שלום לכם

גיוRא

New member
ןלי לא ברור למה ..היא...

עשיתיטעות... כשכנראה בסוף רצתה אבל לא עשתה.. מה? כל הסיפור בא ללמד.. שהטעות שלא ביקשה תמונה..?

י פ ע ת

New member
שיוכי נשמה....

אם תאכלי ג´עלה ה"תיאבון" שלך ירקיע לשחקים.....ואז אני לא מקנאה במה שתעשי לקיימת!!! חחחחחחחחח

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

את הסימפטומים הבנתייי (קיייימת דווקא תשמח), אבל מה זה הג´עלה הזה????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ייייאווווווווווווווווווו........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סאמווווווווווווו....מה אני מפסידה כאן בבוקר
מחר על הבוקר מחברת במשרד ת´אינטרנט.... רגע עוד אחד קטן .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אעעע... צהריים טובים
הרגתם אותי כאן

עשיתי טעות.......

תקשיבי חמודה פשוט זה לא יצא לך כמו שרצית זו הבעיה אם היית אומרת שהגעת לפגישה ופתאום קיבלת רגליים קרות ...וברחת הייתי מבינה....ומגיבה גם לחרטה אבל אני יכולה לומר לך רק שמה שראית במציאות..לא התאים לך אבל זה לא אומר שמחר ...את לא תעשי את אותו הדבר. אומנם נראה לי שכל סיפורך הוא כלל לא אמיתי אבל בכל זאת שולחת את תשובתי כי אני יודעת שיש אנשים מפה...שהיו בסיטואציה כזאת

הקצין

New member
איפה הטעות ????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא טעות זה מזלך תארי לך שהיה גם מגיע עם מקל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ורק טוב לך ולכולם

גששבלש

New member
../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח הבטן שלי ואווווווווווווווווווווווו מזכיר לי נשכחות עשיתי תמיד תבקשי תמונה ותלמדי לעשות מארבים תבואי פה אלמד אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויפעת נשאר מהג´עלה?

י פ ע ת

New member
בוא´נה איזה חוצפן....במקום ש...

תגלה רגישות לממצאים הכואבים ולטרגדיה הנוראית....מה שמעניין אותך זו הג´עלה שלי? <ת´קרב..תפוס פוזה ..הבאתי גם ת´מדעה חחחחחחח>

גששבלש

New member
../images/Emo3.gif

חחחחחחח יפעת מה עלי לא עבדו גמני ניתקלתי בממוטה מיערות אחו שרמוטה שאמרה לי אני סקסית ואת לא מתארת לעצמך איך נחלצתי משם..... ילא תביאי את המדעה אני אביא את המילויייייייי אחחחחחחחחחח ימאה אחחחחחחח

מקסיקני

New member
הודעה לעשית טעות......

מחר בבוקר דבר ראשון לפני שאת שותה תקפה.... את קופצת...איזה קופצת ...טסה...לתחנת המישטרה הקרובה .. ופותחת תלונה על =======הונאת ענק========= לא יתכן שהוא יתחמק ללא עונש.... בטח ניכנס לך בניק ....חתיך הורס..... יש מקום לעברינים מסוגו ...ראי מיקרה ....טוב תשאלי את קרוע... ולך תלמדי מטעויות וכי מהיום רק על ניקים מגעילים ...הם הכי שווים... חחחחחח טעות לעולם חוזרת ....אמר בעל הניסיון... חומר קשה....לא נגענו...מתאים לתוכנית של ניסים משעל...חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה מצחוק.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
עשית טעות...

קחי בחשבון שהכאב הופך כאן לבדיחה,זה לא חדש. אל תקחי ללב ואם יש המשך אל תמשיכי כל מילה מיותרת. תאכלי בבית בחוץ את צפויה להרעלת קיבה.

למעלה