שלום, מספר שאלות

שמרית211

New member
שלום, מספר שאלות

האם במשפטים קיימת אופציה של חוג לאחר תואר? (אם כן כמה שעות נדרשים להשלים במידה והתואר הראשון הוא בתחום כללי כגון יחב"ל\מדעי המדינה\עיתונאות) האם קיימת אופציה של לימודים מרוכזים (נניח יומיים בשבוע)? מה השכר הממוצע שמרוויח עו"ד בישראל? (נכון שקיימים הבדלים בין משרות וחברות אבל באופן ממוצע פלוס מינוס) תודה.

שלום שמרית211

ישנה אפשרות ללמודי ערב במשפטים ,(במכללה האקדמית נתניה מדובר על שני ערבים ויום שישי בוקר ). לגבי השכר הממוצע של עו"ד בישראל- קשה מאוד לענות בצורה מוגדרת הדבר תלוי בהרבה משתנים כגון מה תחום העיסוק ,מה המוניטין והותק של עו"ד,האם הוא עצמאי או שכיר ועוד . שיהיה בהצלחה .

אלינה D

New member
what the?!!?...........

לא מספיק הפירסום הדרקוני שאתם עושים (על חשבון הסטוד' המרוקנים) עכשיו גם זה? וכמה כסף מבזבזים במכללה הזו בכלל על שטויות? אני בהלם..זה כסף שלנו! הסטוד'! שלי. בנוסף, זה גם מוריד מערך המכללה שהיא מפרסמת את עצמה בצורה כזו בכל חור אפשרי..הרי מוניטין בטוח לא יצא מזה. תשקיעו בסטודנטים הקיימים במקום זה, ויש מקום איפה להשקיע. ה' ישמור!!!

אלינה D

New member
ואני אמליץ להנהלה לחסום את העניין הזה

אחרי הכל זה לא פורום מסחרי!

Jazz Jackrabbit

New member
המממ...

איפה הפרסום פה? בא מישהו ועונה תשובות לגיטימיות לשאלות לגיטימיות. ה"פרסום" לכאורה הוא רק בשם המשתמש. לא ראיתי משהו כמו "רוצה ללמוד מיד? שאל אותי כיצד!" או "אצלנו יש מלגות. כדאי לך לבוא". מוריד מערך המכללה? זה כנראה עניין של נקודת מבט. מבזבזים כסף? זו מכללה פרטית והיא רשאית לתקצב את המחלקות השונות כראות עיניה (לגופו של עניין - לא נראה לי שמועסק שם מישהו במשרה מלאה כדי לכתוב בפורומים. אבל גם אם כן - אין עם זה בעיה). אם יש דברים שאת לא מרוצה מהם, פני לאגודת הסטודנטים במכללה. אבל אם כבר העלית את זה, איפה אפשר להשקיע בסטודנטים הקיימים? כלומר, מה חסר לך?

שמרית211

New member
אני אשמח לקבל תשובה :)

ד"א אין לי כוונה ללמוד במכללה. אני מתלבטת בין אפשרות של לימודי חוג נוסף (משפטים) לבין אפשרות של המשך לימודים לתואר שני בארה"ב. (פרינסטון)

Jazz Jackrabbit

New member
לו הייתה לי תשובה מהימנה לא הייתי חוסך אותה

ממך
ובכל זאת - ככל הידוע לי אין "אופציה של חוג לאחר תואר". יש לי שני חברים שהם כבר בעלי תואר ראשון בתחום אחר (פסיכולוגיה, תקשורת), והם נדרשו לעמוד בכל המטלות כמו הסטודנטים ה"רגילים", למעט חובת האנגלית ואולי איזה קורס כללי חופף שהיה (סוציולוגיה או דברים בסגנון). לימודים מרוכזים? גם ככה אפשר לעשות את התואר הזה בשלט רחוק, ואם ממש מתאמצים, אפשר לצמצם את הלימודים ל-3 ימים בשבוע (כתלות בשעות הקורסים ו/או הנכונות להבריז משיעור מסוים באופן קבוע). שכר ממוצע? יש פה כמה מתמחים שגולשים בפורום ולהם בטח יש תשובות שהן יותר מסתם שמועות שרצות בין הסטודנטים

smart one

New member
לגבי השכר הממוצע - זה תלוי

אני בטוח שבמכללה אצלך יענו לך דברים דומים (נתניה, אמרת?). זה תלוי בותק אבל באופו עקרוני, הייתי מציע לך לא להטריח את עצמך לעבוד עבור אף משרד שמשלם פחות מ- 185,000 ש"ח (מאה ושמונים וחמישה אלף) לחודש (ברוטו, כולל ק. השתלמות ולא כולל הסדר דירה + רכב חברה בתום 7 שנות עבודה). המקרה החריג היחיד הוא עו"ד ממש מהניילון, חדש חדש, שאז כדאי שילמד ויתפתח ויתפשר על שכר, ובתנאי שהוא לא יפחת מ- 170,000 ש"ח לחודש (כולל חניה, לא כולל ביגוד).

למעלה