שלום לכם...

ועוד חסרון פצפון

מחובר למחשב שלך שמחובר לאינטרנט. ואם יש הפסקת חשמל?(מכוונת או לא?) ואם בדיוק הנפילה שקורית אחת לעשר שנים(פחחח) באינטרנט קורית באותו לילה? וזה עוד בלי להזכיר שלא כולנו משתמשים בווינדוז(שאני מתאר לעצמי שלה תכתב התוכנה המתאימה).

lilimeshi

New member
שים UPS!!!

ותעבור לווינדוס!!! כמו שהבחור אמר רוצים הכל בעד כלום אנשים אתם שוכחים דבר מאוד פשוט אני מכיר את עולם האבטחה מכל הכיוונים ואני אומר לכם! ששום דבר שתשימו על האופנוע עצמו לא יעצור גנב אפילו לא תדעו שהוא בא לקחת גנב רוצה... לוקח!!!! בגלל זה פתרון חיצוני הוא טוב יותר בשביל מאה שקל בחודש?!?!?! מה נהיה איתכם תגידו!! כל אחד חושב שהוא תותח על!!! גנבים לוקחים אנשים זאת העבודה שלהם והם עושים אותה טוב כמו שאתם עושים את העבודה שלכם (אם יצא לכם לראות פעם גנב מקצועי בפעולה תדעו ששום דבר טכני לא יציל את האופנוע שלכם לא מנעולים ולא איתור ולא כלום) תוך דקות הכלי נעלם (תשאלו כמה בעלי סופרמוטו בפורומים שבסביבה)

C O L T

New member
שום דבר? בטוח?

שום דבר הגיוני, אולי! MEET MY LITTLE FRIEND וולמרה 69, נעים להכיר! או אולי לא כל כך נעים...

yossi600f

New member
אין סוף לביטוחים

פשוט בלתי נסבל אין נכנסים לנו לכיס.

lilimeshi

New member
חברות הביטוח רוצות ממני

על האופנוע שלי 10500 הכי זול ו13500 הכי יקר לביטוח מקיף יש הבדל בין 11000 לשנה לבין 1200 לשנה אני לא רוטשילד וכך גם רוב האנשים כאן

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיכום ביניים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ראשית אני שוב מודה לכם על הדיון ועל התגובות הרציניות והטיעונים בעד ונגד שהעלתם כאן, אני בטוח שנכון לעכשיו אנחנו קצת יותר חכמים ממה שהיינו לפני הדיון הזה. קראנו כאן את כל התגובות, כמה וכמה פעמים, ביננו לבין עצמנו דיברנו על כל תגובה ותגובה וכאן המקום להתנצל שבשלב מסויים הפסקתי להתייחס לכל תגובה ברמה פרטנית מפני שפשוט היינו צריכים לעצור את זה איפה שהוא... אין לנו כרגע דיעה מגובשת באם להתחיל ולנסות "לשווק" את השירות שאותו הצענו אבל אני מאמין שעוד כמה ימים, לאחר סיום בדיקות נוספות מצידנו נגבש מסקנה לאיזה כיוון אנחנו פונים, אם בכלל. נראה לי שבמהלך השירשורים שרצו בשלושה פורומים במקביל (אופנועים, שטח וקטנועים) הועלו המון טענות ובעיות נכונות ואמיתיות שאנחנו כחברה נצתרך לתת עליהן את הדעת ולפתור אותן, לעומת זאת עלו המון "תהיות" ושאלות שלדעתי, לא לזה התכוון המשורר מלכתחילה. המטרה היתה למכור שירות התראה בזמן אמת תוך ניצול כלים שכבר קיימים אצל רוב האנשים (מחשב, אינטרנט וכ'ו) ותמורת השירות הזה לגבות מהמנוי איקס כסף לחודש. מכאן, אנשים יצאו מנקודת הנחה שחברת "המוקד" אמורה להיות אחראית במידה והמחשב נתקע, החשמל בדירה נפסק או המצלמה כובתה. אנחנו כחברה רואים בעצם את השירות הזה בדיוק כפי שבעל אופנוע רוכש לעצמו אמצעי מיגון כגון מערכת אזעקה, שרשרת או איתוראן, הרי אם האופנוע נגנב לאחר שמערכת האזעקה נוטרלה והשרשרת נחתכה לא תחלמו לתבוע את יצרן המערכת, נכון? או שאני טועה... היה לנו ברור שיהיו התנגדויות, היה לנו ברור שיהיו שאלות, לא ציפינו שבזמן שאנחנו עורכים את "משאל העם" הזה יקומו אנשים ויבקשו שנסרוק חוזה ונעלה אותו לפורום למען השקיפות. חבר'ה, אין עדיין חוזה, יש המון דברים לא פתורים והמון שאלות באוויר, אם היה משהו כזה לא הינו "חוששים" לחשוף אותו, זה לא חומר סודי ואין לנו מה להסתיר. גם את נושא הכיסוי הביטוחי אנחנו בודקים בימים אלו, אנחנו בודקים אפשרות כי במידה והאופנוע ייגנב (מסיבה כזו או אחרת) בעת שהיה בחנייה "המאובטחת", בעל האופנוע יקבל את מלוא ערכו מחברת הביטוח המכסה את פעילות החברה שלנו, כאמור, נושא זה בבדיקה מבחינת עלויות ומבחינת התנאות שעלינו כחברה לעמוד מול חברת הביטוח. בקיצור, הנושא מבחינתנו רק בחיתולים, אנחנו מודעים לכך שיש עוד המון פתרונות טכנולוגיים שונים ומשונים וגם בודקים אפשרויות לשילוב חלק מהפתרונות יחד עם הרעיון שלנו כדי לנסות לצמצם ככל האפשר את האפשרות לגנוב את האופנוע שלכם. בכל מקרה, שוב תודה על שיתוף הפעולה עד כה, אני מקווה שבפעם הבאה שנפתח שירשור בפורום (לאחר תיאום עם ההנהלה כמובן) נוכל להציע לכם מוצר מוגמר וברור שכל אחד יעשה את השיקול שלו אם מתאים לו או שלא.. הערה - ההודעה הזו מפורסמת בשלושת הפורומים בהם התקיים הדיון בנושא.

למעלה