שלום, מקווה שתענו...

חופר 11

New member
הי

שלום אני מעונין ללמד תיכנות מיהתחלה.. מאיפה אני מתחיל איזה שפה כדי לי וגם איזה ספר טוב להתחלה כדי לתכנת.. תודה

gmorphus

New member
תגיד מה העניינים איתך?

אתה לא קורא את השרשור? אתה חושב שאתה תקבל תשובות שונות? תקרא את מה שכתוב מעל ההודעה שלך ותשכיל. לגבי ספרים, אתה צריך להחליט איזה שפה אתה רוצה ללמוד ורק אז מן הסתם נוכל להמליץ לך על ספרים.

חופר 11

New member
הי

אני רוצה להתחיל ללמד וויזואל בייסק וC פלוס.. אתה מכיר ספרים טובים להתחלה.. תודה

gmorphus

New member
C++

ddddd Thinking in C++ dddd של Bruce Eckel (חפש בגוגל - אתה יכול להוריד את הספר) VB לא יודע... אל תלמד בכלל...

תודה רבה לכולם... יש דברים שלא ממש

הבנתי, אב אני יסתדר.... בכמה מקרים שכחתם שאני לא יודעת כלום על תיכנות אלא רוצה להתחיל בזה. תודה רבה לכולם!

neko

New member
אם את רוצה ללמוד בשביל להמשיך

אח"כ בתואר, אולי כדאי לך לקחת "מבוא למדעי המחשב" באוניברסיטה הפתוחה. זה אמנם יקר (1500 או 2000), אבל זה יתן לך מושג די טוב לגבי הנושא, הנחיה, ואם תחליטי להמשיך גם נק' זכות לתואר. מסתובבת כאן מישהי (נועה לביא) שסיימה תואר שלם באו"פ בגיל 18.

מממ...

תתחילי מ-HTML שדרכה תבני אתרים. לאט לאט את יכולה להגיע לרמה טובה ולהתחיל ללמוד JS (ג'אווה סקריפט) שזו שפת סקריפט (כמו תכנות) שנועדה ליצור תסריטים. שפה זו היא פרוצדורית(עובדת עם בלוקים לשימוש חוזר) על סף מבוססת עצמים.(שימוש ביישויות מוגדרות מראש). לאחר מכן שיהיה לך בסיס נחמד ומהנה לתכנות יהיה אפשר להתקדם לתכנות מתקדם ב-C/C++/JAVA שאילו שפות תכנות מתקדמות יותר שבסיס ב-JS ייתן לך הרבה בסיס בהם. הסינטקס של JS הוא Like C (מבוסס על שפת C) רק שבהבדל מ-C את פחות צריכה להתעסק עם הזיכרון של המחשב. ההמלצה שלי על HTML זה בגלל שאת חייה בעולם של אינטרנט (כמונו
אני מניח) ואין דבר יותר מהנה מאשר להיות חלק ממנו

למעלה