שלום,שאלון

שלום,שאלון

מה התחביבים שלך? והתחביב העיקרי? מה הצבע האהוב? ותכנית טלוויזיה? וסגנון מוזיקה? מה עושה בסופשבוע? אוהב ת'סופשבוע? מעדיף את השבוע? הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? ושחקן אהוב? וסרט? ואלבום מסויים? זה או זה הצבע תכלת או שחור? הצבע שחור או לבן? שאלונים או סקרים?? אולסטאר או לא? לאהוב את הצבע ורוד או לא? מעדיף דיכאון או שמחה? וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? לצחוק או לבכות? "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? ואנגלית או ערבית? פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? השיר שלנו-זה טוב או רע? מה עם מיכאלה? וטלנובלה בע''מ? ותשוקת הנצים? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? וסופ''ש? ומורים? וחברים? ומשפחה? קבלו נשיקה|שפתיים|וחיבוק
ממני.וסופ''ש טוב.

d r o r y

New member
תשובותיי:

מה התחביבים שלך?לפנטז כל מיני דברים,לאונן(אני רציני לגמריי!),לטייל בחוץ עם הדיסקמן שלי,להיות באינטרנט,לכתוב,לאכול,לשמוע רדיו לפעמים,וזהו ממה שעולה לי לראש... והתחביב העיקרי?אין עיקרי מה הצבע האהוב?נחשו.מזמן לא אמרתי לכם:תכלת,לבן,כחול,ירוק,זהב,סגול,טורכיז,ולפעמים שחור. ותכנית טלוויזיה?השיר שלנו,ז"ל. וסגנון מוזיקה?רוק ופופ ישראלי.במיוחד משנות ה 80 וה 90. מה עושה בסופשבוע?שום דבר מיוחד. אוהב ת'סופשבוע?לא מעדיף את השבוע?לא הסבר את תשובתך-כי אין לי ממש זמן מועדף.כל השבוע נראה אצלי אותו דבר אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?אין במיוחד ושחקן אהוב?ביל גולדברג ויעל שרוני.יעל זו אהבה,גולדברג זו הערצה. וסרט?מלך הסלים ואלבום מסויים?יש הרבה. זה או זה הצבע תכלת או שחור?בדר"כ תכלת הצבע שחור או לבן?בדר"כ לבן שאלונים או סקרים??גם וגם אולסטאר או לא?לא יודע לאהוב את הצבע ורוד או לא?כן...למה לא? מעדיף דיכאון או שמחה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ברור ששמחה,כאילו דה!אבל רק אם זו שמחה אמיתית,ולא סתם לשחק אותה.אלא שמחה טבעית.כמעט ולא קיים אצלי! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?שאלה רטורית...אני מניח שכבר הספקתם להכיר אותי כאן... לצחוק או לבכות?לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?צוחק מי שצוחק אחרון. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?למות למה?-כי אין דבר גרוע יותר מדיכאון.זה פשוט מוות תוך כדי חיים.וזה הדבר הכי גרוע,יותר מהמוות עצמו.מידע אני אומר לכם. מקצוע מדעים או היסטוריה?איכסה ופיכסה! ואנגלית או ערבית?כנ"ל. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?לא יודע מאמין באלוהים?כן.כמה שזה יישמע פרדוקסלי,אני מאמין בו אבל שונא אותו נורא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?פרצוף תועבה השיר שלנו-זה טוב או רע?זה נפלא וזה שליטהההה!"טו גוד טו בי טרו". מה עם מיכאלה?לא מכיר וטלנובלה בע''מ?לא מכיר ותשוקת הנצים?לא מכיר נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?ברור אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?זבל שבזבלים!!! וסופ''ש?סתמי ביותר.שום דבר מיוחד. ומורים?אנער'ף.יש ויש. וחברים?כנ"ל ומשפחה?כנ"ל קבלו נשיקה|שפתייםתודה.יו אר ביגר דן לייף!!!

../images/Emo25.gif*********תשובותיי:

מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים והתחביב העיקרי?לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים שניהם! מה הצבע האהוב?שחור ותכנית טלוויזיה?חברים וסגנון מוזיקה?רוקקקק,פאנק רוק מה עושה בסופשבוע?שומע מוזיקה ומסתובבת עם חברים אוהב ת'סופשבוע?מאודדדדדדדדדדדדד מעדיף את השבוע?לאאאאאאאאא הסבר את תשובתך-השבוע משעמם,ובסופ''ש זה זמן טוב להיות עם חברים אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)לא,אבל אני אוהבת את השיר הזה מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?אמ טי וי אמ טי וי2 ו..לא יודעת ושחקן אהוב?ג'ניפר אניסטון,לאונרדו דקפריו וסרט?שחקי אותה מותק ואלבום מסויים?נוורמיינד-נירוונה החומה-פינק פלויד זה או זה הצבע תכלת או שחור?שניהם,מעדיפה שחור הצבע שחור או לבן?שניהם,מעדיפה שחור שאלונים או סקרים??שאלונים אולסטאר או לא?אולסטאר לאהוב את הצבע ורוד או לא?
מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה,אבל זה לא אומר שאין דיכאון וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?פיפפטי פיפפטי לצחוק או לבכות?אני לרוב צוחקת ומעדיפה צצחוקקקקק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?אפחד עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?תלוי איזה סבל,עדיף להמשיך לחיות למה?-ככה מקצוע מדעים או היסטוריה?שניהם חראאאאאאאאאאאאאאאאאא ואנגלית או ערבית?אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרס. מאמין באלוהים?לא יודעת רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?ממ..אאין חיוך ואין פצרוף תועבה השיר שלנו-זה טוב או רע?טוב מה עם מיכאלה?רע וטלנובלה בע''מ?רע ותשוקת הנצים?רע נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?אכן אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?כן לפעמים וסופ''ש?סופשבוע זה טוב ומורים?לא וחברים?כן ומשפחה?חלקית

מיקמיק 1

New member
עונה..

מה התחביבים שלך?לבלות עם חברות, ללכת לקניון, לראות השיר שלנו, לשיר, לשחות, לשחק במחשב.. והתחביב העיקרי?לשיר ולבלות עם חברות מה הצבע האהוב?תכלת ותכנית טלוויזיה?
השיר שלנו
וסגנון מוזיקה?מוזיקה של היום..השירים של נינט טייב,שירי מימון ומירי מסיקה.. מה עושה בסופשבוע?לפעמים נוסעת לסבתא..לפעמים מבלה עם חברות או שבבית.. אוהב ת'סופשבוע?כן מעדיף את השבוע?לפעמים כן ולפעמים לא הסבר את תשובתך-לפעמים כן כי בשבוע כיף כזה..נפגשים עם החברות..ולפעמים לא כי בסוף שבוע אפשר לישון עד מאוחר..וכשיש לימודים אז זה לא אפשרי. אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?24 ושחקן אהוב?רן דנקר, יובל אברמוביץ' ואושרי כהן!!.. וסרט?סלולר ואלבום מסויים?יש הרבה..האלבום של שירי מימון, מירי מסיקה.. זה או זה הצבע תכלת או שחור?תכלת הצבע שחור או לבן?לבן שאלונים או סקרים??שאלונים אולסטאר או לא?אולסטאר לאהוב את הצבע ורוד או לא?לאהוב מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה!!!!!!!!!!!!! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?שמחחהה!!!! כל היום אני שמחה ומחיייכתת!! לצחוק או לבכות?לצחוק! "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?צוחק מי שצוחק אחרון עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?ליודעת..תלוי מה גודל הסבל למה?- כי זה תלוי מה גודל הסבל.. מקצוע מדעים או היסטוריה?היסטוריה ואנגלית או ערבית?אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?גם וגם מאמין באלוהים?כןן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?כלל הזמןן יש לי חיוך על הפנים!!..אין מצב שאני לא שמחה ומחייכת!!.. השיר שלנו-זה טוב או רע?ברור שטובב!!!!!! הכיי טובב אניי מטורפפת על הסידרה הזאת!!
מה עם מיכאלה?ליודעת אני לא רואה ולא ראיתי את זה. וטלנובלה בע''מ?אני מעדיפה השיר שלנו. ותשוקת הנצים?טלנובלה מדהימהה!!!! נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?השיר שלנו זה שליטהה!! ותשוקת הנצים זה נחמד. אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?כן וסופ''ש?כן ומורים?תלוי איזה וחברים?כן ומשפחה?כן קבלו נשיקה|שפתיים|וחיבוקממני.וסופ''ש טוב.

TrAd RaD

New member
@#$%#$@

מה התחביבים שלך? מחשב טלויזיה חברים קריאה ציור טיולים והתחביב העיקרי? חברים מה הצבע האהוב? תכלת ותכנית טלוויזיה? עקרות בית נואשות. או סי מגרש ביתי..אבל תוכנית משחק מכור וסגנון מוזיקה? פופ מה עושה בסופשבוע? אממ סתם נח.. עם חברים אוהב ת'סופשבוע? כן מעדיף את השבוע? אממ הסבר את תשובתך- אממ... אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)..אממ בערך.. בשביל החופשים.. שונאת ביצפר מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 63 MCM ושחקן אהוב? אממ אין כל כך.. אבל טום הנקס שחקן מצויין וסרט? אממ יש הרבה ואלבום מסויים? אמממ זה כל הזמן משתנה... זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? לחבב מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? אממ באמצע לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? צוחק מי שצוחק אחרון עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? הא.. שאלה קשה למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? לא יודעת.. תמונות מאמין באלוהים? לא יודעת רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? אמצע השיר שלנו-זה טוב או רע רע.. מה עם מיכאלה? לא מכירה וטלנובלה בע''מ? לא מכירה ותשוקת הנצים? לא מכירה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? גם השיר שלנו אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא וסופ''ש? כןןן ומורים? רק רותי חמו...
וחברים? כן... ומשפחה? כן כן כן

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

מה התחביבים שלך? יעל
זה תחביב בפני עצמו כי זה: לראות תמונות שלה, לעשות חתימות שלה, לראות פרקים של משחק החיים והשיר שלנו בגללה.. והתחביב העיקרי? יעל
נו, מה לעשות?
מה הצבע האהוב? כחול\ירוק\סגול [כל הגוונים] וגם שחור ותכנית טלוויזיה? השיר שלנו ומשחק החיים וסגנון מוזיקה? רוק והשיר שלנו
מה עושה בסופשבוע? כלום
אוהב ת'סופשבוע? מאוד! מעדיף את השבוע? לאאאא הסבר את תשובתך-
אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא<_< מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV ו-24 ושחקן אהוב? יעל שרוני
מטורפת עליה כבר שנתיים וחצי
כשהייתי יותר קטנה ושאלו אותי מה אני רוצה להיות כשאני יהיה גדולה->אמרתי יעל שרוני
עכשיו אני רוצה להיות כמו יעל שרוני [למרות שסבבה, אין לי בעיה להיות היא..
] וסרט? תזזית אני לא יודעת, 13 זה אחלה סרט.. ואלבום מסויים? אלבום תמונות של יעל
לא, סתם.. אני אוהבת את הפסקול של השיר שלנו, ואלבומים? אני לא אוהבת.. לכל להקה\זמר-ת יש לי כמה שירים אהובים, אבל לא יותר.. זה או זה הצבע תכלת או שחור? שנייהם. הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים. מודה, התמכרתי
אולסטאר או לא? אולסטאר
לאהוב את הצבע ורוד או לא? פעם אהבתי אבל היום לא
למרות שכרגע אני לובשת גופייה ורודה, והחדר שלי צבוע בצבע ורוד [מרקרי וזועק] אז אני לא סגורה על עצמי
מעדיף דיכאון או שמחה? ברור ששמחה.. וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? זה מתחלק. לצחוק או לבכות? לצחוק! "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?
עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? אני לא יודעת.. למה?- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מקצוע מדעים או היסטוריה? שונאת את שניהם, אבל מעדיפה איכשהו הסטוריה.. ואנגלית או ערבית? לא לומדת ערבית
פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? לא יודעת, יש לי גם וגם. מאמין באלוהים? הממ.. אני אכתוב את התשובה הכי דיפלומטית שאני יכולה לענות
אולי יש דבר כזה, ואולי לא.. אבל למען האמת? אני לא מאמינה למה לסגוד לדבר שלא יודעים מהו.. [וזה למרות שההורים שלי דתיים] רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? :| השיר שלנו-זה טוב או רע? מעולה, נפלא, מדהים! יעלללל
מה עם מיכאלה? ראיתי, נהניתי עכשיו לא ממש מעניין אותי. וטלנובלה בע''מ? היה, ונחמד שהיה. ותשוקת הנצים? לא סובלת טלנובלות בספרדית
איכסססס...
נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? השיר שלנו ששששללללייייטטטטהההה
"כי השיר לא נגמר, תמיד הוא יושר-תמיד!" אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא$@%$@%@$%^$^ וסופ''ש? נו. ומורים? נו. וחברים? תלוי איזה..
ומשפחה? כן:] למרות שלפני חצי שעה כמעט הלכתי מכות עם שלי, אבל..

מה יש לכולם פה מיעל שרוני??

למרות שאני מודה-שהיא אחת השחקניות הכי טובות בארץ,מה זה אהבתי אות בשיר שלנו היתה מצויינת!וגם מיה דגן היא הייתה פשוט מצויינת אבל עדיין,היא לא כזאתתתתתתתת מדהימה..או שכן?חח

d r o r y

New member
היא כן!!!

ויותר משחקנית טובה,היא יפייפיה.נראית כמו נסיכה.

אחת השחקניות הכי טובות בארץ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

השחקנית הכי טובה בארץ
היא יפה, היא מוכשרת ברמות ש"זה אי אפשר לתאר!" ו..היא מושלמת
אין עוד שחקנית כמוה בארץ.. היא מצחיקה, היא חמודה.. ואם תראו את פרק 11 של משחק החיים יתחשק לכם לבכות בגללה
"מה? יש לי קרניים שכולם חוץ ממני רואים? למה כולם עוזבים אותי? אני כזאת מפלצת נוראית שאפילו בעלי עזב אותי" [או משו בסגנון
] בקיצור - היא הבנאדם הכי מדהים שיש

אני לא, אבל..../images/Emo42.gif

כל מי שמכיר אותה אומר שהיא מדהימה.. נינט למשל "יעל נורא מצחיקה!" ניר לוי "יעל מאוד טבעית, בן אדם חם וטוב. היא לא באגו טריפ, היא נעימה, מלאה בחוש הומור וטמפרמנט. פשוט מקסימה." מקווה שזה ענה לשאלותייך
יעל

האמת היא שזה לא

המון שחקנים אומרים דברים טובים אחד על השני,סתם בשביל הלוק של התכנית אולי זה נכון במקרה הזה וזה עדיין לא עונה על השאלה שלי דווקא בגלל שאני יודעת שזה טבעי שמשקרים בשביל הלוק,את לא צריכה להאמין לזה שהיא בן אדם טוב,את לא מכירה אותה...

../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

וגם אנשים שפגשו אותה אומרים שהיא מקסימה.. כולם אומרים את זה למה? סתם? אין לי כוח לויכוח המטומטם הזה, יעל מושלמת
תקנאו

בסדר איך שאת רוצה...

היה איזה שאלון ששלחתי ובתחביבים שלך כתבת :יעל (wtF) אוף איך אני שונאת הערצה מוגזמת!

שלי.....

מה התחביבים שלך? כל מיני והתחביב העיקרי? מחשב. {הרס לי ת'חיים
} מה הצבע האהוב? אדום ותכנית טלוויזיה? אין וסגנון מוזיקה? בעיקר דברים רגועים כאלו, ולהקות צבאיות מה עושה בסופשבוע? הזה? כמעט כלום...יומולדת לבת דודה הקטנה שלי, וסתם אוהב ת'סופשבוע? בד"כ כן מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- לא יודעת, השבוע כל כך עמוס ומעצבן, והסופ"ש כזה כיף אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) נראה לי שכן מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? כל הערוצי מוסיקה ושחקן אהוב? נתי רביץ הוא אחד המועדפים שלי וסרט? מר וגברת סמית' ואלבום מסויים? אין זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים? שאלונים אולסטאר או לא? כןןןן לאהוב את הצבע ורוד או לא? תלוי באדם מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכאת לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? השני
עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? אם חיים בסבל יש אופציה לשנות את זה...אז לא שווה למות בשביל זה. למה?- כתבתי למעלה
מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות יותר יפה
מאמין באלוהים? כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? לא זה ולא זה השיר שלנו-זה טוב או רע? לא ממש טוב...אבל גם לא ממש רע. מה עם מיכאלה? טובבב
וטלנובלה בע''מ? טוב+ ותשוקת הנצים? לא יצא לי לראות, אבל לפי החברות שלי יש שם שווים לאללה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? ממש לא. אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? תלוי וסופ''ש? הכי טוב סופ"ש ומורים? לא טוב. בכלל. יש משפט שאומר "אל תחזור על מה שמורים אומרים לך. הם לא אוהבים לשמוע שטויות". וחברים? יש כזה דבר חברים? לא ידעתי. ומשפחה? אפשר לומר שזה טוב.

אני

מה התחביבים שלך? יש הרבה והתחביב העיקרי? לאדעת מה הצבע האהוב? - ותכנית טלוויזיה?- וסגנון מוזיקה? הכל מה עושה בסופשבוע? לאדעית אוהב ת'סופשבוע? לא במיוחד מעדיף את השבוע? לא במיוחד הסבר את תשובתך- ======== אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא..... מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? - וסרט? - ואלבום מסויים? - זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים?? אה אולסטאר או לא? לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? למה לא ? מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אה ? עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לאדעית למה?- --------- מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעיםםםם ואנגלית או ערבית? אנגלית !! פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? אה ? מאמין באלוהים? כה רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? לא אכפת לי... מה עם מיכאלה? נחמד וטלנובלה בע''מ? לא ותשוקת הנצים? אמממ... מה ? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא ממש וסופ''ש? יאו !! ומורים? לא וחברים? כו ומשפחה? כן

עונהההה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif../images/Emo9.gif

מה התחביבים שלך?לרקוד,לשיר(במיוחד לשיר), ליהיות במחשב
וכו' והתחביב העיקרי?לשיר(אמרתי בעיקר
) מה הצבע האהוב?ורוד ותכנית טלוויזיה?השיר שלנו וסגנון מוזיקה?פופ וכל דבר קיצבי
מה עושה בסופשבוע?אממ כלום אוהב ת'סופשבוע?כה.. מעדיף את השבוע?לא הסבר את תשובתך-יום שבת נחים!!(במקרה שלי גם היום
) אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)
לא
מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?24, mtv וכו'.. ושחקן אהוב?אחם וסרט?אין ואלבום מסויים?אין זה או זה הצבע תכלת או שחור?תכלת!!!
הצבע שחור או לבן?אממ..לבן שאלונים או סקרים??שאלונים!!!
אולסטאר או לא?כן1!!!ק3לך3ארקפללךמעגדח
לאהוב את הצבע ורוד או לא?כהההההההההההההה
מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה!
וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?שמח טפו טפו טפו.. לצחוק או לבכות?לצחוק!!זה כיף
למרות שגם לבכות משחרר את הדיכאון החוצה "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?צוחק מי שצוחק אחרון, אני עוד יראה לך זה תינוקי
מה הוא ייראה לו?את הבולבול?
(אל תתייחסו אליי
) עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?אממ אסור אף פעם להגיד שעדיף למות.. אבל לא נעים לחיות בסבל
למה?-כי זה לא נעים מקצוע מדעים או היסטוריה?שאלה קשה..אני שונאת את שניהם
ואנגלית או ערבית?אנגלית! ערבית בע פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?לא יודעת
מאמין באלוהים?כן
רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?אממ..חצי חצי השיר שלנו-זה טוב או רע?טובבבבבבבבבבבבבבבבב מה עם מיכאלה?רע,מאוד רע
וטלנובלה בע''מ?גם ותשוקת הנצים?יפהה
נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?נכון!!!!
אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?לא
וסופ''ש?סופ"ש כההההה ומורים?
וחברים?תלוי איזה
ומשפחה?
שאלון חמוד

למעלה