שלום רב

seeyou

New member
נשואה+, לא באושר עצום ולא בסבל - חיים סבבה

בגילך ומעמדך ההורמונים הם הקובעים ולא ה"הגיון" או הדעות של אחרים כולנו מגלים את הגלגל
זיון בא-זיון הולך תמיד יהיו לך הרגשות כאלו מצד אחד זה טוב "מאהב" - זה מזרים קצת אנדרנאלין לחיי השיגרה מצד שני לרוב במקום עליות ומורדות ברוב המיקרים יש רק מורדות במיקרה שהדבר מתגלה-ובטוח שזה מתגלה עם הזמן. יוסי

הכל בגלל האהבה...

במקרים כאלו נוהגת אם המנזר הזקנה שלנו לצטט מאגרת שאול הראשונה אל הקורינתים פרק יג. למשל: אם תהיה לי מתת הנבואה ואדע כל הסודות ואשיג כל הדעת; ואם תהיה בי כל האמונה עד להעתיק הרים ממקומם, ואין בי אהבה, הריני כאין וכאפס. ואידך זיל גמור.

tuckphjvv

New member
מה התכוונת?

שיש בי אהבה לבחור? אהבה אמיתית? איך הסקת את זה?

אנחנו הנזירות

חונכנו לאהוב את כל בני האדם. למה אינך יכולה לאהוב גם את בעלך וגם את חברך לעבודה? אבל, באופן קצת שונה...

czar

New member
גם אם לא תעשי כלום

כבר עברת את הגדר, הלא כן? מה את רוצה לשמוע מאיתנו? לא לא!!! אל תלכי?!?!

tuckphjvv

New member
לרצות מישהו זה לא נקרא לעבור את הגדר

מה אני רוצה לשמוע אפשר להגיד על כל שאלה ששואלים כאן. האמת שאני מופתעת לטובה מהתגובות ומכובד הראש. אבל iceman ואייבורי עוד לא הביעו דעה אז זה לא נחשב

czar

New member
לדעתי כבר עברת את הגדר

וכשאמרתי, גם אם לא תעשי כלום היום, זה יחזור לך כי את נמצאת בפיקפוק מערכתי (להבנתי את דתיה+). שוב, לא יקרה היום יקרה מחר, אבל חשוב יותר תמיד בקבלת החלטות היום זה לראות מה זה יעשה לך עוד חמש שנים. אני לא מביע דיעה לכאן או לשם, את צריכה להחליט אבל עדיין - נכנסת לאיזור המפורז, עברת או לא זה פחות חשוב. מאחל לך שתדעי להחליט כך שאף אחד לא יפגע.

אייבורי

New member
נו בעיה באמת

רק שתדעי, החדש הוא גם זיון מעולה. הבעיה איננה הפיתויים, תמיד היו תמיד יהיו, גם בגידות ניאופים תמיד היו. <אם לא היו, אז לא היו צריכים לכתוב אותם בעשרת הדברות> הבעיה היא ההחלטה להסתפק במה שיש. אז יש כאילו שרוצים בית גדול יותר יש כאילו שרוצים מכונית שווה יותר ממה שיש להם ויש כאילו שרוצים גבר שווה יותר ממה שיש להם. את צריכה להחליט אם את מסתפקת במה שיש ואם לא, לא נורא, מקסימום יהיה לך רומן עם גבר אחר או פרידה מבעלך <זאת הסיבה לרוב שמתחתנים מאוחר יותר, בכדי להגיע לנישואים קצת פחות רעבים לנסות את העולם>

עד שהגעתי

לשורה האחרונה שלך - הסכמתי. אבל.. מתחתנים מאוחר כדי להגיע פחות רעבים? לדעתי מתחתנים מאוחר מכל כך הרבה סיבות. כי חושבים שיכול להיות שמעבר לפינה יש משהו יותר טוב כי פוחדים להכנס למחוייבות כי רוצים להתפתח ולעשות דברים לפני שנכנסים למסגרת משפחתית (רבים האנשים שמצהירים שאחרי כמה שנות חיים משותפות הם מתחתנים כי הם החליטו שהגיע הזמן לעשות ילדים) כי בת הזוג עוד לא הצליחה ללחוץ אותם מספיק חזק לקיר / האמא הפולניה הורידה קצת את העומס על הצוואר דווקא לא חושבת שפחות רעבים... רק חושבת שמגיעים לנקודה שבה מה שמקבלים מהנישואים <או לפחות מאמינים שנקבל מהם> שווה את ההתחייבות ההצהרתית הזו.

לא שווה את זה

אל תעשי את זה ..זה באמת לא שווה את זה..יש לך קשר בבית אולי הוא לא בשמיים.. אבל אם תעשי משהו כזה אל תרסקי הכל- שלא נדבר על מה יקרה לך אם בעלך ייגלה!!

אייבורי

New member
כשהפחדים מדברים המוזות שותקות

מאיפה את יודעת שזה לא שווה את זה? ומה יקרה אם בעלה יגלה?

לא שווה

חבל לזרוק משהו טוב לטובת מעשה נחפז שככל הנראה החרטה עליו תהיה מהירה מאוד.

אייבורי

New member
על סמך מה

הביסוס הנחרץ שזהו מעשה נחפז ומי החליט שהחרטה עליו מהירה?

tuckphjvv

New member
חרטה יש כבר עכשיו

בגידה בלב זו גם בגידה. לא הייתי רוצה לדעת שהוא חושק באחרת... הבעיה היא אחת - בד"כ כשאני רוצה משהו אני לא מצליחה לוותר עליו. ועכשיו - אני רוצה את לאכול את העוגה, ולהשאיר אותה שלימה.

אייבורי

New member
אמנם גדלת על סיפורי אהבת אמת ולנצח

אבל הרשי לי לספר לך, אם לבעלך יצר מיני סביר הוא יחשוק באחרות הוא גם יצפה בסרטי פורנו ואולי יפנטז על המורה שלו \ הגננת של הילד מירי בוהדנה \ אנג'ליקה ג'ולי או סתם על גברת פלפלת. מעטים הם האנשים שבאמת מסתפקים במה שיש להם. בעניין לאכול את העוגה ולא להשמין, נו בשביל זה צריך קוסם או מדען טילים.

tuckphjvv

New member
אני לא מתרגשת מזה בכלל..תראה את התגובה שלי

למטה.... אני יודעת מהם גברים, אתה לא מחדש לי כאן כ"כ...

seeyou

New member
"כשאני רוצה משהו אני לא מצליחה לוותר עליו"

אם ככה למה בכלל פנית לדעה של אחרים?

יש לך שתי אפשרויות -

1. להאמין למה שאנשים אומרים לך פה שזה מדרון חלקלק, ואת חלשה, וברגע שתעשי צעד ראשון לתוך העולם האסור והמתוק הזה הרי שאת נידונה לחיי נצח של כאב סבל וייסורים שאין מהם חזרה. 2. להאמין בעצמך - שאת חזקה, שאת מודעת, שגם אחרי שתשכבי עם הגבר ההוא עדיין תוכלי לשמור על ראש צלול, לקבל החלטות הגיוניות ולהישאר או לחתוך בהתאם לנסיבות ושריגושים הם עניין חמקמק - לפעמים הם רק צעד ראשון בהתמכרות הרסנית ולפעמים להיפך - את אומרת לעצמך ניסיתי, התרגשתי, זמן לחזור לשגרה. מה שטוב לך, תעשי. (ובלי קשר - אני מסוג האנשים שלא רואה עצמו מבלה אפילו רגע אחד עם בן זוג שמן - אבל זה באמת רק אני)

למעלה