סיכום חסרונות + הצעה לפתרון אחר
אם אני מסכם את החסרונות של הפתרון: הפתרון שאתה מציע מתאים רק למי ש: 1. מחנה את האופנוע באותה נקודה בדיוק כל לילה (אחרת המצלמה לא תראה את האופנוע) 2. מחנה את האופנוע במקום שאין בו תנועה ערה של אנשים (למשל חניון של בנין, או רחוב, כי אז המוקדנית תתעלם יותר בקלות מתנועה ליד האופנוע) 3. יש תאורה קבועה ומספיקה ליד האופנוע 4. אין עוד אופנועים שחונים ליד (המוקדנית תדע להבדיל בין GS ל R1? וגם אם כן - מה אם הם מכוסים?) 5. נמצא תמיד ליד האופנוע בלילה (לא מתאים למי שיצא לבילוי ברכב המשפחתי למשל. תחשוב איך יגיב אופנוען שנמצא עם חברים למשל במקום מרוחק, ומקבל טלפון מהמוקדנית...) 6. הטלפון שלו זמין כל הלילה (לא מכבה אותו כדי שלא יציקו לו מהעבודה למשל) 7. הוא מתעורר מצלצול טלפון ומסוגל לענות לטלפון מתוך שינה עמוקה (לא כל אחד מסוגל להבין מה מדברים איתו תוך כדי שינה) 8. וכמובן יש את הנושא הכספי שהוא תלוי בשיקול האישי של כל אחד, כמו ביטוח מקיף. פתרון שהייתי רוצה לראות בשוק (מישהו מכיר? אני חושב שאיתורן נותנים משהו דומה, אבל לא בדיוק כזה), הוא היכולת לראות על גבי מפה (באינטרנט או במחשב כף יד או במענה קולי או ב SMS) איפה (למשל כתובת) שבה נמצא האופנוע שלי כרגע. בלי מוקדנית שיכולה לייקר את הפתרון. הכל אוטומאטי. במצב כזה, גם אם גנבו לי את האופנוע בלילה, ואני מגלה את זה רק בבוקר , אני יכול להצטייד באלת בייסבול (וכמה חברים גדולים ממכון הכושר), ולקחת מונית (או גרר)לכתובת המתאימה (בתקווה שזה לא מחוץ לגבולות המדינה). יכול לעזור גם לבנות זוג (או בני זוג, או הורים שיושבים בבית דואגים כשהבן זוג (או הבת זוג, או הילד) יוצאים לטיול עם החבר'ה (תזוזה של האופנוע אומרת שהכל בסדר, אי תזוזה של האופנוע אומרת שאפשר להתקשר ולהציק, ואם לא עונים, אז אפשר להילחץ...) למיטב הבנתי מדובר על GPS קטן שיהיה חבוי במקום כלשהו באופנוע. יכול להיות שלפתרון דומה התכוון גיקסר (?) באחד מהתגובות שלו בשרשור הזה (גיקסר, אשמח לדעת אם כן, במסר או בפורום).