כזה? אם תוספת קינמון למעלה?
ק ק ד ו ש New member 4/4/07 #62 הבנת הנקרא לקויה, עוד חסרון שיש בך! הוא רשם שהוא השאיר שלוש נקודות... ואז הוא רמז שהוא התכוון אלייך בשלוש נקודות האלה. היברו לסן?
הבנת הנקרא לקויה, עוד חסרון שיש בך! הוא רשם שהוא השאיר שלוש נקודות... ואז הוא רמז שהוא התכוון אלייך בשלוש נקודות האלה. היברו לסן?
ה הטRולית New member 4/4/07 #68 קוראים לזה דיסלקציה. תצחק עד מחר, וגם לילדים שלך יהיה - הרבה יותר חמורה. חה. חה. חה.
ק ק ד ו ש New member 4/4/07 #71 מצטער לאכזב אותך אבל אם תהיה לי ילדה כמוך, מיד אני זורק לפח ועושה חדשה.
L Lady McBeth New member 4/4/07 #73 אגב, דיסלקציה לא... מתבטאת בהבנת הנקרא. בהבעה וקריאה כן. אבל לא בהבנת הנקרא. בכבוד רב, דיסלקטית.
ה הטRולית New member 4/4/07 #75 בקריאה, כן. קראתי לא נכון. קראתי השארת ולא השארתי. מכאן כל ההבנה השגוייה... קפיש?
L Lady McBeth New member 4/4/07 #77 אם ככה, אני חוזרת בי קראתי רק את ההודעה של קדוש ושלך אז הייתה חסרה לי קצת אינפורמציה קבלי ביטול
ק ק ד ו ש New member 4/4/07 #83 אז יכול להיות שאין לך דיסלקציה ודווקא מה שאמרת עליו הוא מה שיש לך... עיוורון. הגיוני יותר שלא ראית את ה-י הכל כך קטנה מאשר שלא הבנת משפט כה פשוט.
אז יכול להיות שאין לך דיסלקציה ודווקא מה שאמרת עליו הוא מה שיש לך... עיוורון. הגיוני יותר שלא ראית את ה-י הכל כך קטנה מאשר שלא הבנת משפט כה פשוט.
ה הטRולית New member 4/4/07 #84 קדוש, תראה, כבר מזמן נואשתי מאנשים כמוך. בכל מקרה, לעיניין שלשמו התכנסנו כאן הערב, אין לי שום כוונות לדון איתך בבעיות שלי. אתה מושלם. זה הכי חשוב. עכשיו עזוב אותי בשקט, כי אין לי כח לאנשים כמוך. שלום ולהתראות.
קדוש, תראה, כבר מזמן נואשתי מאנשים כמוך. בכל מקרה, לעיניין שלשמו התכנסנו כאן הערב, אין לי שום כוונות לדון איתך בבעיות שלי. אתה מושלם. זה הכי חשוב. עכשיו עזוב אותי בשקט, כי אין לי כח לאנשים כמוך. שלום ולהתראות.