שלום לכם

jane34

New member
אני תבלבלתי? מה פתאום

הגבתי למה שקראת-"לי לא ברור משהו" ואחכ כתבת "לא חשוב מתוקה" ועל זה נתתי לך צל"ש... לא? (אוף עד שאני כבר עושה מש'ו טוף......) את השאר ייחסתי לגברת הנכבדת ששומרת על הצללים.... עכשיו הבנת אותי חביתוש?

מתנצלת!

וזה לא קשור שנירשמתי עכשיו
ואכן התבלבלתי בין שנה וחצי לחצי שנה מצטערתתתתתתתת תענישו אותי על זה?

שיהיה בהצלחה

ובתור עיצה טובה..."מפרנס אותך" זה יפה..אבל תדאגי גם ליום רע בעצמך ...

AA34

New member
המון בריאות ושימחה

כל הכבוד לך שהמשכת הלאה מקוה שההריון והלידה יעבורו לך בקליקלוטו מי יודע אולי גם תזכי בלוטו
בכל אופן אני מחזיק מהחבר שלך וגם את תחזיקי אותו לא קל למצוא גברים טובים כמו שיש לך מה שחשוב למרות הקשר שנהרס בניכם שלא יהרס הקשר של האבא לבתך (גאיה) ממני AA34

איש שטח

New member
משהו בכתיבתך לא מסתדר לי

התגרשת לפני שנה בערך ,אחריי חודשיים ניכנסת להריון,ילדתך רשמת כאן בפורום בת חצי שנה ,בפורום אחר רשמת " היי, אני רונית בת 25 אימא לתינוקת בת שנה |סהדגש|ועוד אחד שצריך לבוא חודש הבא. כשילדתי את גאיה לא ידעתי כיצד לנהוג,לטפל.. אימא שלי שידעה הכל על החיים עזרה לי ולכן עברתי עוד שלב בחיים.. כעת אני גרושה עם ילדה מקסימה ו..עכשיו אני ערוכה כיצד לנהוג עם התינוק שיבוא. ילדים זה ברכה. אני ובתי בתמונה"לפי התמונה את אמיתית כנראה אך את צריכה לסדר לעצמך את המחשבות . חשוב מכל ידעת שאם אחרי הגרושין חזרת לחיות אם מי שממנו התגרשת וניכנסת שוב להריון את צריכה להתגרש בשנית ?

חח לא-->כנס..

התגרשנו ורק לאחר חודש וחצי\חודשים ניכנסתי להריון מבעלי, ואמרתי- שאני לא טובה במספרים התלבלבתי בתאריכים אני מתנצלתת ואחר כך החלטנו לתת עוד הזדמנות אבל לא התחתנו שוב, זאת אומרת- היינו תקופה קצרה עשינו עוד ילד אבל רבנו והוא החליט לברוח לצד השני של העולם. השאיר אותי עם ילדה בת שנה וילד שצריך להגיע אוטוטו.

למעלה