כמה הבהרות ../images/Emo41.gif בתגובה לכל מיני דברים שעלו כאן
א. לא צריך להגזים - כל הדיבורים על העדה החרדית, בועה וכו. אנחנו לא חרדים, אנחנו דתיים, אבל לא חיים בבועה. יש לנו בני משפחה חילוניים, כאלה שהחליטו להיות חילוניים וכו'. אנחנו רואים סרטים, יוצאים לבתי קפה, הולכים לחדרי כושר (חלקנו לנפרדים וחלקנו למעורבים, ושמים כיסוי ראש) מסתובבים בבתי קפה כמו כולם וטסים לחו"ל. יש כאלה שגם יוצאים לרקוד במועדונים, אני באופן אישי לא. ב. גם בעלי וגם אני מסכימים שאנג'לינה ג'ולי היא האישה הכי יפה בעולם. אייבורי - למירי בוהדנה יש מצח גדול מידי. ואייבורי, לא חשבתי שאם בעלי יפגש עם בר רפאלי הוא לא ידלק עליה. הוא גבר ואני מבינה את זה. לא קראתי לרגשות שלי "בגידה בלב" כי נמשכתי לגבר מסויים, אלא כי רציתי גם לממש את זה!ולפי ערכי המוסר שלי, זה לא בסדר. ג. אני לא בת 40, שילדי כבר גדולים, ופתאום אני חושבת על הסביבה שגדלי. אני בשנות ה20 +, אין לי כ"כ הרבה ילדים. ד. ושוב להדגיש - חיי לא היו בועה. להפך. אבל, עכשיו זו מן תקופה של שגרה, של מחשבות. עד עכשיו היה סטרס של לימודים ולמצוא עבודה.עכשיו יש מחשבות על החיים, אולי דוקא בגלל שזה תחילתם.. ה. אחרי שישנתי על כל הנושא בשבת, החלטתי להפסיק עם השטויות שלי, ושאני אוהבת את בעלי. ושאם אני נמשכת למישהו זה לא נורא כ"כ, אני לא מתכוונת לבגוד, וזהו....