שלום ... מזמן לא התראינו

anifel

New member
תודה רבה :)

נראה לי יצא יפה כי המטרה יפה :)
לפני שהגתי את הרעיון נראתי הכי "רגילה" בעולם...

anifel

New member
תודה רבה

גם אני לגמרי אוהבת את זה ובואי נגיד שהפרצופים בגן של ההורים שווים את זה .. :)
וחייבת להודות שלא קיבלתי תגובה שלילית אחת אפילו רק להיפך עניין של שיווק...

anifel

New member
שוני כמה מוזר שלא יהיה

אני מאמינה שכשמקבלים באהבה את זה בסופו של דבר בדרך כלשהי
הילד אדם הזה מבין וגם עם הוא לא מראה את זה בפנים זה נותן לו הרגשה ניפלאה ואין לאף אחד זכות לפגוע בתמימות ובעולם הקסום שלהם
צריך להסתגל לילדים שלנו ולא לנסות ולכפות כל החיים שלהם טיפולים תיקונים שיפורים שינויים זה לא נראה לי נכון
אין לי שום כוונה לשנות דעות של אף אחד אני מדברת בשמי כמו שאני נוהגת וימשיך לנהוג כשזורמים עם הילד אז הוא מאושר גם הם מאוד אינטיליגנטים והם מבינים שכל הטיפולים האלו נועדו לתקן משהו שלא בסדר בהם....
ואני לא מתכוונת להעביר את בני בדרך הזאת אני כן מתכוונת לעשות ולהכיר לו דברים חדשים ביחד כל מה שהוא ילמד גם אני אלמד בכיף בסקרנות ובהמון אהבה

kagome10

New member
עניין של קריאה

אני אישית משתדלת תמיד לקרוא דברים בעין טובה ולדון לכף זכות. אם יש כמה אפשרויות לפרש דברים, וכמעט תמיד יש, כי אנחנו מתכתבות בפורום, אעדיף את האפשרות החיובית.

איך הרצון להביא משב רוח רענן סותר כבוד לדעות אחרות? היא לא רשמה בשום מקום שמי שחושב ממנה - מטומטם.

אני חושבת שהפוסל -ב מומו פוסל, ואת הרגע ניסית לחנך אותה לא לחנך אותך

anifel

New member
הייתי חייסת להגיב לך עוד משהו

את נורא רעה בהודעה הזאת !!
טבעי לו זה משהו שאת כנראה לא מבינה ועם עד עכשיו לא הבנת ואת אמא לשני ילדים כאלה אז לצערי אולי גם לא תביני!!!

אני גרה בעיר ולא קטנה אלה במרכז העניינים לא ביער אני אוכלת צי'פס ושותה קולה
לא ביקשתי ממך עזרה לגבי מצבי הכלכלי...!! תודה רבה
ויותר מזה אגיד לך שממש טוב לי איפה שאני וגם בכל אספקט בחיי
אני מאבחנת את הבן שלי כי זאת המציאות אני לא נגד איבחונים וטיפולים למיניהם (טיפולים הכוונה חוגים ולמידה והרחבת האופקים)
אני כן לא מתכוונת לאמלל את הבן שלי בלנבות לשנות את מי שהוא
למשל וויתרתי על קלינאית תקשורת אחרי פעמיים שהוא לא נראה מרוצה לא אהב וזהו הוא לא מדבר !! אז מה????? יש עוד דרכים לתקשר !!
הוא לא אוהב לשבת במעגל בגן !! אז מה ?????? אז הנחתי אותם לתת לו את החופש שהוא זקוק לו !!
גם הוא כמעט לא מרגיש כאב (מפחיד) אז כל הבית שלי בנוי בצורה שהוא יהיה בטוח בישבילו !!! כי לא יותר חשוב האושר של הבן שלי מכמה וואזות יפות או כל מיני פיצ'יפקאס ....!!! וכו בקיצור אני מציעה לך לעשות חושבים עם עצמך ולראות האם עתעצבנת כי פגעתי לך בנקודה רגישה??? אולי את עמוק בפנים גם רוצה ככה אבל כבר טיפסת גבוהה ולא יודעת איך לרדת מהעץ שלך??

סליחה? מה הקטע של (מצטטת אותך)

"ברגע שאת נותנת למדינה להכניס את היד שלה לכיס שלך ולתת לך כסף, את נותנת לה גם להתערב. קחי את זה בחשבון."

גם אם היא נותנת לי כסף אין לה זכות להתערב לי בכלום, גישה כזו כמו שלך היא מאוד מסוכנת. תחשבי על מה שכתבת, אז אם ככה בגלל שהמדינה משלמת לזקנים, חד הוריות, יתומים ועוד אז מותר לה להתערב , אני רק מנסה להבין מאיפו זה בא.

אני ממש לא חושבת שהיא מתנשאת ויומרנית ובהחלט היא מביאה משב רוח רענן, חבל שכל ניסיון להסתכל קצת מעבר וכל אחד שלא רואה בילד שלא טרגדיה לאומית זוכה למטר של ביקורות.
ולסיום היא גם נגעה בו היא לא רק קראה לו הוא פשוט לא הגיב לה כי הוא היה כל כולו בגלגלים המסתובבים.

anifel

New member
הוא שומע קצת והאמת

אספר לך משהו מדהים כל פעם שיש מוזיקה אפילו לא בווליות גבוה
פשוט ווליום סטנדרטי... ** הוא רוקד** :) זה לא יאמן אבל הוא רוקד לכל מוסיקה גם עם אני אתחיל לשיר בבית בקצב הוא ירקוד :)
חיים שלי הילד הזה מוזיקלי מאוד הוא גם יודע בכל סרט מצוייר לפני שמתחיל השיר בכלל כמה שניות הוא כבר נעמד ומתכונן לרקוד וזה יכול להיות סרט שהוא ראה רק פעם אחת ועדיין הוא יזכור כמה שניות לפני השיר ויאעמד ....
ילד שלי מיוחד וכל כך מרתק

anifel

New member
תשמעי אני עד ללא מזמן

תמיד שילמתי מיסים גם עכשיו אבל הם ממש בקטנה
גם בארץ ביטוח לאומי שילמתי מעולם לא היזדקקתי לעזרה אבל היי בישביל זה קיימת הקופה הציבורית לא??
היא גם מממנת אסירים רוצחים אנסים מחבלים
ל3 ארוחות ביום קורת גג ואפילו תארים
אז למה לי במצבי כרגע שאני לא יכולה לעבוד מכורך המציאות (היפרקטיבית ואני עובדת מגיל 16) אני עדיין מתנדבת קצת במרכז של החרשים ותמיד יעזור למשצריך עזרה ואני מאמינה שזה גם זמני עד שאלמד ואסגל לעצמי תעסוקה מרווחיה שתשתלב עם התפקיד המרכזי בחיי אמהות מיוחדת :)

הי את לא חייבת הסברים לאף אחד

אל תדאגי גם לי כבר כתבו כאן בפורום שאם אני כל כך מתנגדת לטיפולים אז למה שאני לא אוותר על הכסף של ביטוח לאומי והתשובה שלי הייתה שפשוט בכסף הזה אני עושה איתה דברים שהיא אוהבת, אז אני לא משלמת לקלינאית ולא למנחה ולא לריפו בעיסוק ולא עוד 1000 דברים אבל היא אוהבת לטייל ואוהבת בריכה ואוהבת הרבה דברים שלא מוגדרים כטיפול אז מבחינתי לעשות איתה את הדברים שהיא אוהבת ומדברים אליה זה הטיפול וגם זה עולה כסף.

anifel

New member

מסכימה !! גם אנחנו אוהבים בריכה וטבע
ואני תצחד מחפשת כל מיני צעצועים יחודיים שהוא יאהב
והדלק לכל מיני נסיעות ועוד ועוד
ואצלינו בקנדה אני חייבת להודות זה ממש גן עדן בישבילנו
כי הבריכה והמועדון השכונתי הוא בעלות אפסית
הטבע ברובו חינם ויש המון
זה בעיקר הדלק האוטו בגדים משחקים והבית הם ההוצאות
הגן גם חינם עכשיו בקיץ אתחיל לקחת אותו לחוות סוסים יש פה המון נראה עם הוא יאהב ראיתי סרט על אבא שגילה שהבן שלו ממש אוהב סוסים ומתקשר איתם בכזאת שלמות והסוסים גם מרגישים אותו וכאלה מבינים אז ננסה וגם מבררת על חוגים לאומנות וריקודים שהוא מאוד אוהב
וכן כל "טיפול" אנחנו עושים יחד בהתחלה לראות עם הוא אוהב וגם שידע שזה לא חובה ובכוח אלה

anifel

New member
לא בטוח שכבר נתחיל לרכב

אבל להכיר להסתכל אולי לגעת וסתם המרחב הפתוח בחוות האוירה נראה לי שהוא יאהב פה זה שונה מבארץ יש לי ברדיוס של הבית חצי שעה נסיעה אולי 200 חוות פרטיות וחלק גם פתוחות לקהל אני אחפש משהו לא המוני משפחתי כזה אני יעדכן בקרוב איך יהיה וקצת תובנות :)
עם יש לך עוד רעיונות אני אשמח לשמוע...!! לכל מיני פעילויות עדיף בכיוון המעשי .. כי הוא לא ילדון שקט ורגוע הוא היפרקטיבי כמו אמא שלו וליפעמים נדמה שיותר מאמא שלו וזה קשה להאמין כי אני בכלל היפרקטיבית

mamasita2

New member
איפה אתם בקנדה?

גם אנחנו בקנדה (אזור טורונטו9 ויש לנו תאומים בנים גם בני 25 חודשים וגם אנחנו מחכים על רשימת ההמתנה לאיבחון...

anifel

New member
אנחנו בתורנהיל :)

באמת?! לשניהם?
הזוי הרשימת המתנה הזאת.....
סיפרו לך כבר שאחרי רשימת ההמתנה יש רשימת המתנה של 4 שנים ל"טיפול" :) סך הכל בגיל 7

למעלה