שלום, שאלה למבינים

• פותח הנושא gd23
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
זו לא המליחות כמו טעמי הלוואי

שמצורפים לטעם המלוח.

אני חושב אחרת "כמובן" חחחחח

לרבים יש עין רעה והם מרגישים בזאת וחוששים מכך. לגבי כישוף וסגירת מזל אתה צודק. עוד לא נתקלתי באדם שהסברתי לו ממה הכישוף נובע או ממה זה קרה ולא הסכים איתי. מי שלא מאמין בכך שיגיד שזו פשוט תקופה לא טובה וזהו. מעניין אם בכוכבים ניתן לראות תקופות לא טובות שיש לאדם. יש דבר כזה?

גל סופר

New member
אני לא יודע בקשר לכוכבים

אבל אני כן יודע שבנומרולוגיה המערבית ובנומרולוגיה הקבלית ניתן לדעת אם התקופה הזאת תקופה רעה, ואם כן, לכמה זמן היא תימשך. אווו, אני אוהב נומרולוגיה

אני חושבת שבאסטרולוגיה ניתן לראות

איזה שהיא מגמה התפתחותית, כלומר, יש השפעה מסוימת של כוכבים מסוימים שעלולים ליצור קשיים, אלא שבסופו של דבר אנו מחליטים כיצד להגיב לאותם קשיים פוטנציאליים, ולכן, אמנם יש איזו שהיא מגמה שמדברת על קשיים אבל לעולם הפתרון או ההחלטה כיצד להתייחס ומה לעשות עם זה - היא שלנו. איך "אש בשמים" תאר את זה לא מזמן: החיזוי באסטרולוגיה דומה לתחזית מזג האויר, החזאי מבשר לנו שמחר הולך להיות יום סגריר ומלווה ברעמים וגשם זלעפות. עד כאן החיזוי ומכאן אפשרות הבחירה שלנו, אפשר לרוץ בגשם, להשתולל ערומים (כן אני קיצונית
) ולקחת סיכון שאולי נהיה חולים מאידך, אפשר לקחת מטריה או שבכלל אנו יושבם בבית וצופים מהחלון בסערה המשתוללת. הבחירה - בידנו. לגבי עין הרע... כבר אמרתי שבשביל טנגט צריך שניים. זו דעתי שלי. כאשר אנו מאמינים במשהו וחיים אותו כל היום וכל הזמן, מן הסתם הוא יתעצם ויהפוך למציאות שלנו, אלא שזה נכון ל"טוב ולרע". חוצמזה, שיהיה לנו לילה שקט, ובעיקר לתושבי הצפון (אמא, את קוראת?!)

בדיוק

לפעמים החיים מציבים לך נמר בצד אחד ותהום בצד השני ואז צועקים "אקשן" ואתה צריך לשחק הכי טוב שאתה יכול (או מה שמכונה בשפה האסטרולוגית המקצועית "סקוויר". גילי תבין על מה אני מדבר).

IBP1

New member
אש ידידי ב- 99.99 מהבדיקות שעשיתי

עד היום התברר כי אין על האדם לא עין הרע ולא בטיח. למה יש מיסטיקנים הממהרים לטעון עין הרע . איני יכול להסביר.....

gd23

New member
IBP1 אז מה אתה מציע לי לעשות?

מה אתה יכול להציע לי לעשות כדי ליבדוק ? בהתחשב הבזה שאין לי יכולת להעביר פה תמונה של כף ידי יש איזה סימנים מובהקים שאוכל להבחין בהם בעצמי?

את היא היוצרת של חייך

הסירי פחד, חרדה ודאגה מליבך. כי את היא היוצרת של חייך, והכוח על חייך נמצא בתוכך. אל תפקידי את הכוח שלך על חייך בידי אחרים. לא בעינם הרעה ולא ביומרה הכישופית שלהם. אין בכוחה של שום עין רעה לפרוץ את יכולת ההתנגדות שלך, ואין בכוח שום כישוף שבעולם להשפיע עליך. כמו ששום מהפנט שבעולם לא יכול להפנט את מי שמתנגד להיפנוזה שלו. אין דבר כזה: להפנט מישהו בכוח, נגד רצונו. חוק ההיפנוזה אומר: מי שרוצה להתהפנט – יתהפנט, ומי שלא רוצה להתהפנט לא יתהפנט ! זאת אומרת רק אם את מאפשרת לעצמך לקבל את ההיפנוזה השלילית הזאת, ההיפנוזה של העין הרעה או של הכישוף את יכולה להיות מושפעת. הכוח לעצב את חייך נמצא בידך. לא תמיד זה קל, לפעמים צריך להיאבק על כך, אל תוותרי. מחזיק לך אצבעות ! פרי מגדים

נסיון להסביר

בכל זאת, איך אפשר להסביר שאדם מרגיש שיש עליו עין רעה או כישוף שבא כאילו מבחוץ, נגד רצונו. נראה שההסבר הכי מתאים לכך מתמקד בתהליכים פסיכולוגיים שמתרחשים במצבי לחץ. על מנת להמחיש את התהליכים האלה, ניקח איזשהו מצב לחץ ספציפי לדוגמא ועליו נסתכל. מצב הלחץ שאותו ניקח לדוגמא יהיה: מצב של איום מפני פיטורים מהעבודה. מצב הלחץ הזה יכול לגרום ל – א. מחשבות חודרניות - אנשים מדווחים כי בתקופה של המתנה לקראת פרסום הרשימות המפחידות הללו של שמות המפוטרים מהעבודה, מופיעות מחשבות מפחידות, דימויים מפחידים. מחשבה חודרנית היא מחשבה שמופיעה בבת אחת בפתאומיות. בהקשר שלנו, הרי מצבי לחץ מסוגים שונים, יכולים לעלות מחשבות חודרניות המייחסות עין רעה או כישוף. ב. חשיבה קומפולסיבית – חשיבה חוזרת ונשנית בלי יכולת לשלוט בתהליך, הרגשה כאילו האדם אינו אדון למחשבותיו, המחשבות שולטות בו בצורה חוזרת ונשנית. אותן מחשבות בלתי ניתנות לעצירה. זה יכול להופיע גם בצורה ויזואלית ולא כמשפטים מילוליים. אנשים מדווחים שהם מוצאים את עצמם משחזרים את הסצינות האלה שמודיעים להם בטלפון או באיזו שהיא צורה את מעמד הפיטורים. זו מחשבה שיכולה לחזור הרבה מאוד פעמים באותו היום. אנשים מתפקדים בצורה סימולטנית, פועלים בשני ערוצים כאשר בערוץ אחד הם מנהלים את חיי היום יום שלהם ובערוץ השני המחשבות ממשיכות לרוץ. בהקשר שלנו, הרי מצבי לחץ מסוגים שונים יכולים לעלות מחשבות קומפולסיביות התולות את מצב הלחץ בעין רעה או כישוף. ג. נוקשות חשיבתית – נוקשות לעומת גמישות. אנשים מתחילים להתנהג בצורה מסוימת, דברים מוכרחים להתנהל בצורה זאת ולא אחרת, אין שום אלטרנטיבה. אין שום גמישות. תופעה של נוקשות חברתית תופיע כאשר אנשים אומרים: "אני מוכרח להמשיך לעבוד במפעל הזה, אני מוכרח להמשיך בכיוון הזה, כיוון קריירה הזה שהתחלתי בו." כלומר שאדם לא מנסה לראות אולי הוא יכול לעשות איזשהו שינוי קריירה או שינוי מקצועי ולעבור לכיוון קצת שונה. הוא נעול כאילו אין שום דבר אחר שהאדם יכול או יודע או רוצה או מסוגל לעשות, הוא מוכרח לעשות רק את זה. לענייננו,הנוקשות החשיבתית יכולה להופיע במצבי לחץ מסוגים שונים, כשהיא מייחסת את סיבת מצב הלחץ בנוקשות לעין רעה או לכישוף. ד. קטסטרופיזציה – יש קטסטרופיזציה של אירוע הפיטורין. "אם אני אפוטר זה יהיה אסון". לענייננו, תחושת הקטסטרופה מיוצרת כתוצאה ממצב הלחץ, כאשר היא מתפשטת לתחומים שונים ויוצרת הכללות לא מציאותיות, כגון תחושה חזקה של: "אוי ואבוי לי, כושפתי...! "... "הטילו עלי עין רעה... !" ה. חשיבה פרנואידית – רמזים קטנים שאנשים קולטים או מפרשים אותם כאילו מתנכלים להם, "מחפשים אותם". אנשים מתחילים לפענח כל מה שקורה להם בצורה מאוד ממוקדת, פרנואידית, רדיפתית. החיים של אותם אנשים מתחילים להתמלא בסימנים, הם מפרשים רמזים בעבודה ומקשרים אותם לאיום בפיטורין. לענייננו, מצבי לחץ שונים יכולים לעורר חשיבה פרנואידית, חשיבה שמחפשת רמזים בכיוון של ייחוס עין רעה שהטילו עלי וכישוף שכישפו אותי, שמסביר את הסיבה למצב הלחץ שבו אני נתון. לבסוף, עוד דבר חשוב, נראה לי שהבעייה הכי קשה בייחוס השפעה של כוחות חיצוניים (עין רעה, כישוף, חוצנים וכדומה) על החיים, קשורה להסרת האחריות של האדם מההתנהלות של חייו. והרי האחריות שהאדם לוקח על חייו – הלוא היא תמצית החיים ! פרי מגדים

gd23

New member
פרי מגדים../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על ההסבר המפורט שנתת, ובקשר לעניין שאני מבקשת לדעת אם יש עלי כישוף- לצורך הבהרה: אני תמיד לא האמנתי לכל הכישופים\עין הרע שאנשים טוענים שיש אליהם זה תמיד היה ניראה לי עניין מופרע שמשרת אנשים מופרעים בנפשם אך לא מיזמן נוכחתי לדעת שכישופים "עובדים" בעצם ראיתי איך אישה מיתאהבת ומיתחתנת עם גבר שבקושי הכירה, ואפילו לא סבלה והגבר התוודה בפניי , שעשה כישוף מסויים אליה (שדרך אגב- את ההוראות לכישוף קיבל מרוח בסיאנס) הכישוף קשור למשהוא עם ציפורניים בכל אופן, אני עדיין סקפטית אך פתוחה לרעיונות

גם ההתאהבות היא סוגסטיבית, אם לא

הייתה נכונות להתאהב ההתאהבות לא הייתה קורת !

פרי מגדים, כל כך חסרת לנו../images/Emo23.gif

אהבתי לקרוא את דבריך, את הנחישות וידיעת הכח העצמי ליצור מציאות. מבקשת ממך להפוך את הדברים בדרך כלשהי למאמר שיועבר למאמרי הבית, בכדי שלא יעלם עם הדפים שעוברים. הדברים חשובים מידי לטעמי. התוכל? התרצה?
ערב של אהבת חינם לכולנו

skooby

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אני בעצמי מתקשרת ואני לא מאימנה ב"כישופים", נראה לי סתם טריק להוציא כסף מאנשים. יכול ליהות שהבעיות שלך נובעות מארועים מודחקים בחיים האלה או אולי גפ בגלגולים קודמים. לדעתי כדאי לך ללכת למתקשר אמין וטוב באיזור מגורייך (לא אחד שידבר איתך על כישופים). איך מזהים מתקשר אמין? מתקשר אמין לא יביא חלך פתרונות פשוטים, לא יבטיח הוקוס פוקוס, הורא יעייץ וייתן לך זווית אחרת על מנת להסתכל על הדברים. במידה ונראה לך שיש צורך ואת מספיק פתוחה לזה את יכולה לעשות תארפיה בשחיזור גלגולים לקבל פרחי באך או לעשות כל טיפול שיעסייע לך להתגבר על הקשיים. אני מקווה שעזרתי קצת, מריאלה

דב בער

New member
תקראי בספרים

מפתח שלמה... ספר רפואות אסף...ויוחנן הירחוני שם תמצאי תשובות ופתרונות לבעית הכישוף אם היא קיימת.

למעלה