שלום עזרה...

bezaubernd

New member
שלום עזרה...

אני חושבת כמעט בטוחה שעשו לי איזה סוג של כישוף הייתי רוצה בבקשה לדעת איך מסירים כישוף? או איך אני יוצרת הגנה סביבי? תודה

RainBird

New member
עלי עשו המון כישופים גם! הצלחה, אושר, יופי. תבינו ילדים, ההיקש של כישוף = רע לא עובד. עכשיו, מה הן תופעות הכישוף שאת חווה?

bezaubernd

New member
תופעות הכישוף....

אני מרגישה שאותו בן אדם (ששונא אותי) הצליח איכשהו להשתלט לי על המחשבה על הרגשות על המעשים למשל: כשאני חושבת מחשבה חיובית אני מרגישה שאותו בן אדם מזיק למחשבות שלי ומחליף אותן במחשבות שליליות וממלא אותי באנרגיה שלילית אני ממש מרגישה ככה!!! ואני לא פסיכוטית.. ואין לי דימיונות... ואני בן אדם רציונלי מאוד ככה שסביר להניח שזה כישוף אני מרגישה שזה מחליש אותי אנרגטית והורס אותי אני אובדת עיצות בבקשה תגידו לי מה לעשות עם זה

RainBird

New member
אחד- נתקי עם האדם כל קשר. בכל מחיר. אחרת כל אקט מאגי של הגנה שתעשי נגדו חסר תועלת. דבר שני, כל פעם שאת רואה אותו מנסה להשתלט על המחשבות שלך תדמייני ערפל סמיך ותתרכזי בתצורת המחשבה הזאת. דבר שלישי, תשיגי גביש טורמלין שחור ולכי איתו. עשי חיפוש בפורום בדף הזה והקודם אם את לא מכירה את הגביש הנ"ל. ארדן.

RainBird

New member
כן. להלחם באש עם אש. שוב אתה עושה את הקטע הזה עם הלא להסביר.

neophile

New member
חנק

הדבר היחידי שלחימה בערפל עם ערפל יכולה להוביל אליו זה עוד ערפל זה אולי יעזור למקרה נקודתי , בכללי זה מעלה את הסיכון להפגע מהתקפות כאלה. מה שיקרה במצב הזה אם תלחם באש עם אש זה חנק .

PurpleFilth

New member
אבל...

ארדן בכלל לא הציע להילחם עם ערפל בערפל. כל מה שהוא הציע זה, כל פעם שהבחור מנסה לחדור לה למח, ליצור מסך סמיך שיהיה לו קשה לחדור. זה לא לחימה, ובטח לא בערפל.

neophile

New member
להשאיר למכשפים את העבודה שלהם

בואי נגיד שזה פיתרון אופטימלי מנקודת מבט של כהן\ת הקטה במקרה של מישהו\מישהי שנכנסו לעולם המאגיה והכישוף הקטה תעשה בהם כרצונה וכל דבר שאני יגיד בנושא עלול רק לעורר את חמתה במקרה של מי שרוצה מודעות עצמית,חשיבה חיובית,חיבור לאני הגבוה,חמלה והתעלות יש אלים ואלות שאחראים על כך . מי שרוצה להמשיך את החיים שלו בלי להכנס לאף אחד מהעולמות....בשביל זה אמורים להיות מכשפים שיספקו קמעות ,הגנות ושאר שירותים קסומים תמורת מחיר כמו כל בעל מיקצוע שמכבד את עצמו ואת מה שהוא עושה.

neophile

New member
בפשטות

אם היא לא רוצה להכנס לעולם של הכישוף , שלא תשתמש בטכניקה כישופית. אם כן, שלא תתפלא אם היא תהיה נתונה יותר להתקפות מהסוג הזה.

RainBird

New member
אם היא לא תיכנס לעולם של כישוף איך היא תלחם בכישוף שמופנה נגדה? ואגב, הקטה כבר פקחה עליך עין ../images/Emo13.gif

neophile

New member
אין פיתרונות אינסטנט

הלוואי שהיה אפשר לפתור נושאים כאלה על גבי הפורום. אבל כמו שבפורום פסיכולוגיה יש גבול לכמה אפשר לעזור לבן אדם בלי לפגוע בו , ככה גם בפורום מאגיה וכישוף. זה אפילו מסוכן יותר בגלל שמדובר בכישוף עזרה במובן הגבוה ביותר שלה זה לעזור לאדם לעזור לעצמו

RainBird

New member
חזרנו למוטיב הקיטש, הניו אייג' וה"אור ואהבה". השיטה שלי וולידית. אם היא תלך לפי ההוראות שלי ההתקפות יחסמו ויפסיקו.

neophile

New member
ממש דעה אובייקטיבית יש לך

כהן של הקטה עם חתימה של : trust is for the foolish or the dead פעם הייתי מתעצבן מהזלזול שלך , עכשיו אני מבין מאיפה הוא נובע.

RainBird

New member
סלח לי, אני לא מזלזל, אני מתנשא. יש הבדל. וגם אובייקטיביות לא קשורה לדבר שנקרא "דעה". אלא אם כן יש הגדרה נוספת לאובייקטיביות שפיספסתי.

neophile

New member
מה הקטע של המיזנטרופיות?

בקיצור ההתנשאות הזאת ,לדעתי,ממש לא לעניין הנושאים האלה שנקשרו במה שמכונה "תופעת הניו אייג'" הם ממש לא חדשים למען האמת כבר אלפי שנים שבני אדם עוסקים בהם ככה שלהתייחס לכך בתור טרנד חולף זה זילזול ועלבון כלפי בני אדם לאורך אלפי שנים.

RainBird

New member
הלנה בבלצקי ותיאוריות על אטלנטיס, חייזרים ו"אור ואהבה" הן מודרנית ונגדן אני יוצא. מה הקטע של המיזנטרופיות? מה הקטע של תחביר גרוע? ואגב, יש מנהגים שאני מזלזל בהם למרות שהם קיימים אלף שנה. כמו ברית מילה ורדיפת מכשפות.

neophile

New member
אל תשכח

על אטלנטיס, חייזרים ו"אור ואהבה" הן מודרנית ונגדן אני יוצא אל תשכח להוסיף - אהבת אדם, חמלה ואמת.

למעלה