שלום לכם

אתם רעים

אבל מזה מצחיקים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהה...........

yafit75

New member
מה הפסדתי?

תמיד שיש נושאים מעניינים אני לא פה!!! כוס אמא שלהם הם והעבודה הזאת,,,,

giulietta

New member
מה קשור מניקור?

אתה צריך ללמוד רפואה פלסטית ורפואת שיניים.

גיוRא

New member
חוצימזה יכלה להקדים תרופה...

היצעתי לה לבוא לראות אותי בג´ונגל.. פשוט לא היו לה מספיק ימי חופשה... האמת....מעניין אותי לשאול אותו.. איך היאנראת...

אותי רק מעניין מה היה קורה

אם הוא לאהיה מבוגר ומכוער.. אל צעיר חתיך יפה משכיל מוכשר ומקסים... האם אז היתה כל כך מהר "החרטה" הזאת על ההתפתות ? אני בספק. היא היתה חוגגת כהוגן אז. להתחרט קל מאוד כזה רע, כשזה נפלא ושמימיי.... זה כבר משהו אחר .... לא קונה את החרטה שלה אפילו לרגע. זה לא חרטה זה חרטא. ואני מתערב איתכם שכמושאמרה בזמנו הדרדסית: מי שהתפתה כשהיה לומשבר פעם אחת זה יקרה לו/לה גם פעם שנייה. מוכן להתערב עלזה !

sahr12

New member
אין סיכוי מיתוס..סיציליה אומרת..

שאין גברים בתאור שנתת......לפחות לא ישראלים.....:)

מיכל31

New member
מיתוס אפשר גם אחרת

אולי היא באה ראתה, לחצה את ידו שמחה להכירו וחזרה אל חיק בעלה האהוב ... לא יכול להיות ?

תקראי מה שהיא כתבה !

זה לא מה שהיא כתבה ! לא קראת את הכתוב ? היא מספרת שראתה אדם מבוגר ומכוער נורא, לקחה את הרגליים וברחה ! אחר כך היא בוכה ומצטערת בשביל מה בכלל סיכנה את עצמה... כלומר בשביל אותו זקן מכוער לא היה שווה....לה.. בטח שלא היה שווה.. אבל אם היה נראה אחרת.. היתה מגיבה ומדברתאחרת... לכן אמרתי: שקל להצטער כאשר זה יוצא חרא... אם זה היה טוב, היאהיתה באה לכאן עם סיפורים מגרים על הכייף שעשתה... כשזה יצא עם זקן ומכוער היא באה לכאן לבכות ולהזהיר את כולם... מת על האנשים האלה....

מיכל31

New member
טוב ונגיד מצב היפותטי

אם היא באה ראתה כי טוב, נאה וחכם ובכל זאת הלכה ולא עשתה כלום מה שנקרא עמדה בפיתוי אז מה??????? מגיע לה צל"ש או שעדיין עשתה טעות?

אני האחרון להיות מוסמך לשפוט אדם

אחר בלי להכיר לעומק את התמונה המלאה של חייו. בעיקרון, אם שלמות המשפחה חשובה לה יותר מאשר הצרכים שלה, אז כן, היא עשתה טעות בעצם הרצון להכיר אדם זר. וכי מה חשבה לעצמה ? לאן זה יתגלגל בדיוק ? ואם הצרכים שלהם הם לא קורבן שצריך להקריב אותו על שלמות המשפחה, צריך לברר האם אפשר לפתור זאת במסגרת המשפחתית עם הבעל, ולשפר שם. ולא ? כל אחד שיעשה לעצמו את החשבון שלו, מה לעשות הלאה. יש מצבים שבה םכל כך רע בפנים, ומצד שני זה אחד הדברים הקשים ביותר בעולם לפרק תא משפחתי, הכי קשה והכי כואב. ובכל זאת לפעמים אין ברירה. תלוי בחומרת העניין. וגם אדם שהלך ועשה זאת מאחורי הגב של הצד השני - את חשבון הנפש צריכים לעשות 2 הצדדים, אף פעם זה לא צד אחד שכל האחריות/אשמה היא שלו.

yafit75

New member
הזדמנות שניה? חרטא או חרטה?

תנו לי כמה דקות לקרוא את הכל השרשור הזה,,, שכולם צוחקים כל כך הרבה,,, וואלה לא הבנתי כלום,,, איך אומרים שמשחקים בקלפים: "ז מ ן"

האיש והמיתוס...........הפעםםםםםם

אני מסכימה איתך כל מילה במקומה לפי דעתי מי שהעיז.... בסוף זה גם יתיז

י פ ע ת

New member
ואני תוהה...איך? איך????

איך היא לא זיהתה ת´רווח בשיניים עוד בטלפון....עם האותיות השורקות באוזן , איך? <חחחחחחח שהיא לא תתפוס אותי צוחקת, בורחת לי להודעה אחרת>

שייכת

New member
הסיפור הגיוני רק דבר אחד לא ברור לי

מה זה לכל הרוחות ג´עלה???

למעלה