שלום ... מישהו יודע

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
היה על זה פעם שרשור שהוא שייך

הסגול ורוד נוסע לפעמים
לא ידעתי
מה שכן ראיתי פעם שעברתי שם בערב שדלק אור בתוך האוטובוס.
למשהי מסביון בכלל שעוסקת באופנה הוא חונה בפרדס כ"ץ או בגלל שבסביון אין אפשרות לחנות או שזה הנהג של האוטובוס

ה דרומי

New member
הנה האוטובוס התמונה מארכיון הגלריה

למשהי מסביון בכלל שעוסקת באופנה הוא חונה בפרדס כ"ץ או בגלל שבסביון אין אפשרות לחנות או שזה הנהג של האוטובוס
הנה האוטובוס התמונה מארכיון הגלריה

ארזS

New member
מוטי כתב לפני כמה שעות שהוא

חלקו האחורי מוטי 55 שים
למספר
ובכלל בילוי נעים וקריר בכינרת.ביחד עם כול החמולה הפרטית שלך.
בכינרת. עושה חיים הגבר גבר
ודרך אגב האוטובוס הזה היה פעם 3375 ב"דן".

ה דרומי

New member
אך כמה טוב שיש גלריה ../images/Emo6.gifבאאא

אך כמה טוב שיש גלריה
באאא
שנכתב שיבלה ושיהנה העיקר שבסוף יחזור לכתוב. ולך אחי היקר
ג'נקויה
לגבי ה3375

846

Active member
למיטב ידיעתי ניתן להשכיר אותו

למיטב ידיעתי ניתן להשכיר אותו
לארועים שונים, הוא שימש את מפגיני כיכר הלחם במשך תקופה מסוימת ואפילו את הרב כדורי שנסע לסיור בחירות על הגג.... דיברתי פעם עם הנהג והוא סיפר שהאוטובוס שופץ לחלוטין וקיבל מיכללים של מודל 89 (59) שעברה תאונה כך שהוא במצב טוב לגילו.

אני מכירה את האטובוס

חלקו האחורי מוטי 55 שים
למספר
ובכלל בילוי נעים וקריר בכינרת.ביחד עם כול החמולה הפרטית שלך.
אני מכירה את האטובוס
וזוכרת את התמונות היפות שלך, אבל לא ידעתי שנוסעים איתו לפעמים. אבל בעצם למה לא? יש עדיין רויאל טייגרים במצב נסיעה ומזיזים אותם ממקום למקום על גלגליהם הם. אם שומרים - יש.

ה דרומי

New member
יש שניים שמשמשים קיוסקים בסוף

אני מכירה את האטובוס
וזוכרת את התמונות היפות שלך, אבל לא ידעתי שנוסעים איתו לפעמים. אבל בעצם למה לא? יש עדיין רויאל טייגרים במצב נסיעה ומזיזים אותם ממקום למקום על גלגליהם הם. אם שומרים - יש.
יום העבודה מניעים אותם ונוסעים "הביתה לנוח" האחד בנחל שורק.{היה אגד חבילות} השני על הכביש הישן לפני אלעד . צביקוש מכיר את האוטובוס הזה. ממנו הבנתי שכבר צילמו אותו לפורום. כתבתי שנים אולי יש עוד אמן ואמן

יפה, אני מעריכה אנשים שיודעים

יום העבודה מניעים אותם ונוסעים "הביתה לנוח" האחד בנחל שורק.{היה אגד חבילות} השני על הכביש הישן לפני אלעד . צביקוש מכיר את האוטובוס הזה. ממנו הבנתי שכבר צילמו אותו לפורום. כתבתי שנים אולי יש עוד אמן ואמן
יפה, אני מעריכה אנשים שיודעים
להעריך ולשמר דברים.

אורי404

New member
האוטובוס ליד אלעד.

האוטובוס ליד אלעד.
הוא היה של המקשר. צילמתי אותו. הוא מופיע בגלריה "אגד", וב"הישנים והמוזנחים".

זה לא פר לכנות אותו מוזנח

האוטובוס ליד אלעד.
הוא היה של המקשר. צילמתי אותו. הוא מופיע בגלריה "אגד", וב"הישנים והמוזנחים".
אם הוא מטופל כל-כך יפה ונוסע - הוא בטח לא מוזנח, הוא פשוט ישן. ועכשיו נופל לי האסימון, ליד אלעד? אז נדמה לי שראיתי אותו.

צביקוש23

New member
האוטובוס לי אלעד נוסע עוד נוסע

אם הוא מטופל כל-כך יפה ונוסע - הוא בטח לא מוזנח, הוא פשוט ישן. ועכשיו נופל לי האסימון, ליד אלעד? אז נדמה לי שראיתי אותו.
האוטובוס שליד אלעד (המקשר לשעבר) שמשמש מזנון נייד נוסע בהחלט. כל ערב הוא בעל המזנון נוסע איתו לבית שלו. רק מוזר שהוא נוסע בלי לוחיות רישוי....

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה באמת מוזר

האוטובוס שליד אלעד (המקשר לשעבר) שמשמש מזנון נייד נוסע בהחלט. כל ערב הוא בעל המזנון נוסע איתו לבית שלו. רק מוזר שהוא נוסע בלי לוחיות רישוי....
מה
זה באמת מוזר

בירושלים דוקא קו מס' 6

שלום ... מישהו יודע

שלום מישהו מכיר את האוטובוס המיוחד שהיה בעבר על קו 5 בתל אביב בו הכרטיסן היה יושב מאחורה ומנקב לכולם הוא היה יושב בתוך " כלוב " כזה והאנשים לפעמים היו צריכים לעלות מאחורה על מנת שינקב להם והם עבדו שניהם גם הכרטיסן מאחורה וגם הנהג מקדימה . אם מישהו יודע על מה אני מדבר מוזמן לשלוח פרטים ותמונות ( בעיקר ) אני מאוד אשמח. בברכת שבוע טוב ומבורך
בירושלים דוקא קו מס' 6
עם דלתות מאחורה (שנות השבעים). (עם שלש דלתות) אני מניח שהיו לפני כן גם בקווים אחרים, אבל למה דוקא קו 6?

מצב
הנושא נעול.
למעלה