מפתח שלמה? איך זה קשור...?
I IBP1 New member 22/7/06 #42 ואני לתומי חשבתי שרק אני מתפלא .... מדבריו .... ראה למעלה את השימוש שלו ב- "שרי שמן" לאיתור "כישופים" ..... מעניין מה מאתרים "בשרי שמן " .....
ואני לתומי חשבתי שרק אני מתפלא .... מדבריו .... ראה למעלה את השימוש שלו ב- "שרי שמן" לאיתור "כישופים" ..... מעניין מה מאתרים "בשרי שמן " .....
ג גל סופר New member 23/7/06 #43 שדים, לא? ../images/Emo6.gif שרי שמן זאת לא שיטה לתיקשור עם שדים? אני זוכר שקראתי על זה באיזה ספר ישן... גל
שדים, לא? ../images/Emo6.gif שרי שמן זאת לא שיטה לתיקשור עם שדים? אני זוכר שקראתי על זה באיזה ספר ישן... גל
I IBP1 New member 24/7/06 #44 גל לא מרגיז איצקון ..... תנסה לקרוא את מסכת סנהדרין ק' ע"א ותראה במה משתמשים בשרי שמן....
ג גל סופר New member 24/7/06 #45 אני ישתדל לקרוא ../images/Emo13.gif עד עכשיו קראתי על זה בספר "למעלה מן החושים"- מחקרים של יעקב בזק על המיסטיקה במסורות היהודיות. ספר מעניין, אבל מתפורר כבר...
אני ישתדל לקרוא ../images/Emo13.gif עד עכשיו קראתי על זה בספר "למעלה מן החושים"- מחקרים של יעקב בזק על המיסטיקה במסורות היהודיות. ספר מעניין, אבל מתפורר כבר...