שלום,שאלון

NiKi†a

New member
אני [=

מה התחביבים שלך? אין לי כח להגיד, מה תעשו? והתחביב העיקרי? מה הצבע האהוב? כחול ותכנית טלוויזיה? חברים וסגנון מוזיקה? רוק, מטאל, אלטרנטיבי. מה עושה בסופשבוע? האחרון? הייתי עם עופר
אוהב ת'סופשבוע? אוהבת את עופר. מעדיף את השבוע? חח לא. הסבר את תשובתך- ? אני חמודה. אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא [: מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV2..VH1 ושחקן אהוב? מה זה קשור לשאלות עד עכשיו? וסרט? SAW ואלבום מסויים? אין רק אחד. זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? למה לא :) לאהוב את הצבע ורוד או לא? לא, זה מסנוור. מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה, מן הסתם. וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה אני משערת. לצחוק או לבכות? לצחוק. "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אפחד? Oo עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה?- ככה יצא מקצוע מדעים או היסטוריה? ביולוגיה.. ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? מה אני יודעת השיר שלנו-זה טוב או רע? רע מה עם מיכאלה? טוב :] אהבתי. וטלנובלה בע''מ? משעשע ותשוקת הנצים? הא? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? בעיקרון כן אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לפעמים וסופ''ש? מצויין..במיוחד כשזה בא עם עופר
ומורים? לא טוב וחברים? יותר מידי טוב ומשפחה? פסדר

shemesh16

New member
תשובווווווווות

מה התחביבים שלך? ללכת לקניון..לעשות שופינג..לדבר בטלפון..ללכת לים..מכון כושר והתחביב העיקרי? ים וקנין =) מה הצבע האהוב? כחול ותכנית טלוויזיה? תשוקות..בערך וסגנון מוזיקה? שקטה מה עושה בסופשבוע? יוצאת.. אוהב ת'סופשבוע? יאפ מעדיף את השבוע? לא! הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) לא............. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV ושחקן אהוב? שחקן כדורגל-עומרי אפק! וסרט? "כל מה שצריך" ואלבום מסויים? לא זה או זה הצבע תכלת או שחור? תכלת.. הצבע שחור או לבן? לבן.. שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? כןןן מעדיף דיכאון או שמחה? ש-מ-ח-ה-! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שממממח לצחוק או לבכות? לצחור תמייייד =) "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? מה??.. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי איזה סבל.. למה?- ככה.. כי למה למות?!?! מקצוע מדעים או היסטוריה? אפחד מהם! ואנגלית או ערבית? אנגליתת ברור פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? פוסטרים מאמין באלוהים? יאפ רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך ע-נ-ק-י =) השיר שלנו-זה טוב או רע? רעעעע מה עם מיכאלה? טובב מאוד וטלנובלה בע''מ? מדהיםםם! ותשוקת הנצים? מה זה? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? ממש לא.. השיר שלנו זה חארטה אז מה אתם אומרים-בצפר זה דבר טוב? לא ממש!!! וסופ''ש? כןן ומורים? לא!!! וחברים? חלקם.. ומשפחה? כןןןןן =) נחמד.. =]

למעלה