שומרת הצללים
New member
שלום לכם../images/Emo140.gif
אני רונית בת 25. התגרשתי מבעלי לפני שנה בערך, בגלל שזה לא התאים לנו ולא תיקשרנו ובעלי חשב שאני עקרה. חיינו 4 שנים נישואים ועדין לא בא ילד. אבל.. חודשיים אחרי שהתגרשתי ניכנסתי להריון והבאתי לעולם את גאיה בתי הבכורה. בעלי חשב שמדובר במישהו אחר, אך עשינו בדיקת דנ"א והתוצאות חיוביות. החלטנו לתת הזדמנות לקשר שלנו שוב גם למעננו וגם למען גאיה. ניכנסתי להריון שוב, וכעת אני בהריון בחודש שמיני, חודש הבא אני אמורה ללדת בעזרת השם.
היה לנו ריב קטלני ביני לבין בעלי ולכן לא רציתי לתת עוד הזדמנות לקשר שלנו. עכשיו אני בהריון, עם גאיה(בת חצי שנה) גרושה, גרה אצל אימא שלי, ו.. מנסה לשרוד.. ניסיתי להציל את הנישואים אבל הוא הרס אותם. יש לי כעת חבר שהכרתי והוא תומך בי והחלטנו להמשיך בקשר ולראות מה יקרה.. הוא מפרנס אותי, מתייחס לגאיה כאילו היה אבא שלה ומוכן לקחת את האחריות הבלעדית על התינוק שיבוא. ואני כל כך שמחה שיש מישהו. אנחנו רוצים להתחתן אך נחכה עוד שנה.
מקווה שאתם קראתם
רונית.
אני רונית בת 25. התגרשתי מבעלי לפני שנה בערך, בגלל שזה לא התאים לנו ולא תיקשרנו ובעלי חשב שאני עקרה. חיינו 4 שנים נישואים ועדין לא בא ילד. אבל.. חודשיים אחרי שהתגרשתי ניכנסתי להריון והבאתי לעולם את גאיה בתי הבכורה. בעלי חשב שמדובר במישהו אחר, אך עשינו בדיקת דנ"א והתוצאות חיוביות. החלטנו לתת הזדמנות לקשר שלנו שוב גם למעננו וגם למען גאיה. ניכנסתי להריון שוב, וכעת אני בהריון בחודש שמיני, חודש הבא אני אמורה ללדת בעזרת השם.