שלום עם סוריה --כנסו

עדכאן

New member
אולי אתה מאמן את השרירים הלא נכונים

למה לא תתחיל לאמן גם את שרירי החשיבה שלך ? זה יעזור לך לדבר לעניין.

שרירי86

New member
כנס בבקשה

אז מהו הפיתרון שלך לבעיה הבטחונית והדמוגרפית ? יש טרור, יש הפגזות לעבר יישובים יהודיים, חמאס מתעצם, חיזבאללה הולך ומיתחמש, המוסלמים מתרבים ומהווים איום דמוגרפי, מהו הפיתרון שלך אם לא חלוקת שטחים תמורת שלום ?

EverMan

New member
טיפול נקודתי ומערכתי.

בעיות ביטחוניות, ככל שלפלשתינים יהיה יותר מה לאבד, כך הם יותר יהססו לאבד את זה. זה הפתרון הכללי. את הטרור, וההפגזות, יש לטפל בכל מקרה באופן נקודתי. כל איש שקשור לארגון טרור כלשהו, דמו בראשו. נקודה. אין פה צילו של ספק. דמוגרפית , צריך להיפרד מאיו"ש בנוסף לעזה, כדי לא לסכן את המאזן. אין פתרון אחר ריאלי. ואני לא מדבר על ערביי ישראל עכשיו. זה לא קשור ולא רלוונטי. חיזבאללה זה נושא אחר לגמרי. חיזבאללה נמצא בשטחה של מדינה ריבונית אחרת, ולבנון צריכה לטפל בו. וזאת צריך לעשות ע"י נקיצת צעדים בזירה הבינלאומית כנגד לבנון סוריה ואיראן.

שרירי86

New member
התפיסה שלך מעוותת ואסונית

ודרך אגב אני רואה שאתה חוזר בך, עכשיו אתה כותב שאתה כן בעד איו"ש בנוסף לעזה, מה קרה? חזרת בך מהודעתך הקודמת והמפתיעה. תפיסת השמאל בכלל, זוהי תפיסה כ"כ מטומטמת ושקרית, אני אסביר : הרי המוסלמים ימשיכו להתרבות גם אם תחלק את עזה או השומרון. מוסלמים יש בכל מקום, מוסלמים יש בחיפה,עכו,יפו,תל אביב, מה יקרה כאשר הם יתרבו באיזורים אלו? גם את האיזורים הללו השמאל יבקש לחלק בטענה שצריך שיהיה רוב יהודי? הרי שבדרך הזאת אנחנו ניאלץ לחלק את כל הארץ, כי המוסלמים יתרבו ויתרבו עד שנחלק את כל המדינה,לפי השמאל. אני חושב שהפיתרון היחיד הוא עידוד הגירה מוסלמי המוני. שאגב עדיין לא אמרת דעתך לגבי שיטה זאת.

EverMan

New member
לא חזרתי בעצמי.

אני לא תומך בשטחים תמורת שלום. שטחים תמורת הצלת המדינה שלי מאסון דמוגרפי, זה משהו אחר לגמרי. מה עוד, שאין תחתיי 3.5 מיליון אנשים ללא זכויות בגולן. בשטחים יש לי. אני לא נותן שטחים תמורת הכבוד של אסד, או כמחווה סימלית, זה שטח שלי, במדינה קטנה בין כה וכה. ואם הסורים כ"כ רוצים שלום, הם יבינו לליבי וישאירו אותו אצלי. ובדבר ה"עידוד הגירה" שלך. הדרך הכי טובה למנוע ילודה, היא לעלות איכות חיים. זה כך בכל מדינה בעולם. ככל שאיכות החיים יותר גבוה, כך מס' הילדים לנפש יותר נמוך. אינטגרציה של האוכלוסיה הערבית בישראל בכלל האוכלוסיה, יציל את המדינה, ויעשה טוב הרבה יותר, מהמעשה שאתה חושב עליו. ואם אתה לא מאמין, תבדוק את כמות הילדים שיש למשפחה ערבית בעלת מעמד גבוה במדינות מפותחות. וכך גם כל דת אחרת שתומכת בריבוי ילדים (כולל יהודים) במדינות מפותחות. ככל שאתה יותר משכיל, יש לך פחות ילדים, אתה יותר עוסק בחיים שלך, ולא בהשרצה.

שרירי86

New member
בחייך..

קודם כל אתה מתעלם ממה שכתבתי לגבי העובדה שהמוסלמים יתרבו גם בחיפה,עכו, וכו' ומה יהיה אז? מה השמאל יציע במצב זה? המוסלמים פרוסים כמעט בכל עיר בישראל ויתרבו בכל עיר , לפי תפיסת השמאל אנחנו אמורים בסופו של דבר לחלק את כל המדינה בכדי למנוע מאזן דמוגרפי שלילי, תקן אותי אם אני טועה. ובעניין "קידום איכות החיים" - איך עושים את זה ? מה הפרוצודורה ? תשים לב איך השמאל עוד ועוד פיתרונות חסרי היגיון שסופם מוות ואיבוד כל שטחי המדינה. צריך לשלול זכויות למוסלמים ובכך לגרום להם לעזוב את ארצנו.

EverMan

New member
גם היהודים יתרבו בחיפה עכו וכו'.

ואת התעלמת ממה שאני כתבתי, והיה מיועד בעיקר על היהודים הישראלים. ככל שאיכות החיים יותר גבוה, זה יותר זניח. והיה מחקר לפני ... 3 שבועות ? במערבית, שהראה מחקר דמוגרפי עדכני, שהילדוה הערבית יורדת ומתקרבת לילודה היהודית. זה אומר, לפי המחקר, שהיחס בין ערבים ליהודים ישמר. ומה שאמרת זו לא רק שטות, זו שטות דמגוגית. תרחיש אימה לא ריאלי שנועד בעיקר להפחיד. מה העניין ב"קידום איכות חיים" ? שערבי בישראל יוכל לעבוד בעבודות טובות, שהוא לא יגור בכפרים שאין בהם תשתית ביוב, שהוא יקבל 12 שנות לימוד לפחות, ולא יצא לעבוד בגיל 14, שהוא יהיה מודע לאמצעי מניעה והגבלת ילודה אידיאולוגית ...

EverMan

New member
היהודים הישראלים = הערבים הישראלים*

כמובן* ובמעריב* (זה הבוקר, מצטער, השניה התעוררתי)

TheHock

New member
טעות פרוידאנית?

אני שואל את עצמי אם כבכר טעית - תמחק את ההודעה ותתקן -זה היופי בלהיות מנהל
(לפחות זה מה שאני עשיתי שניהלתי את אקטואליה לנוער)

שרירי86

New member
"גם היהודים יתרבו.."

נו בחייך.. הרי כל המפלגות בארץ וכל אדם אשר מבין טיפה בפוליטיקה יודע שיש התרבות מוסלמית כפולה ומכופלת מאשר ההתרבות היהודית וככה זה יימשך ואף כבר היום המאזן שלנו שווה לשלהם (יש 5 מיליון ערבים מהים לנהר ו5 מיליון יהודים ככה שכיום אנחנו עומדים עימם בשיוויון) , למעשה כולם כבר יודעים ומסכימים שיש איום דמוגרפי איום ונורא על עם עם ישראל. אתה לא יכול להשאיר את המצב ככה, כמו שאמרתי לך בהודעה הקודמת - חלוקת שטחים אלו או אחרים לא הוא לא הפיתרון במצב הנוכחי. באמת שהוא לא הפיתרון. לגבי הקידום חיים שאתה טוען שאינם מקבלים : מה איתך, ממשלת ישראל מעבירה מיליארדי דולרים למען העניין הזה. ומה התוצאה? מה הרשות הפלסטינית עושה בנידון? כלום. אפס. יתרה מכך - הרשות הפלסטינית מקבלת גם כסף מאמריקה ומארצות ערב ולמרות הכל אין תוצאות. הכסף כולו עובד מאבו מאזן (מכחיש השואה אגב) ישר לידיים של חמאס אשר משקיע בבניית בונקרים שמטרתם יחידה - השמדת העם היהודי. למה שלא תלך עם הפיתרון שאני מציע : בוא נראה להם שאין להם כאן זכויות, אין להם כאן עתיד, הם יהיו נחותים, הם לא יכהנו כחברים בכנסת ישראל, ותוסיך לכך שנציע להם סל פיצוי-פינוי מכובד אשר יגרום להם לעזוב מרצונם! אל תידחה את זה, כי זאת המדינה גם שלך ועליך לראות את הפיתרון האולטימטיבי.

EverMan

New member
אתה ממציא נתונים תוך כדי ?

מחקרים דמוגרפיים עדכניים (ממעריב אם אני לא טועה, מוסף לשבת לפני כשבועיים-4) , הוכיח שקצב הילדוה במגזר הערבי היום הוא כ2.7 , ואצל היהודי כ2.3. ומדובר על תהליך של ירידה בקרב המגזר הערבי. נכון להיות, יש כ80% יהודים בארץ, ו20% לא יהודים. תעשה את המתמטיקה, ותוסיף דברים כמו עלייה - הרוב היהודי לא הולך לשום מקום. כל עוד לא "נקבל" עוד אורחים מאיו"ש (שבסוף נאלץ לספח אם לא ניפרד ממנה) העלאת איכות החיים ? חביבי, הציבור הערבי לא מתלונן סתם שמפלים אותו. אין להם תשתיות, הם גרים בגטאות הלכה למעשה, הבתי ספר שלהם פחות טובים, יש להם פחות סיכויים להתקבל לאוניברסיטה, לא משקיעים במניעת פשע אצלהם. בכל תחום ותחום הם מופלים לרעה. אז א.אתה גם יוצר נגדך אנטגוניזם ב.אתה יוצר מעגל תמידי של עוני. ואם אי פעם למדת גאו-פוליטיקה, אתה מכיר את מעגל העוני. שאומר, שככל שאדם עני יותר, כך יש לו יותר ילדים, ככל שיש לו יותר ילדים, כך הוא עני יותר, ולמשוואה הזו נוספים גם נושא הדת, ככל שאדם עני יותר, ההשכלה שלו נמוכה יותר, ככל שההשכלה שלו נמוכה יותר, הוא יותר פונדומנטליסט. ולמשוואה הזו נכנסים גורמים איסלאמים קיצוניים, שמוכנים לתת לילדים חינוך טוב ודתי, "בחינם". ואם לא שמת לב, אנחנו לא מדברים על הרש"פ עכשיו. אלא על ישראל. ואם לא שמת לב, אתה אזרח המדינה הזו, בדיוק כמו ה2 מיליון ערבים שחיים בה. אין לך זכויות יותר מאשר להם. ובטח שיש להם זכות לחיות פה. אומנם זו מדינה יהודית, אבל הם אזרחיה בדיוק כמוך ! ולך אין זכות לשלול להם את האזרחות, את העתיד, או את הזכויות ! גזען.

שרירי86

New member
אני לא ממציא כלום

מעולם לא המצאתי כלום, אני מציג לך את הנתונים האמיתיים. עיתון מעריב ידוע כעיתון שנוטה לסלף עובדות. עמותת תקווה : "..בבחינת שיעורי הגידול הטבעי נמצא כי כיום שיעור זה גדול אצל כלל האוכלוסייה הערבית בערך פי 2 מאצל כלל האוכלוסייה היהודית.." ".. מנת הטור הגיאומטרי של גידול האוכלוסיה הערבית בקו הירוק לשנה היא 1.050 ולפיכך להלן התחזית המחושבת על פי הנוסחה לגידול הנדסי: בשנת 2003 [כיום] 1.2 מיליון נפש. בשנת 2023 – 3.2 מיליון נ'. בשנת 2043 – 8.4 מיליון נ'. בשנת 2063 – 22 מ"נ, ובשנת 2083 תגיע האוכלוסיה לפי חישוב זה ל- 59 מיליון נפש. 59 מיליון איש , אתה מבין איזה גיהנום ? אתה מתחיל לתפוס מה קורה בקו הירוק ? בעניין האפליה השקרית שכתבת : שקר וכזב, ממש שקר וכזב, ממשלת ישראל מעבירה עוד ועוד מליארדי דולרים לרשות הפלסטינית כל הזמן, כל הזמן אנחנו שומעים זאת בתקשורת! ראה הקישורים הבאים : ישראל מעבירה 100 מיליון דולר ישראל מעבירה 28 מיליון דולר ישראל מעבירה 280 מיליון דולר! ישראל מעבירה 250 מיליון, כאן : http://www.hagada.org.il/hagada/html/modules.php?name=News&file=article&sid=4326 אז איך אתה מעיז לדבר כאן על עוני זה או אחר בן בזמן שישראל משלמת הון עתק ומטורף כ"כ לרשות הפלסטינית? אתה אף אומר שאני גזען בטענה שאני רוצה לעודד הגירה מוסלמית לאחת מ65 המדינות שכבר יש להם? 65 מדינות מוסלמיות יש להם והם מנסים לכבוש את המדינה הקטנה שלי ועוד אני כאן הגזען? הינה טלאי צהוב ליהודי איראן : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252864,00.html ושלאלדבר על יהודי תימן שמקבלים איומי-רצח איומים, ובשאר מדינות ערב כבר אין בכלל יהודים! אז אני שאני פועל במדיניות של עידוד הגירה מארצי הקטנה אני גזען? אני הגזען? אני רוצה להציל את עצמי משואה ואני גזען? תיקרא טוב מה שרשמתי, עם כל הקישורים, ותגיב (ורק תזכור שגם אתה יהודי). הינה רק חלק :

שרירי86

New member
קצת פיספסתי בקישורים

תריץ חיפוש במנוע גוגל תחת המילים : ישראל העבירה כסף לרשות

שרירי86

New member
כנס

כאן |הלנק|http://www.google.co.il/search?hl=iw&rlz=1T4GGLJ_iwIL211IL211&q=%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C+%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94+%D7%9C%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%AA&meta=|סלינק|

EverMan

New member
שוב, אם לא הבנת,

אז אני מדבר על ערביי ישראל. לא על הרש"פ. בפעם השלישית בדיאלוג הזה. ואתה באמת מביא לי ציטוט ממכון שתפקידו הוא לעודד ילודה יהודית ? ממש מקור אובייקטיבי לנתונים. ובנוסף, זה שהערבים אנטישמיים, לא יגרום לך להיות גזען גם כן. אני יותר טוב מהם. וכך אשאר. תודה.

שרירי86

New member
ערביי ישראל

ערביי ישראל חיים כמו מלכים. לך תיראה איזה תנאים מוזנחים יש להם במדינות ערב, באיזה עוני הם חיים שם, אבל כאן בישראל- לך לטירה,לרמלה, תיראה איך הם חיים, כמו מלכים.

למעלה