שלום לכם

chipi

New member
הסיפו שלי אחלה!!

לא מדגיש את היותי אישה אלה להפך הוא טוען שאישה וגבר שווים זה אני שמדגישה!

אישה וגבר...

אישה וגבר שווים ?!?!?!
למה אף אחד לא סיפר לי?!?!
עד עכשיו הייתי בטוח שהגברים נחותים מהנשים...

המממ...

טוב, זה לא מפתיע אותי שאתה חושב שאני כל הזמן מתפלסף; בדיוק בגלל שחשבתי שככה זה ייראה לך, אמרתי "אני לא מתפלסף, אני לא מתפלסף", אחרת לא הייתי טורח להגיד את זה (כי זה ברור לי שאני לא מתפלסף אפילו לא בטיפ-טיפה). אז - צדקתי בכך...
באופן אופן, יש משהו בדבריך על המקובעות שלי, ללא ספק. אך נראה לי שזה נכון לכל אדם - ולאו דווקא נובע ממה שכתבתי או משהו כזה. אהבתי את מה שאמרת שהייתי אומר "אם" לא הייתי מקובע. זה היה כל-כך יפה, שאני רוצה לחזור ולהגיד את זה בשמי, ברשותך: חבר´ה, תשמעו, לפעמים להיות שיטתי זה טוב, לפעמים זה לא טוב, לפעמים זה טוב ולא טוב ביחד! צריך לזרום עם המציאות בשטח...לעיתים להיות שיטתי ולעיתים לא. אין "נכון" ו"לא נכון" מוגדרים וברורים, אין טעם להיצמד להגדרות או צורת חשיבה נוקשה וספציפית. אחלה, עכשיו אמרתי את זה!!! ואני באמת חושב ככה... (אבל זו רק דעתי...
) אז... תודה! שלך בן

eliii

New member
אם את רוצה הגנה תלמדי משהו

יותר מעשי.....באומנויות שאת לומדת יש להשקיע ממש המון על מנת שהן יהיו אפקטיביות ברמת ההגנה העצמית(האומנויות הרכות).לעומת זאת מספיק שתשקיעי חצי שנה עד שנה בסגנון קשה והתקפי יותר על מנת שתרגישי שיש לך יכולת תגובה והפתעה טובות יותר ...אכן עדיין תשארי קטנה יחסית לרוב הגברים אבל תהיה לך יכולת להמם תוקף בכמה מכות ולהמלט אם יש צורך....תתפלאי אבל אם היית משקיעה 8 שנים באמנות "קשה" היית קשוחה יותר מ50 אחוז מהגברים הממוצעים......

למעלה