סבבה יש חובש, ויש חי"רניק שגם יצא לקורס חובשים על הדרך.
ע עודד לפן New member 4/4/07 #113 יכול ליהות שמה? אצלכם בחי"ר קוראים לתותחנים נשים? אם אתה אומר אני מאמין לך.... אבל מה זה משנה איך אתם קוראים ללא יודע מה.... אני אזרח עכשיו!!!!
יכול ליהות שמה? אצלכם בחי"ר קוראים לתותחנים נשים? אם אתה אומר אני מאמין לך.... אבל מה זה משנה איך אתם קוראים ללא יודע מה.... אני אזרח עכשיו!!!!
ה הטRולית New member 4/4/07 #19 יש כאן שובינזם מזעזע!!! למה אף אחד עוד לא ביקש ממנו להכין קפה??? למה?? כי הוא בן?? כי קוראים לו עודד?? אז יאללה, עודד, להרים ידיים, ולרוץ להכין לי נס על חלב, 2 סוכר. תודה.
יש כאן שובינזם מזעזע!!! למה אף אחד עוד לא ביקש ממנו להכין קפה??? למה?? כי הוא בן?? כי קוראים לו עודד?? אז יאללה, עודד, להרים ידיים, ולרוץ להכין לי נס על חלב, 2 סוכר. תודה.
J Jan22 New member 4/4/07 #20 בוקר טוב ירמיהו תרגישי חופשיה ,עד לתחילת המשמרת הראשונה שלך ,להכין קפה לכולם פה כמו קופי-משין ! לעבודה !
בוקר טוב ירמיהו תרגישי חופשיה ,עד לתחילת המשמרת הראשונה שלך ,להכין קפה לכולם פה כמו קופי-משין ! לעבודה !
ה הטRולית New member 4/4/07 #23 חחח, לא!!! מעולם לא הכנתי קפה לאף אחד. אתה לא תהיה הראשון. אבל, אני כנראה אהיה הבת הראשונה שאתה, מר ג'אן, תכין לה קפה... חה!!
חחח, לא!!! מעולם לא הכנתי קפה לאף אחד. אתה לא תהיה הראשון. אבל, אני כנראה אהיה הבת הראשונה שאתה, מר ג'אן, תכין לה קפה... חה!!
ע עודד לפן New member 4/4/07 #21 אשמח להכין לך קפה... איך את אוהבת חזק? אם או בלי חלב מוקצף? סוכר חום או לבן?
ה הטRולית New member 4/4/07 #34 וותיקות זה עניין יחסי, לא למדת את זה בצבא... 8 חודשים תמימים של אזרחות....
ע עודד לפן New member 4/4/07 #38 8 חודשים זה כבר די הרבה זמן, את זוכרת בכלל את הימים ההם? דרך אגב, איך הקפה?
ה הטRולית New member 4/4/07 #41 ממלכת הילדים שבגבעת ברנר?? בטח, זרקתי אותך שם לכלבים לפני מס' שנים. לא ידעתי שזה השפיע עליך כל כך...
J Jan22 New member 4/4/07 #42 הליצנית התורנית .. נעים מאוד ! (תשפרי את הבדיחות שלך ,האחרונה ממש גרועה!)