שלום לכם

naty 1

New member
נקסט..............

זה היה די מסריח ההצפה הזאת מהביוב הישן.. יש מספיק סירחונות חדשים, ממש מיותר להוציא מהנפתלין את הישנים בשביל חיסולי חשבונות אישיים.. ויפה שאנשים החזיקו את עצמם ולא הציפו בביוב הנגדי משנת 1969 (וממש לא חסר, וגם ההתפרצות ההיא לא נכתבה יום אחד אאוט אוף דה בלו, ללא קונטקסט וסאב קונטקסט, וללא שאיזו מישי שהועלתה בדרגה מאז, דאגה לאורך זמן להמאיס למישו אחר את השהות פה בקטנוניות ובפנקסנות עד שאחרי התעלמות ממושכת יום אחד פשוט נמאס לו והוא התפרץ ללא הבחנה. רמז: למי שתהתה "על מי הוא מדבר" בפוסט על תוקפות ובוכות + מניפולציות על "פגיעה", מומלץ לקרוא שוב בעיון תוך מתן דגשים אישיים מסויימים). ותעשו טובה, אם אתם רוצים לחסל חשבונות תסתפקו בטקסטים עכשויים יש מספיק כאלו, כי ללכת לארכיון מעיד על זיכרון יותר מדי טוב, ולאו דוקא לטובה, ואם אתם ממשיכים לריב פקשה תעשו את זה באמת בפרטי וגם תשאירו את זה שם. יאללה נקסט, מספיק עם חשבונות העבר, היו סכסוכים אישיים גם בעבר, אבל עובר זמן, הטינות שוככות, וממשיכים הלאה... ואולי באמת הגיע הזמן גם להתפייסות או שזו דרישה מוגזמת מדי ?! שבת שלום

admor

New member
אני מבקש את זכות המילה האחרונה

אני בטוח שיש שחושבים שעבר זמן, הוא השתנה, מגיע לו עוד צאנס וכו'. הכל נכון אם הוא היה אומר טעיתי עוותי פשעתי הבטחתי לכם המנהלים שלא אכתוב פה יותר אני חוזר חזרה תוך בקשת מחילה. כל עוד זה לא נעשה (ובגלל הודעת הפרישה שלו הופסקו נגדו מהלכים בהנהלת הפורומים) הוא חייב לעמוד במילה שלו ולא לכתוב יותר. מכיוון שאני הייתי המנהל באותו זמן אני לוקח את האחריות על הכישלון הזה. כי לי הוא הבטיח שהוא לא יכתוב ואני לבושתי האמנתי. <אתה יכולים להגיב , אני סיימתי בזה>

naty 1

New member
פאתטי איך אנשים לוקחים את עצמם ברצינות

כולה מריבה אישית זניחה מהנפטלין שמישי הוציאה לצרכי חשבונות אישיים.. "מהלכים בהנהלת הפורומים.. מגיע עוד צ'אנס.. טעיתי (?) עוויתי פשעתי לוקח אחריות על הכישלון.. זכות המילה האחרונה.." כאילו דא? לא דיברת במקרה בדרך גם עם הנהלת האינטרנט והמשטרה? עוד איזה פורום בתפוז עם אחת שכנראה הפליצה יותר מדי לטעם של מישו שהתפרץ עליה בפרטי אחרי שהחליט לפרוש, ומישו אחר טרח לפרסם את זה בכללי. מי ישמע... יאללה שתוי.. הולך לישון. לך לישון גם אתה, תקום בבוקר כומו חדש. שתה קפה טוב תירגע. העולם יפה בחוץ. (אבזץ, היה גדול עם הטיפ למאבטח ועם המארחת, אבל למה על חשבון קלידו ואפי? למה למען השם?) <יש זוכה בהודעה הפתטית של השנה.. לטאגליינס דחוף>

אבזץ מכר את נשמתו לשטן

בעבור חופן דולרים, אחרי שראה מאבטחת צלחות יפה, מאבטחת שוטפת, מאפרת, מוזקת מיץ, נשתכחה ממנו תורה, כבר אינו חוזה בכוכבים אפילו אינו חוזה בכוסיות, אפילו אין צורך לאונן. הכל לשם מטרה נועלה וקדושה אחת, לתת טיפ שמן, איזה שמן, עבה, איזה עבה ארוך למאבטח. אפילו גרועים שבסכיזופרנים משילין בפניו את הכובע, מנגנים לפני בגיטרה וכינור וקופסת קרטון וההומלס של בנק לאומי מתחיל לחקות את טוב טוב הגמד. וסטאלין חוזר ואומר אם תעזבנו יוק יעזבך יומים

naty 1

New member
../images/Emo6.gif הכל הבנתי

רק לא מה זה מוזקת מיץ.. וסטאלין זה מי שרוקד לפני ההומלס בגיטרה?

סטאלין זה ההומלס שיוצא מקברו בליל שבת בחצות

ומחזר על הפתחים ומשלא מוצא לימודו נכנס בכל מיני הומואים ואומר להם "עד מתי" עד מתי יאכילוני בני מרורים לא מספיק שגאלתי אותם מיסוריהם, אני הוא אני ולא אחר עזבוני בני שובו למחזותיכם הומואים קטנים לכו תתאפרו ומובטח לכם שכרכם בזה ובבא העיקר שאל תחניפוני בני בני בני חביבי שודדים קפיטליסטים עם גומות חן שחורות מתחת לעינים וקעקוע על הפוזמק.

naty 1

New member
יאללה בוא לא נהרוס שרשור כוכך רציני ומושקע

עם צ'אטים מיותרים. לך לישון ויפה שעה אחת קודם.

אני הלכתי לישון אבל סטאלין העיר אותי

ואמר לי: בני חביבי איך אתה מסוגל לשיון שעה שיש רעבים ברחוב לך קנה פיתה פלאפל פיתה שווארמה בגטוסט ותאכיל את הרעבים איך אתה יכול ישון בכלל כשיש פליטים בדארפור איך אתה יכול לשיון שכל הפליטים מסתובבים באלנבי אין להם מה לאכול, הפיצות מגעילות אין להם מה שישתו כי את הכל עישנו מה נשאר? לשתות דם

naty 1

New member
לשתות

דם זה כבר עשו למעלה מספיק ולכן אני בצד של מי ששתו לו (ולא בצד של מי שבוכה שתו לי) עיין בחתימה. באמת היתה שם יותר מדי שתייה, כן טיפ לא טיפ. הגיעה זמן לשון.

אני הולך לישיון מול ערוץ שמונה

אולי יראו שם את הסרט של מני במקרה, אני כבר לא יכול להתאפק אנ י רוצה לבכות אולי יראו שם את הסרט של אלי ואז אני אחלום על נערות ברזילאיות רוקדות סלסה ואני אבכה, ורק אז אני ארדם , מתוך בכי ובינתיים, מכיון שאותי לא מכניסים ערוץ שמונה כן ערוץ שמונה ערוץ 8 אתם! תסתלקו! אתם לא מכניסים אותי ואת הפליטים מדרפור ולמה אתם לא שומרים על הסביבה! יותר מידי סרטים גורמים לבזבוז אנרגיה משווע אפילו גולגל עשו בלקוגל והשחירו את המסך כדי לשמור על האנרגיה אבל אתם אתם! ערוץ שמונה אתם שונאים שחורים תתבישו לכם

naty 1

New member
../images/Emo6.gif זה בטיפול אצל הנהלת הפורומים

לילה דב

admor

New member
בוודאי שזה אישי

ארשש באופן אישי כתב הודעה לפחות לשני אישים מהפורום שבה הוא ניבל את פיו . המריבה היתה מרוחה וזיבלה את הפורום האישי שלנו. אותו ארשש כתב למנהלים באופן אישי שהוא פורש מהפורום. אני באופן אישי בגלל זה לא חסמתי אותו מהפורום. לכן באופן אישי אני חושב שארשש שקרן ואתה באופן אישי חבר של "הקורבן". הכל אישי כאן. אפילו המלחמה בין אלפרון לאברגיל היא מלחמה אישית. ולא אני דיברתי עם הנהלת הפורומים אבל בהחלט דיברו. זה שתצחק על זה , זה לא יהפוך את זה ללא אמת. ואני מתכוון באופן מאוד אישי לא להמשיך עם השירשור הזה. אהה ואני לא מתכוון להיגרר אחריך לעלבנות אישיים.

uri80

New member
תתעלם.אשמח אם השרשור הזה ישורשר למקום שכוח אל

admor

New member
זהו שאני לא ולא הכל צריך להיות כמו שאאתה חושב

uri80

New member
יתכן אבל הפורום לא המקום לכך. ראה למה זה גורם

admor

New member
הפורום בדיוק המקום לזה.

זה לא מריבה אישית שלי ושל נתי. שנינו מחבבים כנראה אחד את השני. אם "הפיגורה " לא היתה חוזרת לפורום הכל היה נמנע. ולי אין בעיה שהיא תחזור לאיפה שהיא היתה בשנה האחרונה. אני רואה בזה כישלון אישי שהוא כותב כאן (זה שאתה לא רואה בזה כישלון שלך, זה בגלל שאתה אף פעם לא נכשל ותמיד צודק) ולכן האמוציות מצדי. זה נחמד כל תאורית הקונספרציה של נתי. אבל בדבר אחד הוא צודק אני אשמח אם הפיגורה לא תכתוב כאן יותר. או שתננצל בפני מי שהיא פגעה. <לשמחתי אני כבר לא מנהל ולכן יש לי דעה שהיא מעבר "לטובת הפורום" >

naty 1

New member
לויודע מה קרה לי

שדפקא כן מעניינת אותי פיתום טובת הפורום והרמה שלו והרצון שאנשים מוכשרים כן יישארו פה, ולא רק ילדים שברחו אתמול מהישיבה.. כשגם אם אתה לא כותב בו באופן קבוע, אתה לפחות לא צריך להתבייש שאתה גולש בו מדי פעם. אולי מיותר באמת לצפות מפורום מסוג זה למלא את הפונקציה הזו לאנשים בוגרים. ואם טובת הפורום לא היתה מעניינת, היו יוצאים דברים הרבה יותר חריפים וחדים, אבל זה באמת לא כוכך מעניין.. הניתוח למטה מספיק, כשאתה רוצה להיות אובייקטיבי כמעט בכל מחיר מתוך מטרה לפייס. בסך הכל כולנו אנשים בשר ודם עם יתרונות וחולשות. הנושא לטעמי מוצה (גונב לך שוב את המילה האחרונה..
)

צפחיקה ביק אני חולה עליך. תה יה נשיא

נאכל פיתות ביחד, נשתה ביחד, נעשן ביחד נמות ביחד נחיה ביחד נקנה יהלומים ועגילים נוצצים עגיל בצד ימין זה של הומאים? איפה מוצאים על זה, אני לא מוצא. אני לא יכול לישון. אני מנסה לישון ואני לא יכול צביקה פיק הצילו.

admor

New member
רק הערת בניים קטנה

טובת הפורום לטווח הקצר שיהיה כאן שקט וגר כאן צבי עם כבש ואף ארנב יגיע וכו' וכו' לטווח היותר ארוך באמת עדיף שהפה ג'ורה יעלם מכאן.

naty 1

New member
לא עדיף

להשאיר חלק מהבשרים לטווח היותר ארוך? צבי כבש וארנב לטווח קצר נשמע לי הרבה בבת אחת <עוד אחד שחשב שיקבל את זכות המילה האחרונה... חביבי פשוט תתייאש וזהו
>

למעלה