טוב, אני אשתדל יותר להבא... ../images/Emo3.gif
במסיבות גייז יש יותר מרק הומואים- יש גם לסביות, טרנסים וגם סיכוי לא רע למצוא בי (וסטרייטים, סקרנים ושאר ירקות). אם את מחפשת בני זוג שהם בי, זה נראה לי כמו מקום אפשרי... (או אטרף וכו' שם אפשר לראות איפה הם ממקמים את עצמם על הסקאלה בין בנים לבנות) בתור חובבת זוגות בנים (אני משער שאם נפסלו 2 האפשרויות שהצעתי שהשכלתך בנושא מגיעה מסדרות כמו "הכי גאים שיש" וסרטים כמו הר ברוקבק, יוסי וג'אגר וכו'? ) ממש מוזר שאת לא מכירה, אז: shonnen ai/yaoi זה סגנונות מנגה\אנימה (קומיקס\אנימציה יפניים. את יודעת, אלו עם העיניים הגדולות? אני מצרף דוגמא) שיש בהם boy on boy action . כאשר שונן איי יותר סיפורי אהבה שמיועדים לבנות עשרה, יאוי זה יותר פורנו מצוייר שמיועד לבנות עשרה טיפה יותר מבוגרות. slash זה כינוי לפאןפיק (fanfiction - fanfic , סיפורים שכותבים מעריצים שלוקחים סטינג מסויים- סרט, ספר, סדרה וכו'- לוקחים משם את הדמויות ואת העולם והכל- וכותבים סיפור משלהם עם הדמויות והעולם אבל בסיטואציות שונות. fandomes נפוצים הם למשל באפי, הארי פוטר, ועוד.) רומנטי שמכיל קשר בין זוג דמויות מאותו המין. אני אישית חובב גדול של הארי\דראקו בפאנדום של הארי פוטר..