שלום ... מישהו יודע

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member
היו שניים (בטוח) ויתכן שלושה. אחד

אוטובוס דו קומתי של דן??
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. היה בדן אוטובוס דו קומותי? איך אף פעם לא ראיתי תמונה או שמעתי?
מהם נהרס במלחמת השחרור, כאשר מטוסים של חיה"א המצרי הפציצו את התחנה המרכזית של ת"א (הישנה כמובן).

היו שלושה אוטובוסים DD

מהם נהרס במלחמת השחרור, כאשר מטוסים של חיה"א המצרי הפציצו את התחנה המרכזית של ת"א (הישנה כמובן).
היו שלושה אוטובוסים DD
הראשון נהרס במלחמת השחרור בהפגזת הצבא המצרי. השני טבע בשטפונות 1951 ואת השלישי אני עוד זכיתי לראות אבל לא לנסוע, הא עבד בקו 51. אם תסתכל טוב בתמונה מתחנה מרכזית פ"ת, תראה ברקע אוטובוס קומותיים.

צביקוש23

New member
מה עלה בגורל השלישי?

היו שלושה אוטובוסים DD
הראשון נהרס במלחמת השחרור בהפגזת הצבא המצרי. השני טבע בשטפונות 1951 ואת השלישי אני עוד זכיתי לראות אבל לא לנסוע, הא עבד בקו 51. אם תסתכל טוב בתמונה מתחנה מרכזית פ"ת, תראה ברקע אוטובוס קומותיים.
מה עלה בגורל השלישי?

אוהד11

New member
השלישי, שמספרו הפנימי היה 607,

מה עלה בגורל השלישי?
פעל במשך שנים בקו 7פ"ת (לשעבר 77) מראש העין לפ"ת, ומאוחר יותר עבר לקו 51. בשנות השבעים הוא נמכר ושימש במשך זמן מה לפרסומות ניידות ולהסעת בליינים למועדון בת"א. עם הזמן הוא נמוג-נגוז ולא נותר לו, כנראה, זכר.

היה כאן שירשור בקשר לשלישי

פעל במשך שנים בקו 7פ"ת (לשעבר 77) מראש העין לפ"ת, ומאוחר יותר עבר לקו 51. בשנות השבעים הוא נמכר ושימש במשך זמן מה לפרסומות ניידות ולהסעת בליינים למועדון בת"א. עם הזמן הוא נמוג-נגוז ולא נותר לו, כנראה, זכר.
ואמרו שהוא שוכן לאחר כבוד באיזו חצר בראשון ובעל-הבית שם לא נותם להתקרב
זה קיים איפשהו בארכיון.

צביקוש23

New member
מישהו מוכן לעזור לאתר את הו קומותי?

ואמרו שהוא שוכן לאחר כבוד באיזו חצר בראשון ובעל-הבית שם לא נותם להתקרב
זה קיים איפשהו בארכיון.
אנשים1 מישהו מוכן לאתר ולמצוא את האוטובוס הדו קומותי של דן ששוכן איפשהו בראשון לציון? כל מידע יועיל.

נדמה לי שאביתר יודע

אנשים1 מישהו מוכן לאתר ולמצוא את האוטובוס הדו קומותי של דן ששוכן איפשהו בראשון לציון? כל מידע יועיל.
נדמה לי שאביתר יודע
אבל אני לא בטוחה. צביקוש אתה מזכיר לי את השעשועון שהיה פעם "חפש את המטמון", הלואי שתצליח

צביקוש, מצאתי את השני

אני אקפוץ לשם מחר לבחון את הענין
ולחזות במו עיני בדו קומותי היחיד של דן. (בתקווה שנשאר ממנו אם בכלל נשאר)
צביקוש, מצאתי את השני
ה-DD שטבע בשטפונות, בארכיון נמצא גם הראשון ויתכן שהקומותיים התחנה המרכזית פ"ת שהעליתי הוא השלישי. שתי התמונות מהארכיון כמובן

תודה ליילנד

צביקוש, מצאתי את השני
ה-DD שטבע בשטפונות, בארכיון נמצא גם הראשון ויתכן שהקומותיים התחנה המרכזית פ"ת שהעליתי הוא השלישי. שתי התמונות מהארכיון כמובן
תודה ליילנד
תודה ענקית על התמונה ( איך הצלחת למצוא את התמונה הזאת בכל רחבי הפורום ?
)

צביקוש23

New member
מה שמדהים שהזה בראשון כמו חדש

צביקוש, מצאתי את השני
מכמה שהבחנתי כהייתי ברחוב השומר 50 בראשון לציון האוטובוס נראה במצב מצויין. אולי זה בגלל שבעלי האוטובוס עטפו אותו בברזנטים וכל מיני לוחות (כנראה להסתרתו מעיני עוברי אורח... הוא באמת לא נראה.. כלומר אם אדם שלא יודע עליו יעבור ברחוב הוא בחיים לא יבחין בו. אלא אם כן אתה יודע מראש שהוא שם ויודע מה לחפש... )

מה הייית שם?

מכמה שהבחנתי כהייתי ברחוב השומר 50 בראשון לציון האוטובוס נראה במצב מצויין. אולי זה בגלל שבעלי האוטובוס עטפו אותו בברזנטים וכל מיני לוחות (כנראה להסתרתו מעיני עוברי אורח... הוא באמת לא נראה.. כלומר אם אדם שלא יודע עליו יעבור ברחוב הוא בחיים לא יבחין בו. אלא אם כן אתה יודע מראש שהוא שם ויודע מה לחפש... )
מה הייית שם?
ממש לא רואים כלום?

צביקוש23

New member
מדהים! התחנה לא השתנתה עד היום!

היו שלושה אוטובוסים DD
אמנם הרחובות מסביב השתנו אבל הרציפים בתמונה הם אותם רציפים של היום. מי שמבקר (לצערו) בתחנה המרכזית (ומוזנחת) של פתח תקוה יבחין כי הרציפים בתוך התחנה ובגגות שלהם (אלה שרואים בתמונה) הם אותם רציפים.

אמת ויציב, לא השתנה כלום

אמנם הרחובות מסביב השתנו אבל הרציפים בתמונה הם אותם רציפים של היום. מי שמבקר (לצערו) בתחנה המרכזית (ומוזנחת) של פתח תקוה יבחין כי הרציפים בתוך התחנה ובגגות שלהם (אלה שרואים בתמונה) הם אותם רציפים.
אמת ויציב, לא השתנה כלום
תארתי לעצמי שתשים לב, תחנת פ"ת נשארה בדיוק כשהיתה, מישהו יודע עם מתוכנן משהו חדש שם?

אוהד11

New member
כבר מספר שנים מדברים על העברת

אמת ויציב, לא השתנה כלום
תארתי לעצמי שתשים לב, תחנת פ"ת נשארה בדיוק כשהיתה, מישהו יודע עם מתוכנן משהו חדש שם?
התחנה ושיקום הקיימת. אבל, כרגיל, אלה תוכניות שמתקדמות כמו נתב"ג 2XXX או הרכבת התחתית/קלה בגוש דן. פעם יעשו משהו בפ"ת.

צביקוש23

New member
אז כך לגבי עתיד תחנת פ"ת

התחנה ושיקום הקיימת. אבל, כרגיל, אלה תוכניות שמתקדמות כמו נתב"ג 2XXX או הרכבת התחתית/קלה בגוש דן. פעם יעשו משהו בפ"ת.
אז כך לגבי עתיד תחנת פ"ת
התכנון הוא (וזה יקח עוד שנים של בירוקרטיה , מסמכים והרבה מאד כסף עד שבכלל יקרה משהו) שאחרי שיבנה איצטדיון החדש של פ"ת (סמוך לדרך אם המושבות ולמסילת הרכבת) אמור לקום ליד האיצטדיון תחנת רכבת, ותחנה מרכזית חדשה של פ"ת. בינתיים כנראה שממש כמו נתב"ג 2005 (?!?) עד שיתחילו בכלל לבנות יעברו עוד כמה שנים טובות. מה שכן השלב בראשון בתוכנית , האיצטדיון החדש יוצא לדרך בתחילת 2005 . ממש בשבוע האחרון ובשבועיים הקרובים יסתיימו כל תהליכי הניירת והכספים שמעורבים בענין .

הסגול ורוד נוסע לפעמים../images/Emo35.gif לא ידעתי

אגב הישן היחיד ושמור שנוסע
עד כמה שידוע לי לפחות, מכל האוטובוסים הישנים של דן שנמכרו היחיד ושמור מאד שנוסע ונראה טוב מתמיד הוא ה MAN הצבוע בצבעי סגול ורוד ששייך לאדם פרטי משכונת פרדס כץ וצולם על ידי כמה מחברי הפורום. הוא חונה ברחוב אבו חצירא בבני ברק. והוא נוסע כמעט כל יום הוא חונה בצד אחר של הכביש. אפשר גם לראות שמנקים אותו מדי פעם. אמנם לא ניתן להבחין מה קורה בתוכו כי הוא מכוסה וילונות מכל הכיוונים אך מבחוץ הוא נראה טוב מאד. ואם כבר מדברים עליו כמה מטרים מאיפה שהוא חונה יש רכב אמריקאי ישן מאד מכוסה ביריעת פלסטיק ונטוש . הרכב הזה זכור לי משום מה ממירוצי אשקלון ז"ל.
הסגול ורוד נוסע לפעמים
לא ידעתי
מה שכן ראיתי פעם שעברתי שם בערב שדלק אור בתוך האוטובוס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה