שלום,שאלון

../images/Emo74.gifעונה...

מה התחביבים שלך? לרקוד ולשיר והתחביב העיקרי? שניהם מה הצבע האהוב? אדום ורוד ותכנית טלוויזיה? יש הרבה וסגנון מוזיקה? פופ מה עושה בסופשבוע? כלום אוהב ת'סופשבוע? כן מעדיף את השבוע? את שניהם הסבר את תשובתך- סתם אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? הראל סקעת וסרט? יש הרבה ואלבום מסויים? אין זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? כן לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? 1 עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לא יודעת למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? שניהם ואנגלית או ערבית? אני לא לומדת ערבית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות מאמין באלוהים? כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? מעולה מה עם מיכאלה? רע וטלנובלה בע''מ? רע ותשוקת הנצים? לא מכירה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? נכון מאוד מאוד! אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן וסופ''ש? כן ומורים? כן וחברים? כן ומשפחה? כן

KiaritChan

New member
עונע

מה התחביבים שלך? המ.טיוי,מחשב,אנימות,דיסקמן D:,לבלות עם חברים,להתפגר והתחביב העיקרי?אנימות ^^ מה הצבע האהוב? כחולבןשחור ותכנית טלוויזיה? חברים [: וסגנון מוזיקה?ג'יי רוק מה עושה בסופשבוע? ביד D: אוהב ת'סופשבוע? כע מעדיף את השבוע? לע הסבר את תשובתך- יש בצפר.:\ אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) כע מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV ושחקן אהוב? X: וסרט? ישהמון ואלבום מסויים? יש הרבה זה או זה הצבע תכלת או שחור? שניהם הצבע שחור או לבן? שניהם שאלונים או סקרים?? שאלונים ^^ אולסטאר או לא? כע לאהוב את הצבע ורוד או לא ? בשום פנים ואופן לא מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה לצחוק או לבכות?לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? XD עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות D: למה?- ככה.פחות סבלץ. מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? כע רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך ^^ השיר שלנו-זה טוב או רע? טוב מה עם מיכאלה? איכס וטלנובלה בע''מ? פיכס ותשוקת הנצים? גועלי נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?דעעעעעעעע אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לע וסופ''ש? כע ומורים? לע וחברים?כע ומשפחה?לע

אניייייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

מה התחביבים שלך? כדורסל, לשיר, לרקוד, לרוץ, להיות במחשב, לראות טלויזיה, לשחק (הצגות וכו'...) והתחביב העיקרי? שירה!!!! מה הצבע האהוב? כחול...
ותכנית טלוויזיה? הש"ש, אהבה מעבר לפינה, הישרדות, או-סי, אוורווד, מגרש ביתי וכו'..! וסגנון מוזיקה? הכללל מה עושה בסופשבוע? שומעת מוסיקה... מבלה עם חברים והמשפחה המורחבת! אוהב ת'סופשבוע? כןןן! מעדיף את השבוע? לא יודעת! הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 וMTV ושחקן אהוב? צ'אד מייקל מוריי ואדם ברודי וסרט? גריינד, הכפר, הצלצול, הטינה ובית השעווה! ואלבום מסויים? לא יודעת חח זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת! הצבע שחור או לבן? לבן! שאלונים או סקרים?? חחחח שאלונים.. אולסטאר או לא? לא! לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן... זה סבבה של צבע... כל עוד הוא לא כזה בוהקק!! מעדיף דיכאון או שמחה? שמחהההה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחההההה לצחוק או לבכות? לצחוק!!!! "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אמממ?! עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה? כי עדיף כבר למות ולגמור עם זה מאשר לסבול ולחכות למוות בסבל!!!!!! זה די קשה להסביר את זה... כי זה נשמע נורא!!! מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעים.. ואנגלית או ערבית? גם וגם.. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? לאדעת! מאמין באלוהים? כןן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוךך!!! תחייכו אל העולם והוא יחייך אליכם בחזרה!! השיר שלנו-זה טוב או רע? טוב... מה רע?! מה עם מיכאלה? לא ראיתי וטלנובלה בע''מ? לא רואה ותשוקת הנצים? לא רואה... נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא יודעת... יש כאלה שאוהבים את זה ויש כאלה שאוהבים את זה! אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן... כי הרי צריך ללמוד בחיים כדי להגיע לאנשהו!! וסופ''ש? מעולהההה ומורים? לא טובבב וחברים? מעולההההה
ומשפחה? כנ"ל
וואו היה די ארוך
אבל כייףףף!!

CAM1LA

New member
לענות

מה התחביבים שלך? הדברים הרגילים והתחביב העיקרי? להתבטל מה הצבע האהוב? שחור, אדום ובורדו ותכנית טלוויזיה? אחרי שכל התכניות האהובות עליי נגמרו אז התכנית הכי קרובה לאהובה זה ימי חיינו וסגנון מוזיקה? הרבה מה עושה בסופשבוע? חברות, T.V, מחשבון, התבטלות, שינה ואוכל אוהב ת'סופשבוע? כיין מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- מה יש להסביר בלא? אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא! מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV ושחקן אהוב? האחים בולדווין!!! וסרט? טיטאניק. כן, כן אני יודעת שזה נדוש אבל אני לא אוהבת אותו בגלל "לאונרדו דיקפריו המושלם (במבטא פקאצי)" אלא כי זה פשוט סרט מדהים! ואלבום מסויים? "טה מארשל מאתרס אל פי" של אמינם זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחוייר הצבע שחור או לבן? שחוייר שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? כיין! לאהוב את הצבע ורוד או לא? כיין אבל במידה מואטה ביותייר מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה! ולכל אלה שחושבים שדיכאון זה כזה "קול", זה לא! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? רגיל לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? צוחק מי שצוחק אחרון בתוספת מואה חה חה חה חה עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה?- כי אני אישית מאוד מאמינה בגלגולי נשמות אז אני לא מפחדת מהמוות מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אינגליש פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תלוי איזה מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? הרבה פעמים אני נראית עצובה אבל אני פשוט חושבת השיר שלנו-זה טוב או רע? רע!! מה עם מיכאלה? טויב וטלנובלה בע''מ? טויב ותשוקת הנצים? סביר נכון שכול זה חארטה (חוץ מהשיר שלנו כמובן)? להפך אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא וסופ''ש? כיין ומורים? לא וחברים? כשהם לא קרציות ומשפחה? כנ''ל וזה קורה לעיתים נדירות

XyTALyX

New member
שלום, תשובון

מה התחביבים שלך? כדורגל, טלוויזיה, מחשב והתחביב העיקרי? אכילת ציפורניים מה הצבע האהוב? סגול ותכנית טלוויזיה? קרטון נטוורק הכל וסגנון מוזיקה? גראנג' מה עושה בסופשבוע? ישן אוהב ת'סופשבוע? כה מעדיף את השבוע? כה הסבר את תשובתך- ישן כאילו??? אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא, אני ישן! מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? ג'וד לאו וסרט? צ'רלי בממלכת השוקולד ואלבום מסויים? Bleach זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לא!!!!!!!! לאהוב את הצבע ורוד או לא? מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח עד דיכאון לצחוק או לבכות? לבכות "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? הא?! עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לחיות בסבל... אוף... דיכאתם אותי למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? רעעעע מה עם מיכאלה? איכסהההה וטלנובלה בע''מ? בעעעעע ותשוקת הנצים? הא?! נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? נכון אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא וסופ''ש? כן! ומורים? לא! וחברים? כן! ומשפחה? לא!.... סתם.... כן!!

D:::::

מה התחביבים שלך? לצייר, לשיר, לכתוב סיפורים. והתחביב העיקרי? לצייר, לשיר. שנייהם. מה הצבע האהוב? שחור, לבנדר, בייבי-בלו. ותכנית טלוויזיה? "הרפתקאות בילי ומנדי" [Cartoon Netwoek] וסגנון מוזיקה? שירים בשפות שונות [יפנית, סינית, רוסית וכו'...] וNU מטאל מה עושה בסופשבוע? P: אוהב ת'סופשבוע? כע ^^ מעדיף את השבוע? רוטב ברביקיו זה דיי טעים... הסבר את תשובתך- כשזה בא עם כנפיי עוף זה טעים ^^ לפרטים נוספים פנה למסעדה הסינית הקרובה לביתך. אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה): אני חיה בשביל לחיות O_O מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? Winamp חה... ושחקן אהוב? ג'וני דפ, תומ"ש. וסרט? טיטאניק, The last unicorn, Mononoke Hime, ראיון עם ערפד. ואלבום מסויים? :} אלבום התמונות שלי. זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור, הו יה. הצבע שחור או לבן? שחור הו יה2. שאלונים או סקרים? שאלונים. אולסטאר או לא? זה טעים?... לאהוב את הצבע ורוד או לא? זה צבע נחמט, לא רע. מעדיף דיכאון או שמחה? ^^ ...רוצה צ'וקולט? וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? ...בטוחה שאת לא רוצה? X: זה עם אגוזים. לצחוק או לבכות? פיצול אשיות רולז X: "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אין דבר כזה אני עוד יראה לך. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי עד כמה גדול הסבל, אבל אם גדול- למות. למה?- כי אנחנו יכולים X_X מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעי ההיסטוריה X: אין דבר כזה, נכון? יש!!! המצאה שלי!!! X: ואנגלית או ערבית? מארחאבה D: נעם? שוקרון? ..אנגלית יותר טוב ^^ פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פ.. ת.. מ... לא יודעת נו ס_ס תמונות כנראה. מאמין באלוהים? אם הוא מאמין בי T_T רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? יש לי חיוך על פרצוף תועבה ^^ לא משהו שהיית רוצה להיתקל בו בחשכה ^^ השיר שלנו-זה טוב או רע? זה רע!!!! פשוט!!! רע!!!! P: מה עם מיכאלה? נשמע טעים וטלנובלה בע''מ? לא איכפת לי מטלנובלות גם אם הן בע"מ >_> ותשוקת הנצים? ...נאצים? O_O באמת שלא הבנתי את השאלה >: נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? כמובן... *משפשפת עיניים ומפהקת* ...מה? X: אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא רע. וסופ''ש? מוי טוב ^^ ומורים? S: איכס, בולבוליזציה. וחברים? התוכנית עצמה נחמדה X: ומשפחה? נחמט ^^

RossandRachel

New member
עונה

והתחביב העיקרי? יש יותר מדיי עיקריים...חח שיהיה שירה ותאטרון מה הצבע האהוב? סגול לילך..חח זה קשה לי הגוונים האלה...סגול בהיר, בקיצור ותכנית טלוויזיה? חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וסגנון מוזיקה?רוק מה עושה בסופשבוע? חולה...אז הרבה מאד כלום אוהב ת'סופשבוע? מאד! מעדיף את השבוע?תלוי איזה הסבר את תשובתך-יש שבועות שאני הולכת בהם להצגה ואז זה כיף! אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)נופ מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?בטלויזיה? 24 ושחקן אהוב?אין...יש חבורת שחקנים אהובים...6 אנשים מאד מוכשרים ששחקונ בסדרה קטנה ששרדה רק 10 שנים... וסרט?ALEX AND EMMA ואלבום מסויים? ממעמקים זה או זה הצבע תכלת או שחור?שחור הצבע שחור או לבן?לבן שאלונים או סקרים??סקרים... אולסטאר או לא?כןןןןןןן לאהוב את הצבע ורוד או לא?בבגדים- לא! באופן כללי- כן! מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה!! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?שמייחה!! לצחוק או לבכות?לצחוק תמיד... "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?צוחק מי שצוחק אחרון עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?ואללה, לא יודעת למה?-כי ככה מקצוע מדעים או היסטוריה?מדעים ואנגלית או ערבית?אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות מאמין באלוהים?בטח!!! רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?חיוך... השיר שלנו-זה טוב או רע?טובבבב (ויש לי הוט, שתבינו...חח) מה עם מיכאלה?בלעכס לא וטלנובלה בע''מ?*כנ"ל ותשוקת הנצים?מה זה??? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?כן!! אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?כן וסופ''ש?גם ומורים?תלוי וחברים?גם חברים וגם "חברים" ומשפחה?זה הכי חשוב!! קבלו נשיקה|שפתיים|וחיבוקממני.וסופ''ש טוב. כנ"ל לגבייך :)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מה התחביבים שלך? ני תמיד אומרת שכתיבה וציור, אבל זה לא בדיוק תחביבים, זה יותר תראפיה, או משהו שאני צריכה לעשות מהר מהר לפני שאתפוצץ. והתחביב העיקרי? הממ,. אני לא יכולה בכלל להחליט בינהם, כי אני נהנת מלשחק עם הצבים והכל, אבל אני טובה יותר בכתיבה. מה הצבע האהוב? כולם, פרט לצהוב, ואני גם לא מחבבת את הנוצצים, בעיקר זהב. ותכנית טלוויזיה? אלי מקביל, עמוק באדמה, פליסטי, פלורנטין. ילדת טלוויזיה של ממש. וסגנון מוזיקה? רוק ישראלי מה עושה בסופשבוע? בדר"כ יוצאת, היום לא נתנו לי ואני מבלה בלבכות, המהמ. אוהב ת'סופשבוע? לרוב כן, זה זמן שאפשר סופסוף להפגש עם החברים וקצת להנות מעבר לחרי בית הספר שידועים בהיותם שקרנים מתועבים. מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- השבוע כל כך עמוס, ובסופשבוע אפשר לראות חברים טובים, לנוח, לטייל, לבלות. אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לרוב, מאוד. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? ג'וני דפ וסרט? האחיות מגדלנה ואלבום מסויים? פפפ. אלבום דווקא? נכון לעכשיו, בטח משהו של ג'וזי כץ או החלונות הגבוהים. זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? כן לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן, אבל שלא יהיה הדוממנטי במלתחה, ובטח לאעם תכלת. מעדיף דיכאון או שמחה? בעקרון, אני חושבת שלפעמים אין כמו בכי טוב ורחמים עצמיים. וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? לאחרונה, האמת, פחות נחמד וזה, מאז החזרה לבית הספר יש לי דכאון מוזר, אבל בקטנה. לצחוק או לבכות? שניהם משחחרים באותה המידה. "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אפחד מהם. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי, אם הסבל הוא בידיעה שמתישהו יעבור, לחיות בסבל. אבל אם זה לחיות בסבל ולדעת שהוא לא ייפסק, נגיד, המ, לאבד רגל וזה, ולסבול מזה פיסית ונפשית- למות. למה?- כי זה נוראי לחיות בידיעה שאתה לא מי שאתה, ושאין לך איך לשנות את זה, ושאתה פשוט לא רצוי ולא רוצה. מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה. ואנגלית או ערבית? אנגלית. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? ציורים וגילופים. מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך, גם כשהוא לא הכי אמיתי וזה. השיר שלנו-זה טוב או רע? זה טוב, זה טוב מה עם מיכאלה? אחלה. וטלנובלה בע''מ? סבבה ותשוקת הנצים? מזה?! נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? תלוי בבית הספר. זה מאוד תלוי בהנהלה וצוות המורים, ועזבו את הבולשיט של "זה אתה לומד", ערך החינוך דפוקה, וללכת לבית הספר הופך לרוב לסבל, למטרד. בקושי לומדים שם, מותשים, לא נהנים. נוראי. אבל זה רעיון טוב. וסופ''ש? זה טוב, הפסקה. ומורים? תלוי, לרוב נמאס להם כבר. וחברים? -"- ומשפחה? -"-, אבל אין להם מה לעשות

The Miller

New member
PfdFds]rw?REGh

מה התחביבים שלך? כדורסל, סקווש, גיטרה, מוזיקה וכו' והתחביב העיקרי? מוזיקה מה הצבע האהוב? שחור ותכנית טלוויזיה? סמולוויל וסגנון מוזיקה? גראנג' מה עושה בסופשבוע? אתמול לא עשיתי כלום אוהב ת'סופשבוע? בטח מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך-אין לימודים... אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? vh1 ושחקן אהוב? אין אהוב, אבל מה שעולה לי כרגע בראש זה ג'וני דפ וסרט? גם יש הרבה, אם כבר דפ אני ייקח את חלון סודי ואלבום מסויים? smashing pumpkins-siamese dream זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? מה זה משנה? אולסטאר או לא? אולסטאר לאהוב את הצבע ורוד או לא? לא מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? טוב... עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? שאלה טובה למה?- צריך לחוות את זה כדי לענות מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? אני מצטער לומר את זה אבל פוסטרים זה תמונות תלויות על הקיר מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? לא בדקתי השיר שלנו-זה טוב או רע? לא ממש מעניין אותי מה עם מיכאלה? לא ראיתי אף פעם וטלנובלה בע''מ? כנ"ל ותשוקת הנצים? ? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? כן אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? בצפר טובים מאד. בית ספר* לא וסופ''ש? כן ומורים? מי שפגשתי לא וחברים? ברור שטוב ומשפחה? -

light angel

New member
|כותרת|

מה התחביבים שלך? לקרא, לכתוב, לזיין את השכל לאנשים והתחביב העיקרי? לזיין את השכל מה הצבע האהוב? סגול ותכנית טלוויזיה? מגרש ביתי וסגנון מוזיקה? גלגל"צ מה עושה בסופשבוע? מזיינת את השכל לאנשים אוהב ת'סופשבוע? לא מעדיף את השבוע? כן הסבר את תשובתך- אין אנשים בבית, שקט ונחמד אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? לא אוהבת ערוצי מוזיקה ושחקן אהוב? ג'וני דפ וסרט? פיטר פן ואלבום מסויים? מילניום של בקסטריט בויז זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? צוחק מי שצוחק אחרון עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה?- כי בסוף נמות גם ככה, זה לא באמת משנה מתי, ולמה לסבול? מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות מאמין באלוהים? כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? פרצוף תועבה השיר שלנו-זה טוב או רע? טוב מה עם מיכאלה? לא יודעת וטלנובלה בע''מ? טוב ותשוקת הנצים? מה? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא וסופ''ש? לא ומורים? כן וחברים? כן ומשפחה? לא

Thade

New member
עונה

מה התחביבים שלך? ספרים,טלוויזיה וקולנוע. והתחביב העיקרי? קולנוע. מה הצבע האהוב? שחור. ותכנית טלוויזיה? "חברים". וסגנון מוזיקה? פאנק רוק. מה עושה בסופשבוע? נחה. אוהב ת'סופשבוע? כן. מעדיף את השבוע? לא. הסבר את תשובתך- אני שונאת בצפר. אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה): לא צריך להגזים. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? Vh1 classic ושחקן אהוב? מייקל ג'יי פוקס וסרט? "בחזרה לעתיד". ואלבום מסויים? אין רק אחד. זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור. הצבע שחור או לבן? שחור. שאלונים או סקרים?? שאלונים. אולסטאר או לא? אולסטאר. לאהוב את הצבע ורוד או לא? לא. מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה. וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה. לצחוק או לבכות? לצחוק. "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? צוחק מי שצוחק אחרון. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לחיות בסבל. למה?- בגלל שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר. מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה. ואנגלית או ערבית? אנגלית. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים. מאמין באלוהים? כן. רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך. השיר שלנו-זה טוב או רע? זה ניטרלי. מה עם מיכאלה? לא יודעת. וטלנובלה בע''מ? כנ''ל. ותשוקת הנצים? כנ''ל. נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? כנראה. אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא. וסופ''ש? כן. ומורים? לא. וחברים? לא ממש. ומשפחה? כן.

B A W

New member
עונהנהנהנהננה

מה התחביבים שלך? ספרים חברים מחשב וספורט והתחביב העיקרי? ספרים וספורט מה הצבע האהוב? ירוק שחור, ובזמן האחרון יש משיכה מסויימת לורוד...חחחח ותכנית טלוויזיה? חברים ז"ל =( משחק מכור, וזהות בדויה וסגנון מוזיקה? אמממממ הכל! מה עושה בסופשבוע? מסדרת ת'חדר, מארגנת אלבומי תמונות, ושיעורים! אוהב ת'סופשבוע? אממממממממ יאפ! מעדיף את השבוע? קצת..... הסבר את תשובתך- כיייי בסוף שבוע יש לי כ"כ הרבה דברים שהתחמקתי מהם בשבוע לעשות, אז אני מעדיפה שלא יהיה סוף שבוע....=\ טוב אני כן אבל... אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לאאאאא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? לא יודעת... ושחקן אהוב? ג'וני דפ....שקסי מושלם! וסרט? בורות, כל הסרטים של ג'וני, פרל הארבור, להציל את הטיטנים. ואלבום מסויים? איןןן זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? לפי המצב רוח! שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? אולסטאר.....=) לאהוב את הצבע ורוד או לא? לאהוב... מעדיף דיכאון או שמחה? שמחההההההה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחחחחחחההההה לצחוק או לבכות? חחחחחח אין אצלי צחוק בלי בכי...ולרוב אין גם בכי בלי מעט צחוק.... אז...... "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? צוחק מי שצוחק אחרון! עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? אממממ לא יודעת...נראה שלחיות! למה?- כיייי החיים זה הדבר הכי חשוב שיש! מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעים!!! ואנגלית או ערבית? אנגליתתתת כאילו! פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות! מאמין באלוהים? יאפפפפ רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיווווךךךךך השיר שלנו-זה טוב או רע? טוב? מה עם מיכאלה?טוב? וטלנובלה בע''מ?טוב? ותשוקת הנצים? גם טוב? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? טוב...... אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? אממממ כן.... וסופ''ש? גם טוב...(למרות שיש לי כ"כ הרבה דברים לעשות!) ומורים? אממ תלוי איזה..... וחברים? טובים! ומשפחה? אחלה....ברוב הזמן! קבלו נשיקה|שפתיים|וחיבוקממני.וסופ''ש טוב. תודות!

עונה ...

מה התחביבים שלך? לשיר ולכתוב שירים ... והתחביב העיקרי? לשיר... מה הצבע האהוב? כחול ותכנית טלוויזיה? אמ.. יש הרבה אבל נלך על the o.c וסגנון מוזיקה? אמ... אין משהו מיוחד... מה עושה בסופשבוע? ישן ... אוהב ת'סופשבוע? קצת תלוי מה עושים בו ... מעדיף את השבוע? לא ! הסבר את תשובתך- לא אוהבת וזהו בעעעעע אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) אולי.. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? vh1 ושחקן אהוב?אביעד קיסוס!!! וסרט?אין לי משהו שאני אוהבת... ואלבום מסויים? כנ"ל.. זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים??שאלונים אולסטאר או לא? אולסטאר !!! שליטה !!! לאהוב את הצבע ורוד או לא?בעעעע איכסה... מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה !! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח לצחוק או לבכות?לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? "צוחק מי שצוחק אחרון" עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה?- כי למה לסבול ?!?! מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעים ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות ... מאמין באלוהים? כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך ! השיר שלנו-זה טוב או רע? טוב מאוד !! מה עם מיכאלה? בעעע וטלנובלה בע''מ?בעעע ותשוקת הנצים?בעעע נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? ברור !!!! אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? אולי ... וסופ''ש? טוב ! ומורים? בעעע וחברים? כיף ! ומשפחה? לפעמים כיף חחח!!

coullette

New member
^_^

מה התחביבים שלך?לשמוע פאנק ולהתבטל והתחביב העיקרי?להתבטל מה הצבע האהוב?ירוק ותכנית טלוויזיה?לא יודעת וסגנון מוזיקה?פאנק מה עושה בסופשבוע?כלום אוהב ת'סופשבוע?לא מעדיף את השבוע?כן הסבר את תשובתך-כי אני לבד בבית ויכולה לעשות מה שאני רוצה אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה)לא מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?אין ושחקן אהוב?אין וסרט?לא יודעת ואלבום מסויים?הממ...של נופקס אבל שכחתי איך קוראים לזה.. זה או זה הצבע תכלת או שחור?שחור הצבע שחור או לבן?שחור שאלונים או סקרים??שאלונים אולסטאר או לא?כן לאהוב את הצבע ורוד או לא?לא יודעת מעדיף דיכאון או שמחה?שמחה מה אני אבי ביטר? וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח?לא יודעת לצחוק או לבכות?לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"?הראשון עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות?למות למה?-למה לחיות בסבל?? מקצוע מדעים או היסטוריה?היסטוריה ואנגלית או ערבית?אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר?פוסטרים מאמין באלוהים?אולי רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה?פרצוף תועבה השיר שלנו-זה טוב או רע?רע רע רע מה עם מיכאלה?גם וטלנובלה בע''מ?רע ותשוקת הנצים?מה?? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)?גם השיר שלנו זה חרטא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב?טוב מאוד וסופ''ש?לא ומורים?לא וחברים?כן ומשפחה?לא

AnGeL DoLlY

New member
להלהלה

מה התחביבים שלך? לבלות, להיפגש עם חברים, לשיר, מוזיקה. והתחביב העיקרי? בילוי מכלסוגשהוא :] מה הצבע האהוב? בז' ותכלת. ותכנית טלוויזיה? The O.C וסגנון מוזיקה? רוק ישראלי ולועזי קליל. מה עושה בסופשבוע? מה שמתחשק. הופעה/בית ריק/מסיבה או סתם לשבת באיזה בית קפה עם חברות.
אוהב ת'סופשבוע? מאוווד. מעדיף את השבוע? גם השבוע נחמד. הסבר את תשובתך- מה יש להסביר אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) ווהו. הגזמנו. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 מדי פעם ושחקן אהוב? אדם ברודי וסרט? "טרויה" ואלבום מסויים? הממ Let go של אבריל לאבין זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? שאלה קשה >< שאלונים או סקרים?? שאלונייייים אולסטאר או לא? REEF :) לאהוב את הצבע ורוד או לא? למה לא? אחלה צבע מעדיף דיכאון או שמחה? הפי הפי ג'וי ג'וי!! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה לצחוק או לבכות? לצחוק והרבה "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? "אני עוד אראה לך" עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה?- כי לא עדיף להמשיך לחיות בסבל (אחלה תשובה
) מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעים ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? טובבבב למה נגמר :[ מה עם מיכאלה?
וטלנובלה בע''מ? בשלב הזה כבר עברתי ליס ותשוקת הנצים? אה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? חח הכל זה חרטא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? בת'כלס כן וסופ''ש? מה יש לכם מהסופ"ש?! ומורים? אע וחברים? אחלה בחלה ומשפחה?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה התחביבים שלך? לצייר, לכתוב, לצלם, לרקוד, לחבק, הופעות. והתחביב העיקרי? לחיות את הרגע? מה הצבע האהוב? ירוק, סגול, וורוד, אדומ. ותכנית טלוויזיה? - וסגנון מוזיקה? דינו, יש הרבה. מה עושה בסופשבוע? עבר כבר הסופשבוע. ישנתי אצל החבר. בסופשבוע הבא? הופעה. או שאלך לישון אצל דניאלתה ונלך לידלה לאבד את הנשמה במשקאות. אוהב ת'סופשבוע? כן. מעדיף את השבוע? זה לא עקרוני. אבל סופשבוע יותר בסדר. הסבר את תשובתך- כי בשבוע אני יכולה לעשות מה שבא לי ולנסוע לאן שבא לי, אבל לא יכולה לחזור נורא מאוחר או לחילופין להשאר איפשהו לישון. אתה חיי בשביל הספושבוע? ישמצב. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? אין לי אופציות. ושחקן אהוב? ג'וני דפ. וסרט? ביטלג'וס. ואלבום מסויים? אין אלבום מסוים. זה או זה הצבע תכלת או שחור? שניהם. הצבע שחור או לבן? שניהם. שאלונים או סקרים?? שאלונים. אולסטאר או לא? כן, אפשר. לאהוב את הצבע ורוד או לא? לאהוב. מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה. וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה. לצחוק או לבכות? לצחוק. "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אף אחד. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? בולשיט לחיות בסבל. למה?- עזבו את ההסבר. מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה. ואנגלית או ערבית? אנגלית. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונה אחת. מאמין באלוהים? לא נראה לי. רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך. השיר שלנו-זה טוב או רע? לא רואה. מה עם מיכאלה? כנ"ל. וטלנובלה בע''מ? כנ"ל. ותשוקת הנצים? כנ"ל. נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא יודעת, לא רואה. אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן. וסופ''ש? כן. ומורים? תלוי. וחברים? כן. ומשפחה? אבא.

המשך לשאלון

אני ממשיכה ת'שאלון מוסיפה עוד שאלות במקום לפחות שרשור חדש אוהב נעלי וואנס? אתה אוהב אומנות? אבל נכון שאין כמו מוזיקה,שאין השוואה? יודע לנגן על משהו? איזה זמר אתה אוהב? כמה דיסקים יש לך? בוטנים או גרעינים? שמש או גשם? טלנובלות או סדרות ראליטי? דרמה או קומית? אימה או קומדיה? סרטים או סדרות? טלוויזיה או מחשב? מעדיף את החיים שלך או למות בשביל מישהו אחר? האם אתה מגדים את עצמך כבנאדם...... משועמם? מאושר? עצוב? מעניין? מתוחכם? מצחיק? בעל חוש הומור? רציני? מאוד מאוד לא רציני? האם אתה מגדיר את החיים שלך....... משעממים? יפים? מעניינים? מיוחדים? עצובים? מעצבנים? ספרו 3 דברים מאוד חשובים עליכם.. ו3 מאוד לא חשובים עליכם מה המקצוע האהוב בבצפר? אם יום אחד הלהקה שאתה אוהב היית מגיע להפתיע אותך ביומולדת שלך..איך היית מגיב??מה היית אומר? והשחקן האהוב? דיסקים צרובים או מקוריים? טלפון או פלאפון שאלונים זה אחלה או לא?(ברור שכן!!) רוצים שתהיה לי שנה טובה או לא? יעל שרוני או מיה דגן? טוב אני מרשה לכם להוסיף עכשיו שאלה שאתם רוצים ולענות עליה!! שתהיה לכם שנה מצויינת!:):):):):):):):):)

עונה להמשך

אוהב נעלי וואנס?מממממש לא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אתה אוהב אומנות?ממש לא בעעעעעעעעעעעעעעעעע אבל נכון שאין כמו מוזיקה,שאין השוואה?ברורררררררררררררררררר יודע לנגן על משהו?פסנתר וקצת על גיטרה איזה זמר אתה אוהב?המון,בילי ג'ו,כריס מרטין בוב מארלי,אלטון ג'ון,רוג'ר ווטרס,ג'ון לנון,מייקל סטייפ כמה דיסקים יש לך?28 !!!!זה כלוםםם בוטנים או גרעינים?שניהם לא טעימים שמש או גשם?גשם!אבל זה משתנה טלנובלות או סדרות ראליטי?ראליטי דרמה או קומית?שניהם ,מעדיפה קומית אימה או קומדיה?שניהם,מעדיפה אימה הצלצול זה סרט גדול! סרטים או סדרות?שניהם טלוויזיה או מחשב?מחשב מעדיף את החיים שלך או למות בשביל מישהו אחר?למות בשביל אחר האם אתה מגדים את עצמך כבנאדם...... משועמם?לא מאושר?כן לפעמים עצוב?כן לפעמים מעניין?כן מתוחכם?כן מצחיק?כן בעל חוש הומור?כן רציני?לא מאוד מאוד לא רציני?חחח כן האם אתה מגדיר את החיים שלך....... משעממים?לא יפים?לעיתים כן מעניינים?לעיתים כן,סתם האמת היא שלא ממש מיוחדים?האמת כן,סתם האמת היא שלא הממש עצובים?לאאאאאאאא מעצבנים?לאאא לאאא ספרו 3 דברים מאוד חשובים עליכם.. אני מאוד אוהבת מוזיקה אני קיבוצניקית אני בבצפר קיבוצי ו3 מאוד לא חשובים עליכם אממ אני בנאדם אני בת 15 אני ממש אבל ממש שונת בנים חרמנים מה המקצוע האהוב בבצפר?אנגלית אם יום אחד הלהקה שאתה אוהב היית מגיע להפתיע אותך ביומולדת שלך..איך היית מגיב??מה היית אומר?הייתי נכנסת לשוק וסביר להניח שזה היה עושה אותי ממש מאושרת והשחקן האהוב?השחקן האהוב לא מעניין אותי בכלל! דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים טלפון או פלאפון?פלאפון שאלונים זה אחלה או לא?(ברור שכן!!)ברור שכן!! רוצים שתהיה לי שנה טובה או לא?אני רוצה שתהיה לעצמי שנה מצוינת! יעל שרוני או מיה דגן?מיה דגן ברור!!! ולהוסיף לעצמי שאלה-אממממממממממ איזה צבעים אתה אוהב? שחור תכלת לבן ירוק אדום

תשובות שלי.......

מה התחביבים שלך? תאטרון תאטרון ותאטרון... חחח וגם מוזיקה והתחביב העיקרי? תאטרון... כאילו משחק וזה... מה הצבע האהוב? כחול ותכנית טלוויזיה? אמממ כוכב נולד..? וסגנון מוזיקה? ישראלי מה עושה בסופשבוע? יוצאת עם חברות אוהב ת'סופשבוע? אממ כן... מעדיף את השבוע? כן הסבר את תשובתך- כי אממ בד"כ בשבוע יותר פעילים ויותר כיףף ויש חוג דרמה!! אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא... מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? אממ לא דעת.. יש הרבה וסרט? מוצאים את נמו... חחח סרט ע-נ-ק! ואלבום מסויים? אין משו.... זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? למה לא? לאהוב את הצבע ורוד או לא? כן.... מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה רק שמחה!!! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח!! לצחוק או לבכות? לצחוקק...... "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? לא דעת... עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? אין תשובה למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית.... פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך!! תן חיוך - הכל לטובה השיר שלנו-זה טוב או רע? טוב שיהיה מה עם מיכאלה? גם טוב וטלנובלה בע''מ? טוב מאודד ותשוקת הנצים? אין לי מושג נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? ממש לא אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? טוב בכמה מובנים וסופ''ש? גם טוב ומורים? חלק טובים =] וחברים? טובים מאודדדדדדדדדדדדד ומשפחה? גם!

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifעונהההה../images/Emo124.gif

מה התחביבים שלך? אממ להיות במחשב, לראות טלוויזיה, להיפגש עם חברות.. וזהו
והתחביב העיקרי? להיות על המחשב!!!| מה הצבע האהוב? כתום ואדום
ותכנית טלוויזיה? יש הרבה.. וסגנון מוזיקה? הכול- חוץ ממזרחי
מה עושה בסופשבוע? אממ לאדעת.. יש עוד זמן
אוהב ת'סופשבוע? כן=] מעדיף את השבוע? הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא
מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? אדי מרפי וויל סמית'
וסרט? היצ', ברוס הגדול מכולם ו..זהו
ואלבום מסויים? אין. זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלתת
הצבע שחור או לבן? לבן שאלונים או סקרים?? שאלונים!
ברור! אולסטאר או לא? אולטארר!!=] לאהוב את הצבע ורוד או לא? לאהוב.. למה לא? מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה
וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה..=] לצחוק או לבכות? לצחוק
"צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אני עוד יראה לךך
עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לאדעת למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה..=] ואנגלית או ערבית? אנגלית.. חח עדיף
פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? שניהם מאמין באלוהים? כן
רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך
השיר שלנו-זה טוב או רע? רע.. ברור שטוב!!
מה עם מיכאלה? אממ.. בסיידר.. וטלנובלה בע''מ? בעע
ותשוקת הנצים? לא רואה נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? איך ידעת?!?!
אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? כן.. חשוב שלא רק ניהיה משועממים ומטומטמים לא?
וסופ''ש? כןן ומורים? אממ בערך.. תלוי מי
וחברים? כןן
ומשפחה? כןןןןןןן!!

למעלה