שלום ,שאלה

L i l o s h

New member
שלום ,שאלה

איזה בגדים יש באופנת "קומו"? זה למידות גדולות? איזה סגנון של בגדים יש שם? תודה

L i l o s h

New member
שאלה נוספת

איך הבגדים באישה אישה? אני אסביר לכם, אני צעירה ורוצה להתלבש בהתאים לגילי ולא להראות כמו אוהל. כשאני במתאים לי,עונות או קרייזי ליין , הבגדים מאוד מבגרים אותי, לא לטעמי ושלא לדבר על הבדים... שאני אבין אופנה למידות גדולות ובד נורמלי לא הולכים יחד? והאבסורד הוא שברוב המקרים הבד משמין... בגאמפ מצאתי כמה דברים, אבל ליומיום ופחות לערב. אני רוצה שמלה לאירוע או חצאית מחמיאה. תודה

להכנס לחנות הזו

לא נכנסתי מעולם אבל אחרי שראיתי את הקטלוג של שנה שעברה עם שרון איילון לדעתי זה היה מזעזעעעעעעעע

sigalit33

New member
היי לילוש!

אני לא מכירה את "קומו", אבל גם אני (די) צעירה (הכל יחסי כמובן...) ונדמה לי שהבגדים הכי "צעירים" שאני מוצאת הם ב"ג'אמפ" וב"עונות" (דרך אגבף הייתי היום בסניף עונות בקניון רננים ברעננה והם קיבלו דברים ממש ממש חמודים לקיץ). שתיהן באמת יותר ליומיום. לערב, קניתי בחנות שנקראת "cotton", אבל היא קצת יקרה. "אשה אשה" קצת מבוגר לטעמי אבל לפעמים אפשר למצוא שם משהו אלגנטי יותר. מה עם "פלאוארס"? סגנון קצת זרוק, יכול להתאים למה שאת מחפשת? תנסי גם בסניפים שונים כי לפעמים יש הבדלים די רציניים בין סניפים. בטח לבנות אחרות יהיו עוד המלצות. בכל מקרה, בהצלחה!!! סיגלית

DREAM111

New member
קומו

מבוססת על קולקציה של גינסים. חולצות חצאיות גקטים מכנסים הכל בגינס. אישה אישה היה היום אצל אודטה מהקולקציה שלהם. קשה לי לומר אם הדברים הם צעירים כיוון שהיו שם דברים שהם יפים אבל לדעתי לא מחמיאים לא לרזות ובטוח לא לשמנות. הם הראו שם לדוגמא איזה מכנס ומעליו סרפן שלבשה רוית אסף שהיא לא שמנה ולא מלאה אבל היא נראתה ממש ענקית. אני רק מנסה לחשוב שמישהי כמוני תיכנס לחליפה הזו זה פשוט יראה כאילו אני הולכת לתפוס את כל העולם בחליפה הזו. לעומת זאת היו שם צבעים שלדעתי הם מאוד צעירים ורודים זועקים ודומיהם. אולי פשוט כדאי להיכנס ולבדוק.

L i l o s h

New member
תודה על העזרה,

אני לא כל כך אוהבת את האופנה של פלווארס לצערי. אני רוצה בגדים בסגנון של קסטרו למשל רק במידות 45-48... בקשה מוגזמת,הא?... אני אובדת עצות ! כדי להראות טוב לאירוע או סתם לבילוי , אני צריכה לתפור משהו שיהיה לטעמי וזה עולה המון כסף, אני לא יכולה להרשות לעצמי. הוזכרה החנות cotton,איפה היא נמצאת ואיזה סגנון אפשר למצוא שם, היא אולי יקרה אבל תאמיני לי שלתפור עולה הרבה יותר... תודה

micpri

New member
פרימה קלאס

היום הייתי בפרימה קלאס בדרך פ"ת בתל אביב, ולדעתי יש שם המון חולצות לצעירות - כל מיני שילובים של ורוד, נקודות, ריצ' רצים. היו כם כל מיני חולצות קצת יותר אלגנטיות, דומות לחלק מן החולצות שיש בקסטרו. המחירים עממיים - החולצה הכי יקרה שקניתי עלתה 85 ש"ח.

RotemDan

New member
לכי למתאים לי

למרות החרם של בנות הפורום היקרות, אני מצאתי שם לא מעט בגדים. זה נראה בערך כאילו לקחו את הקולקציה של קסטרו והגדילו אותה.

L i l o s h

New member
לא מתאים לי

בכלל לא מתאים לי . וקצת נסחפת עם ההשוואה לקסטרו...

L i l o s h

New member
ושלא תביני לא נכון - גם קסטרו לדעתי

לא מציאה גדולה בכלל. היא סבבה אבל לא יותר מזה. לי חשוב הבד והגזרה יותר מהעיצוב ובמתאים לי הבדים לא מחמיאים בכלל שלא לדבר על הגזרות. אין כמו זארה מבחינת הבדים והגזרות, אבל לצערי אני כבר לא נכנסת ל44...

RotemDan

New member
אולי תתנפלי עלי וזהו?

אני מצאתי שם בגדים יפים, צבעוניים ומחמיאים מאוד. בדקתי גם את הקולקציה בקסטרו במסגרת ההכנה ללימודי עיצוב אופנה, ולטעמי הבגדים דומים מאוד, רעיונית. אם יש לך בעיה - אל תגיבי. אני ניסיתי לעזור.

L i l o s h

New member
ודרך אגב, אני לא מכירה אותך בכלל אז

למה שתהיה לי בעיה איתך? הבעתי דיעה על הקולקציה- זכותי. זה פורום , לא? לא לשם כך נועד פורום?

hagith1

New member
היי לילוש, קודם כל ברוכה הבאה

מי כמוני יכולה להבין את המצוקה שלך, לכן, אם את מידה 46-48 כמו שציינת יכול להיות שתוכלי למצוא משהו אצל דורין פרנקפורט, אמנם היא לא זולה,אבל יש לה דברים די מדליקים (לא הכל אצלה הוא לטעמי), אבל אפשר למצוא אצלה כל מיני שמלות בבד נופל ונעים (אבל יקר רצח - בספטמבר היתה לי חתונה של מישהי מהמשפחה ומאוד רציתי שמלה ושילמתי עליה 1000 ש"ח). יש לה גם כל מיני ג'ינסים מיוחדים וחולצות שלפעמים אולי לא ימצאו חן בעינייך, אבל שווה למדוד כי יש דברים שעל הגוף הם פשוט נראים אחרת. עוד חנות שהייתי מפנה אותך אליה היא מנגו-עיצובים ביפו (ברח' יפת בערך מול אבולעפיה) שלמעשה יש להם נעליים מיוחדות שהם עושים לפי בקשת הלקוחה, גם כן לא ממש זול, אבל דברים מדליקים לאללה לכל אוהבות הז'אנר. מעבר לזה יש בחנות גם דברים למידות 40-48 בערך. היא מחזיקה בגדים של כל מיני מעצבים, כך שהמבחר הוא מגוון. מעבר לזה, אני חייבת גם לומר עוד משהו על מנגו-עיצובים, המחירים שם הם לא זולים והמוכרות מנסות "לדחוף" וזו פשוט התנהגות שאני לא סובלת, לכן לכל אותן בחורות שקשה להן לומר לא, ראו הוזהרתן.... בהצלחה

למעלה