שלום לכולן

אפינקה11

New member
אני מכירה!

בדיוק סיפרתי למעלה שעברתי אצלנו ניתוח
ונפלתי באחוז שלא הלך לו כל כך, הסתבכתי עד עמקי נשמתי. אני אומר בצניעות רבה שאני חושבת שהייתי חלק מהמקרים שם שהציפו את חומרת האנדו..כי כמו שסיפרתי איפשהו פה, במקרה נתפרה לי הכילייה, וגם אורולוגים היו מעורבים במקרה שלי. ומה שקרה זה שהאורולוג המקסים והמעולה ד"ר רוזנמן וד"ר בוסתן החליטו שאנדומטריוזיס זו מחלה שמחייבת מעקב רב תחומי לאורך זמן, ושבנות רבות מפוספסות כי אין הסתכלות רב תחומית ורב מערכתית על הבעיות של המחלה.והחליטו להקים מרפאה. בעיניי היוזמה היא מבורכת וראויה לציון, ואפילו מתוך ההבנה שצריך לייחס יותר חשיבות למחלה. לגבי ד"ר בוסתן- אישית הוא לא הרופא המטפל שלי, ד"ר בן דוד שמנהל את המחלקה בעפולה הוא הרופא שלי, רופא מקסים ואנושי, רק קשה להגיע אליו דרך הכללית. הם עובדים יחד, בוסתן נחשב אצלם במחלקה המומחה לאנדו'. עליי הוא השאיר הרבה צלקות, אבל נו..אם מישהי תרוויח מהלמידה עליי..אז בכבוד. שווה לנסות, להתרשם, לתת להם אולי את האופציה להבין על המחלה דרכנו, כי בסהכ הם בהתחלה, ואולי מהנוכחות שלנו שם אפשר לתרום להתפתחות של המרפאה הזאת. לגבי המרפאה בתל השומר- אני מניחה שאת הידע שלהם הם רכשו כי..הם עברו דרך מאות נשים עם אנדו ולמדו להכיר את המחלה יותר טוב, מקצועיות ומקצוענות יוצאים מלמידה והתנסות. (וכמובן עוד כמה דברים..אנושיות, פתיחות וכו'). חג שמח!

לולי72

New member
אפינקה אז לך יש מזל

אני לא יודעת מאיפה את, אני ממגדל העמק ולצערי כשהגעתי לפני 3 שנים בסך הכל להעמק עם תופעות קשות ביותר של אנדו', שלצערי גיליתי בעצמי, אף אחד לא התייחס אלי ולא שלחו אותי לד"ר בוסתן (אולי אם היו שולחים אותי אליו לא הייתי מגיעה לתל השומר, אבל אני נאמנה לתל השומר ולד"ר סוריאנו) ולא חשבו אפילו לאשפז אותי בשביל לבדוק למה אני סובלת פתאום, אף אחד לא עלה על זה שיש לי אנדו', והגדילה לעשות אחת הרופאות שם, מישהי בשם נועה, שאמרה שיש לי דלקת בלבלב ואני אמרתי לה שאני חושבת שיש לי אנדו' והיא הסתכלה עלי כאילו נפלתי לה ממאדים... לכן, כף רגלי לא תדרוך במרפאה הזו לעולם ואני מעדיפה להגיע ממגדל העמק לתל השומר כי שם אני בידיים בטוחות וטובות ואני רגועה הרבה יותר.

אפינקה11

New member
מזל?

אני לא הייתי מגדירה את זה מזל...הייתה לי חוויה מאוד לא מוצלחת, עברתי 4 ניתוחים בחודשיים בגלל סיבוך בלפרוסקופיה שם. רק אמרתי שזה ראוי לציון שהם מבינים את החשיבות ופותחים מרפאה. אין ספק שאנחנו צריכות להיות עם יד על הדופק ולמצוא את עצמנו אצל רופא שאנחנו סומכות עליו, ויודעות שאנחנו מקבלות את הטיפול הטוב ביותר שניתן. אני לא יודעת איך ד"ר בוסתן..אבל אני זוכרת את נועה. אני מצטערת עבורך שלא בדיוק ביררו איתך עד הסוף את הכאבים, בדיוק סיפרתי באחד השירשורים שהרופא משפחה שלי חושב שיש לי בעיה נפשית כי אני עייפה כל הזמן, אז אני מבינה את התסכול, ואת חוסר הרצון להגיע למרפאה. יש לך גניקולוג סתם ליומיום פה באזור?

איתנים3

New member
מפחדת..

תודה על התגובות, אני מיואשת! מאחר ויש לי ניסיון עשיר עם בית חולים העמק .. מזה 11 שנים שלא מצאו מה יש לי, את הלפרסקופיה הראשונה בעקבות הריון מחוץ לרחם עברתי ב"עמק" ומאז יש רק צרות, התאשפזתי מספר פעמים בגלל כאבי תופת באגן ומעולם לא עלו על הבעייה. כמו שהזכרתי בעבר, בזכות אמא שלי שטרחה לנבור ולחקור מה כל כך כואב לי ולמה לא מוצאים כלום... לרופא הנשים שלי במרכז האישה בעפולה קשה לי מאוד להגיע, כל כך שחוק ששכח שמדובר כאן בבני אדם, מחר אני מנסה שוב לבקש טופס 17 לתה"ש (לצערי הוא גם מנהל המרכז), אני כמעט בטוחה שאני אקבל את אותה התשובה... לא! לכי לד"ר בוסתן בעמק.. אני לא רואה את עצמי מטופלת שם, אני לא רוצה להיות שפן במחלקה חדשה ולא מנוסה. בעיקר אם בתה"ש אמרו לי שהניתוח יהיה מורכב ומסובך... הרופאת משפחה שלי ניסתה לעזור לי עם טופס 17 ופנתה למחוז לאישור אך הם סירבו וביקשו מכתב הפניה מהרופא נשים שלי... בעיה.. מחר אנסה שוב... תקוו בשבילי שאקבל...

שלום איתנים וברוכה הבאה

לא מכירה את המרפאה לאנדו' בבית החולים העמק, וגם לא את דר' בוסתן, אבל מהסיפור שלך נראה לי שאת צריכה מרפאה יותר מקצועית מהם, ולמרות שאני לא הייתי הכי מרוצה מהמרפאה בתה"ש בכל זאת אני חושבת שכדאי שתגשי לשם. מצרפת לך גם קישור מהטאגליין למכתב לקבלת ט.17 לתל השומר, מקווה שזה יעזור ותצליחי להגיע לשם.

איתנים3

New member
תודה רבה לך

כבר ביקרתי בתל השומר... קיבלתי ים בדיקות לפני ניתוח, נקבעו לי כבר שני תורים נוספים לשם ובגלל זה אני מנסה לקבל טופס 17... (פשוט הרופא נשים שלי מתעקש על העמק), אשתמש במכתב ואפנה הלאה, תודה רבה רבה

אפינקה11

New member
את לא יכולה להחליף רופא?

להפעיל קשרים? להגיע עצמאית למרפאה? להתעקש על החלפת רופא? (אני מניחה שזאת בעיה בגלל ה-3 חודשים), ללכת פרטי ואז לקבל החזר? תצעקי ותתעצבני, זה מפחיד אותם בד"כ. בהצלחה

איתנים3

New member
יכולה לנסות להחליף

הבעיה היא שהוא מנהל מרכז האישה וכל דבר עובר דרכו... הלכתי באופן עצמאי לתה"ש ... ועשיו שמצאו ואיבחנו לניתוח אני מנסה לקבל עזרה דרך כללית... לא ידעתי שזה כל כך בעייתי..

זואילי

New member
../images/Emo70.gif אז אחרי מה שאת, אפינקה ולולי סיפרתן

אם תצטרכי עזרה עם המכתבים - אני פה לרשותך
והנה הוכחה חיה וכואבת לחשיבות הפורום והאינפורמציה שאנחנו מעבירות פה.

איתנים3

New member
תודה לך , נראה מחר../images/Emo140.gif

מה יקרה במידה ולא אצליח בצורה יפה אבקש עזרתך בניסוח...

מקווה שיאשרו לך את הטופס 17

אבל אם לא - לא יודעת אם יש לך, אבל אולי יש לך ושכחת מקיומו - ביטוח בריאות פרטי.. הם משתתפים בניתוחים כאלו ואחרים. שווה לנסות. מאחלת לך המון

איתנים3

New member
למה התכוונת??

לא הבנתי למה התכוונת ... אין לך רופא ליום יום?? לאיזה קופת חולים את שייכת?

לולי72

New member
אני ממגדל העמק ושייכת לכללית

מי הרופא שלך? אני כתבתי מכתב למנהל המרפאה ובין השאר כתבתי שאני בטוחה שאם היה מדובר באשתו או בבת שלו, הוא היה שולח אותן לתל השומר, תנסי את זה, אני מקווה שזה יעבוד. תכתבי גם שאת מעדיפה להגיע לתל השומר כיוון שזוהי מחלקה ותיקה יותר, עם נסיון רב יותר וידע רב יותר.

איתנים3

New member
מליון רופאים

ולאחרונה ד"ר בטינו שהוא גם מנהל מרכז האישה והוא זה שלא מאשר אלא רק בעמק..

לולי72

New member
איתנים - עכשיו אני מבינה

אני זוכרת שלפני פסח בטיפול ההפריה האחרון שלי, הוא זרק בזלזול יש לומר, שגם המרפאה בעפולה היא בסדר, ושבתל השומר קצת מרימים את האף, אז אמרתי לו שאני לא מוכנה להגיע לעפולה, (ואוי ואבוי לו אם הוא יעז לעשות לי בלאגן או לא לשלוח אותי לתל השומר, אני אכנס בו - את זה אני אומרת לך)

זואילי

New member
סחתיין עלייך לולי ../images/Emo47.gif

כל הזמן זה עובר לי בראש.... שהרופאים המסרבים יחשבו על הנשים והבנות שלהם... אבל טרם יצא לי להטיח את זה בהם

לולי72

New member
זואילי ומדובר על מכתב מלפני 3 שנים

נראה לי שהמשפט קצת זעזע את מנהל המרפאה שלי במגדל העמק והוא ישר אישר לי טופס 17, אבל למזלי המרפאה שלי כן עובדת עם תל השומר כך שזה לא היה כל כך קשה, אבל זו האמת, אנחנו היינו יכולות להיות גם בנות ונשים של....ואני בטוחה ויודעת שהיחס הוא אחר לא ככה?

למעלה