שלום לכם

barr1969

New member
אולי הגיע הזמן באמת

אבל אני כבר מכירה את הדפוס. במוקדם או במאוחר הכישרון הזה שאתה מבקש ממנו עוד + הערצה עצמית עיוורת של בעל ה"כשרון", יחזירו אותנו לאפריל 2006. לא בעיה בשבילי לשים דברים מאחור, אלא שהם כל הזמן מתפרצים קדימה. האיומים על דסדס היו רק התחלה.

naty 1

New member
ועוד משו

אם יש דבר שאני באמת שונא. זאת בכיינות של תוקפניות על כמה הן "נפגעו" עד עומק נשמתן מ"איומים", דוגמת שליחת הודעות בפרטי במקום להוציא את קלונם על גבי הפורום, שיפסיקו לשפוך דם של אחרים. בדרך כלל הן יחזרו על זה כוכך הרבה ולאורך זמן שהן ישכנעו את עצמם בסוף שזה אמת, ומה שהכי יפה זה שהן יביאו מזה דוגמאות אחרי זמן למקרים אחרים ויתבכיינו שלא "יחזירו" אותן לאותם ימים, כאילו כוכך מובן שהצדק איתן. בדרך כלל מדובר בבכיינות של כאלו שלא יהססו לרגע לשפוך דם של אחרים בריש גליי ובהרגשה שאין צודקים יותר מהם ועוד יבקשו עודף. נתקל בזה גם בבתי משפט. תופעה מבחילה, שלדעתי עוד לא נחקרה מדעית מספיק. ממש לא בא לי להמשיך לדוש בעניין הפאתטי הזה.

mnm6

New member
ואל תשכח אחי ,שאיומים זה דבר יחסי כך

שכל מי שלא מוצא חן בעיניה בוכה שמאיימים ומטרידים אותה,וכמובן שהיא אפילו לא טורחת לציין איך בדיוק,כי בחלק מהמקרים(רק חלק ולא כולם כמובן)זה יותר דמיונות ורצון למשוך תשומת לב

barr1969

New member
אתה רוצה מריבה בכח?

כואב לי הראש הלילה, מאמי. אולי מחר.

mnm6

New member
מה שלי היה להגיד אני חושב שאמרתי וסיימתי את

הדיון

mnm6

New member
זה שאני לא תולה אנשים מראש לא אומר שאני

יועץ אלא טיפה יותר שקול כי גם שאני מוצא אהבה אמיתית אני משתדל לא להכינס להריון אלא קודם בודק עם מהנתונים זו באמת אהבה אמיתית או אולי צביעות

mnm6

New member
ונשיקות וחיבוקים למוסר דרישת השלום

(אני מקווה שאני לא אגלה שמחר נפתחה נגדי חקירה ,לכן מראש אני מצהיר שזה רק אפלטוני וללא כוונות מיניות)

אפריל ה"שחור" 2006

וואו. איזה שימוש מדהים בניתוח פסיכולוגי מעמיק ורציני, המבוסס כולו על עובדות, כדי לחזות את התנהגותו של האובייקט. בר, היכנסי לפרופורציות בבקשה שלא אאשימך חלילה בקטנות המוחין, בילדותיות, בקנאה ובצרות עין. איך בדיוק את מכירה את ה"דפוס"? למה את משמיצה אישית אדם שאת לא מכירה? מאיפה את יודעת שזאת רק ההתחלה? ומה לעזאזל מתפרץ קדימה חוץ מהקטנוניות שלך?

admor

New member
טוב רק עובדות

לא צריך לחזות שום דבר, הינו כאן בגלגול א' יש כאלה שנהנו, אני לא. אולי כי את הלכלוך שהיה מרוח כאן על דפי הפורום אני הייתי צריך למחוק. כמו שהוא בעצמו כותב הוא הודיע אז למנהלים על פרישה, הוא לא הודיע שהיא מוקצבת בזמן. כנסו לקישור ותהנו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=292&msgid=51209270&archive=1 אני מהעבודה לא יכול להכניס קישור נורמלי אז תעבדו קצת.

naty 1

New member
לויודע

דפקא נשמע לי די משכנע ממרחק הזמן
קיצור, אי אפשר לשים סוף לסכסוכים אישיים קטנוניים? לא חארם? בר, הכחול שיפר אותך, לא הגיע הזמן לגמור עם טינות ישנות? פולניה פולניה, אבל בכולופן מים רבים זרמו מאז..

uri80

New member
../images/Emo45.gif קיצר, עזבו שטויות, עברו הלאה.

הזמן ישקיט הכל...

למעלה