שלום ,שאלה

שרון58

New member
אני מוסיפה תגובה ששלחתי ללילוש

במסר מהעבודה כי אני לא יכולה להכניס הודעות לפורום בעבודה, לדעתי זה יעשיר עוד כמה בנות. אתמול בדיוק חיפשנו שמלה לארוע לחברה שהיא לא ממש שמנה, אבל מצאנו בדיזנגוף 93, חנות שנקראת Tag מעצבים, המוכרת חשבה שתהיה לה שמלה גם בשבילי, אבל אני במידה חזה גדול DD95, ובמידות רגילות אני בטח 50 ולכן לא עלה עלי, אבל היא אמרה שבנות מלאות מוצאות אצלה שמלות. השמלה שחברה שלי כמעט קנתה עולה 319 ש"ח, כך שלא נראה לי שיותר מדי יקר שם. השמלות היו מהממות לטעמי, אבל ברובן סטרפלס, אני לא יודעת את מידת החזיה שלך אבל אולי שווה לבדוק, אם את מתל אביב. עברנו עוד חנות שנקראת ססיל אני לא יודעת איך לכתוב אותה באנגלית, זה פשוט לכיוון דיזנגוף שיש את כל המעצבים כלומר לא לכיוון הסנטר שגם היא אמרה שיש לה בשבילי, אבל שם לא מדדתי מפאת חוסר זמן וגם זה כנראה יהיה יקר. בעיקרון גם נכנסתי ללורד קיטש אבל לא הסתכלתי על השמלות אבל שווה לבדוק אם את מתל אביב בכל מקרה. הלוואי שיכולתי לכתוב את זה בפורום למען כולם, יש לי בעיה בעבודה להכניס הודעות לפורום. אני מקווה שתמצאי ותהני.

l i b e r t y

New member
../images/Emo35.gif אין לי מושג איזו חנות זאת פרימה

איזה סגנון? ואיפה היא נמצאת? תןדה

micpri

New member
יודעת על שתיים:

ת"א דרך פתח תקווה (בגין בשמו החדש) ממש 200 מ' מעזריאלי לכיוון דרום. חדרה - בקניון.

sigalit33

New member
יש בקניון רננים ברעננה...

סניף של cotton אבל בעבר מסרתי לדרים רשימת סניפים מלאה, כך שזה בטח מופיע איפשהו בפורום שלנו. קצת קשה לי לתאר את הסגנון, אבל באופן כללי, הדגמים מאד מעניינים - משהו קצת מזכיר את הסגנון של דורין פרנקפורט אולי... אני קניתי שם בעבר גם חצאיות וגם עליונית מקטיפה. אני לא יודעת לגבי הקיץ, אבל בחורף יש הרבה שימוש בקטיפות, קורדורוי וגם ג'ינס. בקיצור, בעיני שווה ביקור, אבל כפי שכבר כתבתי - המחירים די גבוהים.

DREAM111

New member
את זה מתחילים ללחוץ על מאדאם

להביא פרט ללבנים המקסימים שהיא מביאה לנו.

שרון58

New member
אם אני לא טועה המאדאם העלתה אותה

ושאלה לדעתנו אם היא אי פעם תייבא גם בגדים

madam pompadour

New member
שלא תחשבי ששכחתי... ../images/Emo13.gif

שוקדת על הבאתם של המדהימים האלו לארץ. לא בטוחה שיעלה הדבר, אבל תחזיקי אצבעות...

למעלה