שלום לכם:)

Blackice

New member
חח שלום לך ../images/Emo13.gif

אני לא מכיר את פורום זהירות בדרכים... אולי יש שם אנשים שאוהבים לחצות את הכביש. אני יודע שאני לא אוהב כבישים באופן כללי, אולי זה החינוך שקיבלתי בבית. אני תמיד אקסטרה זהיר סביב כבישים ולכן מעדיף מקומות שהם לא כבישים. חוץ מזה, את מוזמנת להשאר ולהשתתף בפורום.. (שהוא, אגב, לא פורום היכרות, כפי שמצויין במליצות בהודעה המנהלתית שלמעלה) רוצה לספר קצת על עצמך? ואיך מצאת פטיש שכזה ואיך הגעת לפורומינו הקט? ארז

סליחה, חוקים נועדו כדי שישברו אותם!!

איך מצאתי שזה הפטיש שלי, שאלה קשה, אולי בעיקר בגלל שכשגברים אומרים לי שאין מצב שהם ינסו לחצות את הכביש, זה מאכזב אותי... Turn off רציני!

Blackice

New member
יש שטוענים כך, אבל לא בפני מי שכתב אותם..

אגב, הערה נוספת: כיוון שאת נמצאת בפורום ששמו- "ביסקסואלים", וכנראה שמי שכותב בו לא נוטר שום סנטימנטים שליליים לרעיון- או למושג- של ביסקסואליות- אז באמת שאין טעם שתברי במושגים של "לחצות את הכביש" ושלל דימויים שגורמים לאוהד להעלות השערות לגבי משמרות זהב.. ודברי לעניין. את מחפשת גברים שאוהבים גברים? את מוזמנת לחפש במסיבות גייז, אתרי היכרויות של הקהילה וכו'. עד כאן פינת ה"ללכת איתך עד כדי עיקום החוקים". ועכשיו יותר מעניין: למה זה מאכזב אותך כשגברים אומרים לך שהם לא מעוניינים בגברים אחרים? (ומסקרנות אישית- גדלת במקרה על יאוי\שונן-איי (או שאת לא מכירה אנימה ואין לך מושג על מה אני מדבר) או על סלאשים (או שאת לא מכירה פאןפיקים ושוב אין לך מושג מה אני שואל?) ) ושאלה נוספת- זה היה יותר מדי סוגריים מוכלים או שטרם הצלחתי לבלבל אותך?
ארז

יקירי

אתה צריך הרבה יותר משני סוגריים כדי לבלבל אותי.. אז ככה, אין לי רצון להתחבר להומואים בדיוק כמו שלהם אין רצון להתחבר אליי, אלא אם זה למטרת ידידות טהורה... ואז בשמחה. למה זה מאכזב אותי? הדבר הכי חשוב, הסיטואציה של 2 גברים מדליקה אותי (בלשון המעטה)
והדבר השני זה מראה, לדעתי, על אנשים פתוחים ולא מקובעים למוסכמות החברה... וזה משהו שצריך להעריך. בקשר לשאלות שלך, לא מכירה ולא מכירה ואתה מוזמן לפרט אם בא לך......

Blackice

New member
טוב, אני אשתדל יותר להבא... ../images/Emo3.gif

במסיבות גייז יש יותר מרק הומואים- יש גם לסביות, טרנסים וגם סיכוי לא רע למצוא בי (וסטרייטים, סקרנים ושאר ירקות). אם את מחפשת בני זוג שהם בי, זה נראה לי כמו מקום אפשרי... (או אטרף וכו' שם אפשר לראות איפה הם ממקמים את עצמם על הסקאלה בין בנים לבנות) בתור חובבת זוגות בנים (אני משער שאם נפסלו 2 האפשרויות שהצעתי שהשכלתך בנושא מגיעה מסדרות כמו "הכי גאים שיש" וסרטים כמו הר ברוקבק, יוסי וג'אגר וכו'? ) ממש מוזר שאת לא מכירה, אז: shonnen ai/yaoi זה סגנונות מנגה\אנימה (קומיקס\אנימציה יפניים. את יודעת, אלו עם העיניים הגדולות? אני מצרף דוגמא) שיש בהם boy on boy action . כאשר שונן איי יותר סיפורי אהבה שמיועדים לבנות עשרה, יאוי זה יותר פורנו מצוייר שמיועד לבנות עשרה טיפה יותר מבוגרות. slash זה כינוי לפאןפיק (fanfiction - fanfic , סיפורים שכותבים מעריצים שלוקחים סטינג מסויים- סרט, ספר, סדרה וכו'- לוקחים משם את הדמויות ואת העולם והכל- וכותבים סיפור משלהם עם הדמויות והעולם אבל בסיטואציות שונות. fandomes נפוצים הם למשל באפי, הארי פוטר, ועוד.) רומנטי שמכיל קשר בין זוג דמויות מאותו המין. אני אישית חובב גדול של הארי\דראקו בפאנדום של הארי פוטר..

Blackice

New member
כן, יש מצב...

זה בערך השיפ הכי פופולארי בקרב כל הסלאשים של הארי פוטר.... חיפוש קצר בפאןפיקשן.נט העלה איזה 6000 תוצאות (אם כי רובן קצרות ומעפנות) http://www.fanfiction.net/book/Harry_Potter/3/2/1/1/0/1/6/0/0/1/ ההמלצות שלי: Underwater light של maya (שהיא סופרת ממש מוצלחת ואני ממליץ על סיפורים אחרים שלה כמו amazing bouncing rat אפילו שהם לא סלאש) Irresistible poison של rhysenn (הקלאסיקה שפחות או יותר התחילה את הטרנד) ויש עוד כמה אבל לא באותה הליגה.. (לפחות מה שהיה בתקופה שאני קראתי סלאשים, לפני אי-אלו שנים...)

SSAAMMEEYY

New member
רגע...

שאני אבין... לאיזה צד את יותר נמשכת? לאלה שחוצים ת'צד הימני, או השמאלי של הכביש? (או שאת נמשכת לשני הצדדים?) P:

זה תלוי - אם זה יום סגריר

אז לאלו שחוצים את הצד השמאלי, אם זה יום שמש קיצי אז ברור שלאלו שחוצים את הצד הימני:)

למעלה