שלום לכם

naty 1

New member
ועוד מילה אחרונה...

זה שמישו דאג להוציא את זה עכשיו מהארכיון מסיבות מאד מסוימות, לא צריך להפוך את זה למשו שקרה היום עם כל האמוציות והעלבונות הטריים.. ובוודאי שאינו צריך "לגרור" אחריו מעורבים חדשים. (המטרה הראשונית בעצם הושגה, לקחת משו מהארכיון ולהסיט את הנושא אליו..) כולה נוסח ההודעה הדרמטית על דיבור עם "הנהלת הפורומים" "הוא השתנה" ו"זכות דיבור אחרונה" היה קצת מסחיק.. לא צריך לצאת מפרופורציות.. וגם לא ממש מדובר באיזה טרול שנותנים לו הזדמנויות. מריבה אישית ישנה בפורום. יש אלפים כאלו בפורומים, וזה גם לא שמישו צריך כוכך נואשות להיות פה. וזה שאני מחבב אותך מאד וגם את בר באופן אישי זה אתה גם יודע.. לפעמים צריך להניח לדברים רגע אחד לפני שהם יוצאים מפורפורציה.. זה הכל. כי בסוף כולם יוצאים מופסדים, לא רק מי שניסו ללכלך עליו, ולפעמים אנשים גם עלולים לחשוב אם בנאדם רציני שכוכך רגיש לניואנסים דקים הוציא כזו הודעה אישית חריפה, אז למה באמת.. ומה הוא הרגיש רגע לפני שהוא כתב את ההודעה מהמכותבים ומהחברות שלהם (שיודעות להיות כשצריך מאד רעות בכתיבה, כמו שהן נחמדות במציאות), ולמה הוא הרגיש את זה ואיך... ואני ממש לא רוצה להתעסק עם הפרטים הספציפיים, למרות שלי זה נראה יותר כמישו מאד מוכשר שנכנס מבחוץ בלי להכיר את יחסי הכוחות העדינים הפנימיים, ובלי שהמקום באמת הפך לבית בשבילו אלא כפלטפורמה לכתיבה. חטף פעם אחר פעם ירידות ציניות אישיות ואלגנטיות בנון-שאלנטיות ומתחת לחגורה, בעיקר כשהוא כתב בנושאים שבינו לבינה, בלי להסתכל כל הזמן בבעתה לצדדים בחשש סירוס, ובלי להתנצל על עובדת היותו גבר.. זה היה מתחת לכבודו להגיב אז הוא התעלם וצבר וצבר, יום אחד הוא החליט שכל העסק ממילא לא מתאים לו, בעיקר כשהתברר ש"צוות יוצאים בשאלה" החליט לנקוט צד בעניין, ואז הוא החליט להתפרץ ולהיכנס אישית לוחצת בכל אלו שלמד לשנוא עם הזמן בלי שום מעצורים.. הוא גם לא הכיר את האנשים באופן אישי ולכן זה היה לו הרבה יותר קל, ואידך זיל גמור.. (ומה שנכתב בפרטי היה צריך להישאר בפרטי ולא להציף איתו את הפורום, בעיני הפירסום בכללי הוא מעשה לא פחות חמור). וכלל הברזל שלי הוא, שלא תמיד מי שטוען ל"פגיעה" הוא הנרדף, מדי הרבה פעמים אני נתקל בכאלו שה"פגיעה" היא בעצם סוג של "נכס" בו נעשה שימוש מניפולטיבי כדי להמשיך את המאבק ההיסטורי, ואתה יכול לראות את האושר מרוח על פניהם שסיפקו להם עוד אמצעי נשק במאבק. במקרים כאלו אני יודע לעשות את הסטופ, ולבדוק מי באמת הרודף ומי באמת הנרדף.. רמז: זה ממש לא מי שצועק הכי חזק ואולי להיפך (מתכון מעולה לבחינת ארועים באופן שקול, דרך אגב). מקווה שהמטרה הנוספת (הדי שקופה) להציף בסיפורי ארכיון כדי לגרום לבנאדם מוכשר לאבד את החשק להיות פה, לא יצלח, וזה בעיקר בשביל רמת הפורום ובשביל הכיף להיכנס פה מדי פעם. להזכירך, כל הסיפור החל מתוך דאגה לרמת הפורום שבאמת לא בשמים, ולא מעט אנשים שואלים את עצמם מה הם עושים פה.. ומאבקים אכן נותנים עניין ורייטינג רכילותי אבל הם לא באמת כייפים כמו ההודעה הזו על מני והסרט. ואולי דווקא מתוך כל האגרסיות יצאו משו טוב, המוגלה תשתחרר ותבוא איזו התפייסות (הזדמנות מצויינת דרך אגב). מי יודע... בטוח שאליזד היה יודע להסביר את זה יותר טוב..

naty 1

New member
../images/Emo9.gif רק כדי שהמחיר יהיה גבוה מדי לפעם הבאה...

barr1969

New member
גילוי נאות

אף אלד לא הסתיר את העובדה שלא רצינו אותו יותר פה בפורום. נכון שמתחת לכבודו להגיב, כי כבודו מלא עולם, כידוע, אבל כל כך יפה הסלקטיביות שההודעות מאז נחרטו במח שלך. אישית לוחצת הייתה כל הזמן. גם אנשים אדישים חיכו שהוא יפסיק כבר לעבוד על כולנו בניקים חדשים. אליזד חברו הטוב כתב לו הודעה אישית מעל גבי הפורום בה הוא לוקח אחריות על שהכיר לו את המקום הזה, אבל בהסתכלות לאחור זו הייתה טעות כי ההתנהלות שלו פה הייתה יותר של משיח על קהל עדתו, מאשר של "פיגורה ספרותית" שיורדת לעם. אז לא רק אנחנו, ביקשנו ממנו קצת מנוחה, גם אלו שהיו חברים שלו התחננו אליו שיפסיק לכתוב, שהפוסטים שלו מתאימים לספר, לבלוג, לתחרויות כתיבה, לכל דבר. הם אפילו דיברו אליו בשפתו, אל האגו הבלתי נשלט שלו, והסבירו לו שאנחנו לא שווים את זה, שהוא גדול עלינו. נאדה. הבן אדם התביית על המטרה, עד שהבין שאם לא יפרוש מרצון, יהיו כמה שישמחו לעשות את זה למענו. כי לפתוח את חרצובות לשונך ולשלוח הודעות נאצה לאנשים פרטיים שכל חטאם הוא שהם לא מגיבים להודעות שלך, גם ילד בכתה ו' מבין שיש בעיה שדורשת מעורבות של איש מקצוע. אם שמתם לב, פרסתי את סדר הדברים כהוויתם, בלי לרדת לרמה של מעריצי הפיגורה. אני מתחילה לחשוש שהרצון העמוק שלהם להוציא אותו נקי, הוא לא בגלל גובה השפה שלו, אלא עומק הסטלה שהוא גורם להם עם חומרים אחרים, שהם לא אותיות ומילים.

טבע נאות: אני יוצאת חוצץ

זה ממש מסוכן מה שהוא כתב. מאד נעלבתי בשם קל הקהילה. אוף עוד תולעת, לכי מפה לכי. אני אהרוג אותך יא תולעת. למה השותף המזמן שלי לא זורק תזבל. אה, נזכרתי הוא רוצה שאני אזרוק. ואני רוצה שהוא יזרוק.

naty 1

New member
גילוי נאות

מחבב אותך מאד מאד (לאחרונה גם את הכתיבה העניינית והמושחזת) והסטלה זה דפקא מבדיחות שרצות עלייך ועל לה פיי ברוח טובה
איך האדמור מבעלז היה אומר "טעמו וראו כי טוב".. זה ערבים מסחיקים ביותר גם בלי שום חומרים משמרים..

naty 1

New member
ועוד גילוי לא נאות

כל האמור לעיל נכתב על דעתי בלבד.. (כולל גילויי השנאה והאהדה והחיבה) אין לי מושג מה מרכוס חושב על כל השרשורה.. יש מצב צריך להתחיל לחפש חברים חדשים. ברר רוצה להיות חברה? אם אני יהיה פסדר תוכלי לכתוב גם עלי בלשון רבים "רצינו" מאד שהוא ימשיך פה, אבל הפיגורה החליט בדיאוק עכשיו שנמאס לו.. יפה לכל מי שהחזיק מעמד עד לפה (יא זונות, מה דוחפים ת'ראש לרכילות, אין לכם כבר עניין בחיים? מה זה הדשדוש הנעים הזה בתוך החרא? ולמה מצקצקים בהנאה חולרע'ס?
) ראיתם, לא רק שייקספיר יודעת להחזיק שרשורים על הגב, שתדעו. <גמני רוצה ליות פיגורה>

barr1969

New member
לא. אתה לא רוצה להיות פיגורה כזו.

אם היו אומרים עליך שאתה פיגורה משפטית, יכול להיות שקצב היה מוסיף אותך לסוללה שלו. אבל מי שצריך לשבת ולכתוב על עצמו שהוא פיגורה ספרותית, רחמי עליו. ומילא היה כותב את זה לעובבי, שאינו יודע כתוב, ניחא. הוא כתב את זה למישהי שהמילה פיגורה יושבת עליה בול בעוד כמה תחומים נוסף לכתיבה. איש אומלל.

naty 1

New member
באמת חשבת שאני יתן לך את זכות המילה האחרונה?

מה קרה נכנסת ל"גילוי הנאות" וראית שיותר ממה שנמצאת מקללת נמצאת משבחת, וחזרת עם יציאה נוספת? אפפחד לא אומלל. גם לא האוירה בפורום לכל הדואגים. בקטנה. לגמרי. לא מעריץ של אפפחד חוץ משל עצמי. לעומת זאת לא לוקח את מה שכתבתי לך בגילוי דעת שלי. את בסדר את.

אבזץ

New member
סליחה!

את פשוט מבזה את עצמך בהעלאת מריבות שאבד עליהן הכלח, וזה אם אנקוט בלשון עדינה. איני יודע איזה זכות יש לך , מי שמך לאישה...? לומר מה ראוי לפרסם ומה אינו ראוי. אם כל הכבוד, אני מחבב את הפיגורה ואת כתביה, באופן אישי ובאופן וירטואלי.. אין זה צריך לגרור אותי למחנה זה או אחר. המחלוקת שאת יוצרת מכניסה אותך למחנה הסכסכנים והמצ'ועממים. מעדיף לקרוא את מעשיותיו מאשר את הודעות ה הייי ביי והמזל"ט שאף בפורום סקס מאסו בהן... מעדיף לקרוא סיפורת טובה ולנהל שיח תרבותי המורכב מיותר משתי מלים. ואולי כדאי שתעברי לניהול צ'אט.... זה בהחלט לגיטימי לאהוב אייקונים וסמיילים. אני, ולא רק אני, מעדיפים שיחה מורכבת יותר מזו של בני שבט הזולו... הוא גם גורם לסטלה?! לא ידעתי שהגעת למצב כ"כ קשה עד שנאלצת למכור את מוחך... ואולי נתנו לך חומרים... נו באמת... פשוט יצאת פתטית, נלעגת ומגוחכת.. חי נפשי שאין בי דבר וחצי דבר נגדך. חבל שאת מעלה באוב מריבות שאין לנו צורך בהן. תודה רבה.

אבזץ

New member
אם=עם

מלח, נא להגיה. סליחה, להגיע, להזיע, להגיא, לעגיא, לעג גויה. הבחור הזעצער

barr1969

New member
הרשה לי לגחך. חי חי חי

אתה באמת מעדיף לקרוא שיח תרבותי? אתה מתכוון לכל הודעות הגמל שלך, להודעה האינטלקטואלית הזו, להודעות הוועד השונות? אל תתעבר על ריב לא לך. לא אנחנו הקמנו מחנות, ואתה לא מוסיף כבוד לאף אחד כשאתה מתעקש להיות נאמן לדעותיו. לך שחר קיטור, אח שלו, אני בטוחה שאתה תשתף אותנו בחוויה, שגם המח המכור שלי יוכל להבין עת עומקה. חי נפשך שאין בך דבר וחצי דבר נגדי, הפתטית, הנלעגת והמגוחכת. מיותר לציין זאת. נתתי דעתי לכך בכל פעם שכתבתי משהו שלא נשא חן בעיניך.

עם עובבידות לא מתווכחים

לא הבנתי מה העובדה היא ערומה או לא? מה העובדה? עובדה שהיא ערומה? זו עובדה אמיתית? האמת הערומה? או שרק היא ערומה. או שהיא בכלל לא ערומה אף פעם.

דסדס

New member
רק הערה...

סכסוך אישי, זה בין שני אנשים או קבוצה קטנה מאוד של אנשים)... אני חושבת שמקרה הזה היו מערבים הרבה יותר מכמה אנשים בודדים.

אבזץ

New member
עשי לי טובה... זבובים נעשו פלים...

אין לי כח לחזור לדרעק הזה, מעדיף לשמור את האנרגיות למאבקים חשובים יותר. מבחינתי, כל יום הוא יום חדש, ואין בכלל ספק מי התחילה לעורר כאן פרובוקציה מיותרת. אי-אפשר לשמור טינה לנצח נצחים. נמאס לי מהפורום המזדיין הזה. בחיי.

למעלה