שלום, שאלה למבינים

• פותח הנושא gd23
  • פורסם בתאריך

gd23

New member
שלום, שאלה למבינים

התייעצתי באתר "מטפלים" , והיו שם שני מתקשרים שאחרי שנתתי את פרטי המלאים, הם אמרו לי שיש עלי כישוף מאוד חזק מאז ילדותי, והוא משפיע עליי בכל תחומי החיים , וכדאי מאוד שאפעל להסירו מייד !!!!!!!! איך אפשר לאמת את הדברים? אני אישית מאוד סקפטית אשמח לתשובה

גל סופר

New member
והמתקשרים הללו מוכרים?

אני אומנם לא מבין גדול, אבל האם המתקשרים הללו עזרו לאנשים בעבר? המלצות כלשהם? האם בילדותך הייתה סיבה שמישהו "יעשה עלייך כישוף מאוד חזק" כמו מה שאת מתארת? אם התשובה לכל השאלות הללו הם "לא", אז אני מציע לך להתייעץ עם אנשים אחרים. טיפ קטן, יש אנשים שיגידו לך שהם עושים טקס להסרת הכישוף הזה, ויתברר בסוף שזה טקס שמיועד לפרנסה בשבילם... שימי לב לכמה את מוציאה על הדברים הללו, ושימי לב על מה את מוציאה. בהצלחה

gd23

New member
אין לי מושג אם הם מוכרים

הם אמרו שיש להם מרכז בבת ים, ויש להם אתר בשם "מטפלים", הם אמרו שהם יכולים לעשות טקס הסרה. לא שאלתי כמה זה עולה, כי אני סקפטית מאוד. אין לי אויבים, ואין לי מושג למה הם טענו שיש עלי כישוף מאז ילדותי, הם לא נתנו תשובות מפורטות אבל זה כבר החדיר בי תהיות..... הם אמרו משהוא בסיגנון- "למה את תמיד בודדה? עצובה? לא מצליח לך דבר לעולם? הרי שיש עליך כישוף מאז ילדותך". יש אמת במישפט הכוללני הזה שאמרו, ולכן זה גורם לתהיות.... ולבסוף הם הכי ביאסו אותי במישפט הזה- "לשם שלך ולתאריך לידתך היה צריך להיות המון מזל בחיים, אך ביגלל הכישוף בילדות הכל נהרס, ואת עד היום מנסה לישרוד, ובקושי מצליחה". זה מתחיל ליזרוע בי פאניקה וממש אין לי כסף להימור כזה מה עושים?

IBP1

New member
מה דעתך על בדיקה בחינם ?

הכי קלה ופשוטה היא לצלם את כף ידך ממש מקרוב ע"י מצלמה דיגיטלית ואז אני אאבחן לך את כל החסימות שיש אצלך . אם אין ,אז אין . אם יש אזמינך להסרה בחינם .

gd23

New member
לצערי אין לי מצלמה...

מה עושים? יש דרך אחרת?

למה נידמה לי

שכל מי שמגיע לאנשים מהסוג הזה, פתאום יש עליו כישוף, או עין רעה או איזו פורענות אחרת? לא יכול לקרות שיגיע אליהם פעם מישהו והם יגידו לו שהכל בסדר וישלחו אותו לדרכו?

רותי 11

New member
זאת הצרה עם הרבה כאלה

כל דבר עין הרע. הם רק שכחו שאת המציאות שלנו אנחנו יוצרים לטוב ולרע. והכל בידיים שלנו

אש היקר

כנס לקומונה שלי ותראה כמה שואלים על עין רעה וכישוף ואין להם כלל. מרבית השואלים יוצאים בהרגשה טובה מאוד למרות זאת יש כאלה שיש להם ועל זה כמובן אומרים להם את האמת. אתה באופן אישי לא מאמין בכך כלל וקל לך לחוות דיעה בגלל חוסר אמונתך. כשאומרים שאסטרולוגיה של העיתונות היא שטויות אתה רץ להגן על דיעותיך ומסביר שיש משהו במה שכולם אומרים א ב ל צריך להבין שאסטרולוגיה היא משהו אישי הכוללת תאריך לידה של האדם ואפילו שעת לידה. ובכל זאת בכל עיתון שמכבד את עצמו יש טור אסטרולוגי שבועי וכותבים אותו מיטב האסטרולוגיים. אז מה כל האסטרולוגיה זה שטויות?

זה לא שאני לא מאמין שאנשים...

יכולים להקרין אנרגיות שליליות אחד על השני פשוט לדעתי ניפחו את זה יותר מדי והוציאו את זה מפרופורציות, כאילו שאם משיהו הקרין עליך רע בגלל קינאה או סתם עצבים, אז זו קללה גורלית שלא ניתן להיפטר ממנה ונידונת להיסחב איתך כל חייך עד שתמצא מכשף שיסיר אותה ממך באותות ובמופתים. בסופו של דבר הגורם העיקרי שמשפיע על הממשק האנרגטי שלך הוא אתה בעצמך. הקרנה שלילית יכולה להגביל, יכולה להכביד, אבל לא לשנות את המגמה עצמה. היא יכולה אולי לנפח בעיות שקיימות כבר, לא ליצור צרות יש מעיין. מלבד זאת, לפי הבנתי מה שמכונה "עין רעה" נוצר בלי כוונה מודעת, מה ששונה מקללה שמוטלת בכוונה תחילה. לדעתי כמובן.

אם

תחשוב שאנרגיה שלילית זה סוג של עין רעה אזזזזז יהיה לך קל יותר להבין את המושג העתיק הזה. יש ללא כוונה ויש בכוונה תחילה. למשל הזמנה של חבר/ה לשעבר לחתונה יוצר עין רעה על הזוג. אתה יכול לקרא לזה אנרגיה שלילית וזה נעשה ע"י האדם ללא כוונה ואילו אישה כואבת פרידה שמגיעה לחתונה של הX שלה יוצרת עין רעה בכוונה תחילה.

רותי היקרה

אני יודע שאת לא מאמינה בעין רעה וכישוף אבל כל מה שרע לאנשים את מסבירה שזה קשור למה??? חוצנים??? או ניתן לרפא זאת באמצעות חוצניים??? מה זה חוצן??? אולי זו הגדרה של ישות המכונה באגדה שד??? איך אפשר להבדיל בין שד או חוצן, חחחחחחחחחחח לפי ההרגשה שלך??? ואיפה השכל?

gd23

New member
אז איך לפי דעתך אני יכולה ליבדוק?

אין לי מצלמה לצלם את כף ידי ואין לי כסף בשביל ליזרוק על זה לפי טענתך כן קיים כישוף ועין הרע כיצד אפשר ליבדוק ולכמה זמן זה יכול להשפיע? לתמיד?

IBP1

New member
כפי שראית בהודעה שלי

לא ביקשתי כלל כסף !!! לפי רוב הפעמים שאני ניגש לבדוק הימצאות של עין הרע שאיזה מיסטיקן טען שיש . המספרים שיצא כן עין הרע הוא אפסי כמעט.

גל סופר

New member
../images/Emo24.gif שירבו אנשים כמוך ../images/Emo13.gif

הרבה אנשים חושבים ש"עשו עליהם כישוף", אבל מבחינת מספרים, כמה אנשים שבאמת יש להם את היכולת לבצע כישוף יעשו את זה? מעט מאוד... ד"א, בספר "תפילה למשה" נכתב שמקובל ע"י מקובלי צפת ללקק את כף היד, אם היא מלוחה אז יש עין הרע. מעניין אם זה פועל טוב

IBP1

New member
מדובר בחסימה אנרגטית ,המביאה להזעה

מלוחה . ישנם גורמים ארגטים שליליים המאפשרים תופעה זהה של אותם סימפטומים .

IBP1

New member
יותר מכך .....

הפיתרון הוא במעשה..... אבל ראשית יש לדעת מה יש לשים בפה...

למעלה