באמת? חשבתי דווקא שיש לי חסרונות... אבל אם אמרת מי אני שאתווכח? צ'או ביאץ'.
ק ק ד ו ש New member 4/4/07 #86 באמת? חשבתי דווקא שיש לי חסרונות... אבל אם אמרת מי אני שאתווכח? צ'או ביאץ'.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 4/4/07 #97 לללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא אתה מבין למה גרמת עכשיו?! הרסת את כל האיזון של הפורום!
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 4/4/07 #101 טוב,חפיפה מהירה 1.גבר לא מכין לאישה קפה 2.אישה מכינה לגבר קפה 3.אל תתייחס לאייריש,כי היא עדיין לא השתחררה מצה"ל 4.כבד את ז'אן 5.אל תתייחס ללירן
טוב,חפיפה מהירה 1.גבר לא מכין לאישה קפה 2.אישה מכינה לגבר קפה 3.אל תתייחס לאייריש,כי היא עדיין לא השתחררה מצה"ל 4.כבד את ז'אן 5.אל תתייחס ללירן
ע עודד לפן New member 4/4/07 #114 תודה על החפיפה אבל אני עובד בבית קפה... אז אני חייב להכין קפה לכל מי רוצה
M my song New member 5/4/07 #118 הא אני יותר טרייה, השתחררתי בחמישי האחרון ! ולא כ"כ מעכלת את זה .. מרגישה פשוט שאני בהדממה של פסח.
ע עודד לפן New member 5/4/07 #119 מזל טוב... כן זה מאוד מוזר... פתאום לא ליהות בצבא... אני כבר אם החבש"ש איזה חודש וחצי בבית ואני עדיין לא הבנתי שאני אזרח...
מזל טוב... כן זה מאוד מוזר... פתאום לא ליהות בצבא... אני כבר אם החבש"ש איזה חודש וחצי בבית ואני עדיין לא הבנתי שאני אזרח...