שלום לכם

שלום לכם../images/Emo140.gif

אני רונית בת 25. התגרשתי מבעלי לפני שנה בערך, בגלל שזה לא התאים לנו ולא תיקשרנו ובעלי חשב שאני עקרה. חיינו 4 שנים נישואים ועדין לא בא ילד. אבל.. חודשיים אחרי שהתגרשתי ניכנסתי להריון והבאתי לעולם את גאיה בתי הבכורה. בעלי חשב שמדובר במישהו אחר, אך עשינו בדיקת דנ"א והתוצאות חיוביות. החלטנו לתת הזדמנות לקשר שלנו שוב גם למעננו וגם למען גאיה. ניכנסתי להריון שוב, וכעת אני בהריון בחודש שמיני, חודש הבא אני אמורה ללדת בעזרת השם.
היה לנו ריב קטלני ביני לבין בעלי ולכן לא רציתי לתת עוד הזדמנות לקשר שלנו. עכשיו אני בהריון, עם גאיה(בת חצי שנה) גרושה, גרה אצל אימא שלי, ו.. מנסה לשרוד.. ניסיתי להציל את הנישואים אבל הוא הרס אותם. יש לי כעת חבר שהכרתי והוא תומך בי והחלטנו להמשיך בקשר ולראות מה יקרה.. הוא מפרנס אותי, מתייחס לגאיה כאילו היה אבא שלה ומוכן לקחת את האחריות הבלעדית על התינוק שיבוא. ואני כל כך שמחה שיש מישהו. אנחנו רוצים להתחתן אך נחכה עוד שנה.
מקווה שאתם קראתם
רונית.

יערית

New member
../images/Emo141.gif

ואני חשבתי שחיי מורכבים:) סיפור מורכב ,אבל בסופו של דבר את יודעת מה טוב לך ולבתך.בהצלחה בלידה,ממליצה לא להשען על הרעיון של החבר התומך ,תשתדלי להיות את בזכות עצמך.

nini1974

New member
???????

עדיין לא הבנתי התגרשת מבעלך ורק אחר כך הבאת את בתך גאיה? ועכשיו את שוב בהריון ממנו? מה קורה פה גרושה ממנו ועדיין עושה איתו ילדים? ממש לא ברור לי הסיפור שלך

חחחח קצת מסובך../images/Emo122.gif

כן התגרשתי וניכנסתי להריון ממנו קצת באיחור
, איחור של חודשים
ואז ניסינו לתת צ'אנס לנישואים וזה לא הצליח וניכנסתי שוב להריון.. לא כל כך מסובך

תשמעי

מהדברים שלך משתמע שהחיים מובילים אותך,במקום שתובילי אותם. קורים לך כל מיני ... למה לא לקחת שליטה על חייך? כמו יערית לפני,גם אני חושבת שעלייך לסמוך קודם על עצמך,לבנות את חייך ולקחת אחריות על עתידך. . יפה שיחד עם זה יש לך אהבה(?) ותמיכה,אבל תחשבי מאיפה זה בא. אולי את צריכה פשוט,עוד גבר שיחליט ויקבל שליטה על חייך,שוב?

maof

New member
וואלה איזה אש ../images/Emo13.gif

עוד גבר שיחליט ויקבל שליטה על חייך,שוב תרשי לי להעניק לך תשיר הזה ליום שישי
מעוף

מעוף

תבדוק בבקשה ,אם היא דיברה על אהבה. כי אם כן,אז בודאי היתה לי התיחסות אחרת לדברים... אני בעד אהבה!שלא ישתמע אחרת(אש,כבר אמרנו?,חחחההה) אבל ממקום אחר,אמיתי,לא נזקק. -אבל השיר שהענקת לי,הוא מקסים!
-

maof

New member
שומרת צללים יקרה ../images/Emo141.gif

לכי לפי התחושות והרגשות שלך, כי רק את יודעת מה טוב ומה נכון עבורך, להיות תלוי באדם זה לא הדבר הנכון אבל....לקבל יד אוהבת ומלטפת זאת ברכה וכל אחד היה רוצה להגיע למקום הזה. אושרך שזכית לאהוב ולהיות נאהבת עבורך ליום שיש בברכת דרך צלחה
מעוף

הכי מעצבן שהוא ברח../images/Emo46.gif

לפחות שיודיע לבת שלו. הוא בכלל לא מתעניין בה לא רוצה להכיר בה

jane34

New member
הוא לא חייב להתעניין ולהכיר אבל

הוא כן חייב לשלם מזונות ולדאוג לקיומה הנאות. מצטרפת לגל התגובות מלמעלה: קחי את אחריות-נווטי את סירת חייך לפי החזון שלך והרצון שלך -את צריכה לקבוע איפה יהיה חוף המבטחים שלך(אל תתני לשמש לסנוור אותך או לסופות להניא אותך ממסלול ההפלגה המתוכנן..... אמנם נשמע כאלו יש לך אחלה קברניט אבל זכרי! זוהי ספינת חייך! איך הבן שלי היה אומר כשהיה בן 4? את לא מחליטה עליי..... ועוד איך שכן ובזה מסתיים הויכוח..... הפלגה נעימה לכולכם!!!!!

n o g a1

New member
לי לא ברור משהו

גאיה בת 6 חודשים ואת בחודש שמיני , נכנסת להריון חודשיים לפני שגאיה נולדה? משהו בחשבון לא סוגר לי... בכל אופן , בהצלחה !!!

n o g a1

New member
לא חשוב מתוקה

כנראה טעית.... תקראי את מה שכתבת , הבנת הנקרא-פשוט. מאחלת לך , שוב ב ה צ ל ח ה!

jane34

New member
../images/Emo124.gifנוגה - את בסדר!!!!!!!!!

קוראת שוב את מה שכתבת (אף פעם לא הייתי טובה במתמטיקה) אבל מסתבר שאת החשבון הזה כן הצלחתי לעשות - ואני חושבת שיש לך טעות במשוואה. משום מה בכרטיס שלך רשום שנרשמת בנובמבר 2005 ואת מגדירה את עצמך כעומדת להיות אמא?
ואני חשבתי שיש לך כבר את גאיה. את ידועת בין גיל חצי שנה לשנה וחצי - יש הרבה התפתחויות ......ככה מפספסים שנה ?
אם עושה לך טוב להמציא ספורים - תבורכי..... שבת שלום...... תבקשי מדינה שתמחוק לך את ההודעה ותפתחי אחת חדשה- רק הפעם תבדקי ותשתדלי הספור יראה אמין ואמיתי יותר טוב? בלי טעויות!!!!!!!!!!!!

למעלה