שלום לכם

שלום לכם

אני יוצא מהעולם החרדי בשנות העשרים לחיי (לא אומרים בגילי את הגיל המדויק) מתפרץ לדלת פרוצה ואומר שלום

שלום עליכם

וכי תחפוץ בבשר הדבר האחר או שמא תשתה עמי מבריכת יין הנסך אשר ברשותי????????. או אולי יותר פשוט יוסי פיצה [בבקשה] ברוך הבא

סקרו תפסיק לחלק פיצה על חשבוני אני

לא עומד בעומס.....אבל לקצת יין נסך אני לא יתנגד....

../images/Emo13.gif היי. מקסימים השועלים החמודים האלה.

מצרף אותם מייד לאוסף תמונות החיות החמודות שלי.

אין עדין כמוני עם חיות צעירות ושונות

הנה למשל תרנגול יער צעיר מהאוסף - ויש עוד רבים רבים וטובים

stאסתי

New member
כל עוד זה שנות העשרים

אז ברור שאומרים! האמת ש30 זה ה20 החדש בכלל, התוחלת רק עולה ועולה.. ברוך הבא ובהצלחה.

תודה לך. באמת. ו - 40 זה ה- 30 החדש?

(וממילא זה ה- 20... מעודד אותי לחשוב שהספקתי משהו בעשרים שנותיי) קניתי את הרעיון.

stאסתי

New member
בוודאי

גיל הנישואים הממוצע עולה, פחות לחץ להספיק דברים מהר יותר בכלליות.קח את הזמן יש לך הרבה ממנו :) . זקן זה עניין של הרגשה...

נכון חלקית. הרי לא היית אומרת זאת אם היית

במצבי. נושרות לי השיניים כבר, ואני אוכל בעיקר דברים רכים ונוזליים. מצד שני מחלפות ראשי עודן סבוכות ונמרצות ולא זרקה בהן שיבה. פעם חשבתי שהשיטה לשמור על רוח נעורים היא לצאת עם צעירות ממני בהרבה. וזו טעות כמובן. השיטה היא הפוכה לחלוטין. אני יוצא רק עם מבוגרות. מזה שלושה חודשים אני חי עם מישהי בת 72. אני חש צעיר, במלוא אוני, נמרץ, שובבנון וכל אימת שהיא מצליחה להזכר בשמי היא מתמוגגת וקוראת "מרקי, אוי מרקי, אתה עות תחסל אותי עם המרץ שלך, כיין? אוח איזה שופף אתה". והיא מנגבת דמעת אושר מריסיה ומניחה לקמטיה כמו להמתח לרגע אחד של חדווה צעירה, וכל שנותיה וזכרונותיה באים משל נקראו בצו רחוק, מתקתק, שיש ואין בו ממש, ומצטופפים כרדיד כסוף, עמום בבוהקו על חלקת צווארה, ותיכף חוטפתה שינה.

stאסתי

New member
תנסה לצאת עם בת 80

תראה כמה מלא חיות, שובבני ואושר יהיה לך (שלא לדבר על האופציה לרווח אם היא מסודרת כלכלית). אני תמיד יוצאת עם גברים מבוגרים ממני בהרבה עד שהאחרון שבהם הראה לי מה החסרון הגדול שבזה.

stאסתי

New member
כשנקשרים אליו

ואז הוא הולך ומקבל התקף לב. זה יכול לקרות גם לצעירים,זה או דברים אחרים אבל הסיכון גבוה יותר...

barr1969

New member
וכדי שלא תשתכח תורה מישראל

במיוחד זו הנאצלת במיוחד, העלתי כמה מן ההגיגים על קובץ doc לדורות הבאים. <כי הדורות האלו כבר שבעים אםאתהמביןלמהאנימתכוונת>

naty 1

New member
ממש לא

מרכוס, תביא לנו עוד פקשה. ודחוף ! תן בראש עוד ועוד מהחומר הזה, משו שיעזור קצת להרגיע לשעשע ולהסחיק בתוך כל החרא שחייב להגמר עד ה-15.. לא שכוכך ממליץ להמשיך לשפוך פה את הדיו לבטלה, אבל אם כבר שופך, לפחות שתף אותנו באופן נדיב. קצת רחמים על אנשים שקשה להם בלי להיכנס מדי פעם, ונאלצים להסתפק במיחזורי קצב, בתלמודי ירושלמי ובמריבות מהנפתלין שכבר עבר עליהן הכלח. ואהבתי את הסיפור. מאד. בהתחלה נשמע קצת צפוי ומסטיקי משו, אבל הסוויצ' עם הקפה בסוף היה חזק ואפילו עם מוסר השכל קט. נ.ב. בררר, אולי הגיע כבר הזמן לשים מאחור ת'סכסוך האישי הפתטי והנוקדני הזה שממש, אבל ממש, לא מעניין אף אחד?! (תחשבי בכחול, יעשה לך טוב
)

למעלה