שלום לכם

תמשיכי בבקשה

די כבר קנאים..חוץ מזה היא מכנה את עצמה "עשיתי טעות" אז אולי נלמד משהו מזה?

עשיתי...רוצים, רוצים

אבל אפשר לכתוב את כל מה שיש לך להגיד בהודעה אחת...אבל את יודעת מה, ככה זה יותר מעניין, תמשיכי (למי יש אש? חחחחח)

גיוRא

New member
מה אין לך קשרים בתפוז..קח

קסומה

New member
עשינו טעות........

זהו, מספיק, זה לא מצחיק.....חברים תתעשתו. תמשיכי בבקשה

הברחתם אותה ../images/Emo10.gif

תמיד אתם צריכים להיות כל כך בוטים. מגיעה לכאן מישהי..שעברה חוויה קשה כנראה היום שמן הסתם נכלאה אלייה איכשהוא בעולם הוירטואליה כאן...וכולנו יודעים שזה קורה פה להרבה... מתחילים לפטפט בפורום...ואז מסרים...מישהו/מישהי מתלבש עלייך....מעבירים מס. טלפון...וככה נגררים בלי משים...ותראו מגיעים לפגישה ואופס... אז למה אתם כאלה? במקום לתמוך ולתת לה מנסיונכם...נעלמה לנו... תודה...סיימתי

גיוRא

New member
חחחח תראי מה קרה לה כי לא..

קבעה איתי... "נכון אני יפה" זוכרים?

קבענו והוא בא

הוא הסתכל עלי ואני "נ ב ה ל ת י" ונפלתי אחורה הייתי בהלם ראיתי בן אדם בסביבות הגיל 45 פנים מקומטות <היה חסר לו רק מקל של סבא> אף ענקי מלא רווח בשיניים אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה עשיתייייייייייייייייייייייייייייייייי הוא הסתכל עלי ושאל אם אני זו בעצם אני אמרתי שכן ופתאום לא יודעת איך אמרתי את זה "אני חייבת לרוץ" ורצתייייייייי לא שמתי לב לאין רצתי והמחשבות שלי באותו רגע על בעלי על הילדים שלי מה עשיתי איזו טיפשה הייתי איך נסחפתי הבן אדם רואה אותי מתרחקת ושתבינו - הוא עוד לא הספיק לצאת מהרכב ולמה כל זה קרה בגלל משבר טיפשון בנישואין של ביני לבין בעלי עזבתי את הכל וישר התקשרתי הביתה ואני לבעלי אני אוהבת אותך התגעגעתי אליך רוצה אותך רוצה להיות כמו שהיינו לפני חודשיים ובוכה בטלפון כמו ילדה שהפסידה משהו או שפיספסה משהו אני אחזור מחר,,, לא יכולה להמשיך

עצוב, באמת עצוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בוכה פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אף ענקי מלא רווח בשיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ראיתם איך הצחוק...

חותך את הכנפיים מצד שמאל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי...טוב יאללה יש לי דו"ח לסגור. אם אני נכנס עוד פעם בשעה הקרובה שמישהו יחסום אותי חחחחחחחחח

giulietta

New member
חחחחח רשעעעעעעעעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(אתה צוחק כי אתה מכיר אותו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחחחחחח

ואת כל זה היא ראתה לפני שהוא יצא מהאוטו....חחחחחח ואם אפשר ברצינות: "עשיתי טעות": הגורל רצה שהוא לא יראה לטעמך ו"ברחת" (סימן משמיים? עוד יחשבו שחזרתי בתשובה...) מקווה שלמדת (ואנחנו היפנמנו) שזה לא שווה... אם יורשה לי: סוף קצת שונה היה עלול להעביר אותך אל סטטיסטיקה לא מחמיאה של עוד זוג גרוש... ותסלחו על הרצינות. אדוני יעזוב את המקום

למעלה