שלום רב

tuckphjvv

New member
תודה מדען.. אני אתבשל עם קצת

ונאה איך הדברים יתגלגלו... סופ"ש נעים..

nowonder

New member
אין עיצות

אף אחד לא יכול להגיד לך מה קרה. זה לא קשור לסביבה שלך (החילונית), וגם לא לנישואים שלך, וגם לא לבחור המתוק המהמם מהעבודה. זה קשור לך. את עוברת איזשהו תהליך של התפכחות אולי, או שינוי. (אולי הילדים גדלו? ועכשיו יש לך זמן להיות גם אישה ולא רק אמא? אולי את התבגרת, ופתאום נוזלים לך הנעורים מהאצבעות? אולי השיגרה נוגסת בך חורים. רק את יכולה להבין). את צריכה להחליט מה את עושה עם השינוי הזה שאת עוברת.. רק אגיד לך, שריגושים לא חייבים להיות הגבר המתוק והמהמם מהעבודה.

tuckphjvv

New member
כמה הבהרות ../images/Emo41.gif בתגובה לכל מיני דברים שעלו כאן

א. לא צריך להגזים - כל הדיבורים על העדה החרדית, בועה וכו. אנחנו לא חרדים, אנחנו דתיים, אבל לא חיים בבועה. יש לנו בני משפחה חילוניים, כאלה שהחליטו להיות חילוניים וכו'. אנחנו רואים סרטים, יוצאים לבתי קפה, הולכים לחדרי כושר (חלקנו לנפרדים וחלקנו למעורבים, ושמים כיסוי ראש) מסתובבים בבתי קפה כמו כולם וטסים לחו"ל. יש כאלה שגם יוצאים לרקוד במועדונים, אני באופן אישי לא. ב. גם בעלי וגם אני מסכימים שאנג'לינה ג'ולי היא האישה הכי יפה בעולם. אייבורי - למירי בוהדנה יש מצח גדול מידי. ואייבורי, לא חשבתי שאם בעלי יפגש עם בר רפאלי הוא לא ידלק עליה. הוא גבר ואני מבינה את זה. לא קראתי לרגשות שלי "בגידה בלב" כי נמשכתי לגבר מסויים, אלא כי רציתי גם לממש את זה!ולפי ערכי המוסר שלי, זה לא בסדר. ג. אני לא בת 40, שילדי כבר גדולים, ופתאום אני חושבת על הסביבה שגדלי. אני בשנות ה20 +, אין לי כ"כ הרבה ילדים. ד. ושוב להדגיש - חיי לא היו בועה. להפך. אבל, עכשיו זו מן תקופה של שגרה, של מחשבות. עד עכשיו היה סטרס של לימודים ולמצוא עבודה.עכשיו יש מחשבות על החיים, אולי דוקא בגלל שזה תחילתם.. ה. אחרי שישנתי על כל הנושא בשבת, החלטתי להפסיק עם השטויות שלי, ושאני אוהבת את בעלי. ושאם אני נמשכת למישהו זה לא נורא כ"כ, אני לא מתכוונת לבגוד, וזהו....

mmuuaa

New member
תשובה..

ראשית עצם זה שאת נשואה ושיש לך מצפון זה כבר יפה.. אבל את ענית לעצמך כבר על השאלה.. אם את נשואה איך זה שאת חושבת בכלל ללכת עם אחר במיוחד שמדובר גם בשאלה פיזית... ולגבי התחשות שלך והרגשות שלך.. חיי הנשואין שלך תלויים בך ובעצמך.. ככה שמה שזה כעת לא באושר עצום ולא בסבל זה יכול להשתנות... ועוד נקודה, מה שאת מחפשת אחר זה כי חיי הנשואין שלך הם שגרתיים פעמים אף אפורוריים.. ובכלל זה חוויה ומרגש משהו חדש... שתביני שזאת הסיבה יהיה לך הרבה יותר קל להשקיע במה שיש לך ביד לבין משהו שהוא על העץ, משהו שהוא חולף ושגם בו יגיע הזמן שתחושי שגרה ושעמום... וסליחה על השאלה האישית.. האם חלק המרכזי בכל ההתלבטות והרגשות שלך זה בגלל הקטע הגופני והמיני?

mmuuaa

New member
תוספת בעקבות מה שכתבת..

הרצון שלך בליינות או להנות נובעת בעיקר מהסיבה שמשעמם לך או שפשוט הכל רגיל.. זה יפה שאת החלטת כזאת החלטה לאחר שבת.. אבל את צריכהה גם פתרון שהרגשות שלך האילו לא יחזרו שוב.. אל תשכחי את דלוקה על ההוא והוא בעבודה שלך ככה שזה לא יהיה לך קל במיוחד שמה שהחלטת ככה כי ראית שהתגובות פה היו שאת בוגדת... אבל בסתר ליבך זה לא קל לך.. לדעתי.. אם תשקיעי בחיי הנשואין שלך כמו שצריך שזה אומר, להעניק,להעניק ושוב להעניק.. תאמיני לי שאת תאהבי את בעלך כמו שהוא ולא תרגישי אפרוריות בחיי הנשואין שלך.. עוד נקודה, תתרגלי לראות את המעלות שלו לא רק את החסרונות את יודעת אהבה אמיתית זה לא לאהוב את המעלות אלא לאהוב בעיקר את החסרונות.. (כולל השומן שלו...) ועוד דבר שיכול להועיל.. פשוט תעשי דברים שישברו את השגרה לאוו דווקא יציאות למסעדות וכו'.. אלא אפי' לשבת שיחה מלב אל לב, שיחה גלויה על מה שמפריע, וסתם לשבת בצוותא ולהרגיש אחד את השני (לא במובן המיני חס ושלום) אלא בלב, בנפש, ברצונות, במאווים וכו' וכו'..ץ שוב בהצלחה..

tuckphjvv

New member
וואי כתבנו ממש ביחד, תודה קודם כל על כל

התגובות, אני לא חושבת שזה יהיה קל, אבל לא ניסחף זה לא יהיה קשה במיוחד.. יש לי שליטה עצמית...וגם אני מאמינה שכמו שזה בא זה יכול לחלוף.. את צודקת שצריך לחפש את מה שטוב, ולשבור שיגרה... זה האידיאל, הבעיה - של כולם אני מאמינה - שאין כ"כ זמן... אבל זה לא תירוץ... תראי, אם נגלוש קצת מהנושא, אני ממלאה את חיי בדברים שעושים לי (באופן אישי) טוב.. אולי אני משקיעה יותר מדי בעצמי, ופחות מדי בביחד, שאני מרגישה שהוא לא חלק מהעולם שלי.. לילה טוב

tuckphjvv

New member
הי, אז ככה:

אני מסכימה ולא מסכימה לגבי זה שיתכן וזה משיגרה, ובמשהו חדש יש ריגוש. כתבתי "לא באושר עצום ולא בסבל" כי התכוונתי לציין שאין כאן משהו יוצא דופן בזוגיו. אולי זה היה מינוח לא נכון, הכוונה הייתה שיגרה. יש לנו רגעים של אושר, ויש רגעים שקשה. בסה"כ נורמלי, זה מה שאני התכוונתי להגיד. התקשורת טובה, המין טוב, בעלי מכבד אותי ואוהב אותי. סה"כ הפריע לי שהוא השמין קצת, וגם הוא כזה חמוד, "רמזתי" לו שזה מפריע לי והוא התחיל להתאמן.. לגבי השאלה האישית:(זה בסדר שאת שואלת) גם כאן זה כן ולא. חיי המין טובים ופתוחים, אין לנו כמעט מגבלות כדתיים (חוץ מהעניין של שפיכת זרע)... אז זה לא שחסר לי משהו עקרוני בחוץ. גם לא זה שבעלי הוא הגבר הראשון שלי מבחינת סקס מפריע לי, אני מכירה מחברים ושומעת על החיים של כל יום מישהי אחרת, זה חיים ריקניים. אני חושבת שסתם נדלקתי על מישהו, בלי יותר מידי סיבות, זה יכול לקרות לא?

mmuuaa

New member
שבוע טוב..

כתבת מסכימה ולא מסכימה.. על איזה חלק את לא מסכימה? סך הכל נורמלי זה לא מספיק במיוחד כשאת יכולה להפוך את זה ללא נורמלי... יכול לקרות כן.. השאלה אצל מי...

כאילו מה את באמת רוצה?

אני מסכימה ולא מסכימה שאת באמת מחפשת כאן ייעוץ. ומצד שני לא ממש מסכימה וגם מסכימה שאת רוצה אור ירוק, וכשתקבלי זה לא באמת מה שהיה נחוץ לך. ומצד שלישי אם סתם נדלקת, וכבר אמרו לך שכנראה שזה מה שקרה לך והתכחשת במלוא הריאה, זה עדיין בהחלט יכול לקרות, לאור המצב שמה שבאמת מפריע לך בחיי הזוגיות, זה לא הנפח הסגולי של בעלך אלא שיעמום קשה וחיפושים להפגתו. מציעה ליזום ריב עם החמות. זה יותר בטוח, ותמיד מספק תעסוקה לפחות לשבוע הקרוב.

למעלה