שלום עזרה...

RainBird

New member
אני מאוד אוהב אדם. פשוט זה רק אדם אחד שאני אוהב. חמלה, אולי. לא הכל מתאים בכל מצב ואני מאמין שזעם ומלחמה הם חלק מהמהות האנושית בדיוק כמו רגש נעלה של סליחה. ואמת? איזו אמת זו תהיה במקרה? שלך, שלי או האמת האחת והיחידה שבזכותה שרפו מכשפות בימי הביינים?

PurpleFilth

New member
עדיין לא ברור לי איך זה עונה לי.

אף אחד לא אמר שהיא לא רוצה להכנס לכישוף. לא דיברתי על זה בכלל, רק על הטכניקה עצמה, ועל ההגדות ההזויות שלך ללחימה. תתמקד, בחור.

neophile

New member
כישוף מערפל את אור הנשמה

ממש אין לי בעיה שתמשיכי להאמין בידע השיקרי שיש לך אני לא מתכוון לגלות לך את האמת , כי יש לך נטייה לגרום לאמת להתעוות סביבך בין אם זה בהשפעת רצונך או בהשפעת רצונו של אחר עלייך. הפיתרון הכי טוב נגד כישוף הוא לעשות disspelling עם אנרגיה נשמתית לפעול עם כישוף נגד כישוף רק מערפל עוד יותר את אור נשמתך

Diableror

New member
Jesus ../images/Emo70.gif

אני יכול להשבע שכתבתי את זה נכון בעריכה הראשונה שלי... הבושה,הבושה.}-8 Diableror

RainBird

New member
כנראה שכן. עוד מעט הוא יתחיל לצטט לנו מהתנ"ך ומהמאלוס מליפיקארום.

ToryMaster

New member
שחר, מספיק ודי.

אם אתה לא מסוגל להתדיין איתנו בבגרות בלי להאשים אותנו שאנחנו אטומים ולא מבינים כלום, אל תעשה את זה, אבל חלאס סתם ליצור פרובוקציות.

PurpleFilth

New member
גם לי אין בעיה

להמשיך להאמין בידע השקרי שלי, וכנראה שאני אמשיך לעשות את זה כל עוד אתה תוקף אותי במקום לענות שלי. אחזור על השאלה: ארדן מתאר סוג של חסימה ע"י התרכזות בערפל. מדוע אתה קורא לזה לחימה? נגד מי? ולמה אתה קורא לו "ערפל"? (גם לא ברור לי למה disspelling זה לא כישוף, אבל עזוב את זה בצד בינתיים).

neophile

New member
מספיק

כשתרגישי שהיה לך מספיק ממה שאת חווה עכשיו, את יודעת איפה למצוא אותי.

PurpleFilth

New member
ממה שאני חווה? נו באמת.

כל מה שביקשתי זה הסבר למה שאמרת, כי זה לא היה ברור לי לחלוטין. לא רוצה? לא צריך. להתחמק מהשאלה (שוב) לא מוסיף לך כבוד.

neophile

New member
את בהתנגדות

אל תשחקי לי אותה פתאום אישיות מגובשת , פעם את ככה פעם את ככה... ברגע שאני מעביר תדרים נשמתיים (כי זה מה שאני עושה) זה מכאיב לכם זה פוגע במיקסם שסביבכם.(לך ולעוד כמה פרטים) ואז בתור מנגנון הגנה אתם מתייחסים אלי כמו ניו אייג'ר בשביל לקיים את המיקסם . את רוצה שאני יסביר לך בלי להעביר תדרים נשמתיים? אני לא רוצה ,זה שאת מתעקשת על זה שאני לא עונה לך רק מדגיש את החוסר כבוד שכבר יש לך כלפי. אם את מבינה אותי את מוזמנת להפחית את ההתנגדות ולהמשיך בדיון אם את מתנגדת עדיף שנסיים את זה עכשיו.

RainBird

New member
אולי יעזור אם אני אסביר את השיטה שלי? השיטה שלי נלקחה מספר כישוף וויקאני. היא מתארת שימוש באלמנט אוויר עבור טישוטוש היכולת של היריב לקרוא את המחשבות. למה ערפל דווקא? יש לזה פעולה כפולה. 1. ערפל פיסי כמו אנרגטי מונע ראות טובה של שטח בין אם הוא מחשבתי לבין אם הוא פיסי. 2. ברגע שאת מתרכזת במחשבה של ערפל ולא בדבר שאת רוצה להסתיר לדוגמא, יותר יהיה קל לקורא המחשבות להתרכז במה שאת חושבת, ולא במה שאת לא חושבת. ארדן.

למעלה