שלום לכולן

איתנים3

New member
שלום לכולן

ביקרתי אצל רופאת משפחה שלי והיא נתנה לי את כל הבדיקות הראויות בשביל להכין אותי ללפרוסקופיה בתל השמור. לא אישרו לי טופס 17 לתל השומר. הם ביקשו בנוסף מכתב מהרופא נשים שלי אך הוא מסרב לתת ומפנה אותי לבית חולים העמק. אני לא כל כך יודעת מה לעשות. האם יש דרך אחרת לקבל? יש לי לבצע אולטראסאונד רקטלי בתל השומר, אני אלך בכל זאת. האם מישהי נתקלה בבעיה זו? בבקשה עזרתכן. תודה.

nira7up

New member
וואי, נשמע שהרופא נשים שלך ממש ד...

ובטח בגלל החוקים של הקופות את צמודה אליו ל3 חודשים. אולי תיצרי קשר עם דרג גבוה בקופה שיוציא לך אישור, תבררי מי הרופא הנשים הבכיר באותה קופה מאחלת לך שיפתרו דברים. הסחבת מעצבנת

nira7up

New member
אני לא יודעת מי הרופא שלך אבל משערת ש...

אולי הסיבה שהוא מתעקש להפנות אותך ל"העמק" ולא תל השומר היא ש: "במחלקת הנשים במרכז הרפואי 'העמק' נפתחה מרפאה רב תחומית חדשה לטיפול באחת המחלות החידתיות ביותר ברפואה..... אנדומטריוזיס" ציטוט מתוך גליון רפואי של בית חולים העמק. יש כתבה על האנדו' אחראי על המרפאה הוא ד"ר משה בוסתן אולי בשל כך הרופא נשים שלך מתעקש על "העמק"

זואילי

New member
וואלה?? ברכות!

טוב לשמוע! לפני איזה שנה גם נפתח בבאר שבע מרכז לאנדו. יהיה מעניין מאוד לשמוע את התרשמות הבנות שמטופלות שם (צפון ודרום). ואם אכן זו הסיבה, אז זה משנה את התמונה לגמרי.

איתנים

למה שלא תנסי את מרפאת האנדו' בבי"ח העמק? אולי הם טובים ואם זה קרוב לבית אז זה יותר נוח, במיוחד אם לא תהיה בעיה לקבל אישורים אליהם.

לולי72

New member
אני מהצפון וטופלתי בהעמק

וכף רגלי לא תדרוך שם גם אם תהיה מרפאת אנדו' הכי טובה בעולם....

זואילי

New member
וואו, איזה מעצבן

נראה לי שאין ברירה אלא שתכתבי מכתב ארוך לכל מיני גורמים (מאוחר יותר אוכל לרשום לך טייטלים ובררי דרך הפקידות בקופה שלך מה השמות של אותם בעלי תפקידים). את בכללית? מתי האולט' רקטאלי? היית כבר במרפאת האנדו ויש לך מכתב מהם שיש לך חשד לאנדו ואת צריכה ניתוח? איזה בדיקות נתנה לך הרופאה ומתי יהיו לך התשובות שלהן?

זואילי

New member
את מי למען במכתב...

מנהל מרפאת האם/מנהל מרפאת נשים הרופא המחוזי פניות הציבור של הקופה - מחוזי + ארצי ואם ללכת עד הסוף - אז נציבות הקבילות של משרד הבריאות ומי שרוצה לנצל את העצבים המרוטים שלי כי בנוסף לסיפורים המרתיחים פה, אני בגמילה מסיגריות - אז שילחו לי מסר עם בסיס של מכתב ואני אשפץ לכן אותו לתפארת. נצלו את המומנטום בנות!

איתנים3

New member
מאחר והרופא שלי הוא גם מנהל של מרכז האישה

אז אפנה ישירות למחוז ואם זה לא יעזור אז אפנה הלאה.. התופעה הזאת נפוצה?? יש מיקרים שכלל לא קיבלו ושילמו באופן פרטי??

זואילי

New member
חשוב מאוד לפני שמתחילים עם המכתב

זה שיתנו לך איזושהיא תשובה. וממנה בעצם יתחיל המכתב. מ'זתומרת - ...."בהמשך לסירובכך/ם לאשר ניתוח לפה' לאיבחון אנדומטריוזיס בבי"ח תה"ש מהסיבה בלה בלה בלה (התירוץ שניתן לך למה לא להינתח בתה"ש)" ואז מתחילה המגילה. ובהחלט תצייני את שם אותו הרופא בסוף המכתב - בהעתקים. כדי שהוא ידע מה עשית עם הסירוב שלו. זה נפוץ מאוד מאוד שרופאי נשים בעיקר מסרבים לשלוח למרפאה בתה"ש. לכן אני למשל נעזרתי ברופא המשפחה. והחלפתי את הגניקולוג...

איתנים3

New member
ייעוץ בבקשה

ניגשתי להוציא רשומות רפואיות קודמות שלי (74 ש"ח, נראה לי סכום קבוע עבור שירותים כאלה). בגיל 28 (לפני 3.5 שנים) אושפזתי עקב כאבי תופת באגן, בהמלצות הכלליות ובשחרור נכתב לי בסעיף 6 (ציטוט): "קיימת אפשרות של טיפול בגלולות בכדי לשלול אפשרות של כאב הנובע מפיזיולוגיה של מחזור". שאלותיי הן: האם דאז כבר היה חשש לאנדו' ולא היו בטוחים??האם יש דבר כזה בכלל כאבים עקב פיזיולוגיית מחזור?? האם זוהי התחמקות?? אני אכן נוטלת גלולות מאז ורק בחודשים האחרונים לוקחת קבוע כלומר ללא הפסקה כלל, ללא מחזור.. תודה רבה

איתנים3

New member
../images/Emo51.gif

סליחה אבל אני קצת מיואשת, אני רוצה להודות מכל הלב על התמיכה והעזרה, בחיים לא התחברתי כלכ כך למחשב ועכשיו אני דבוקה אליו. אני מרגישה שאני נורא לחוצה אפילו יותר מידי, לא הלכתי לעבודה ואני די עסוקה בייאוש. זה מחמם את הלב שיש את הפורום הזה ואני מקווה שאני לא מציקה ומעיקה עם שאלות מטופשות ומיותרות. הכל מייאוש. "נפלתי" על הפורום עם כל הכוח .. אז אני מצטערת אם אני מבזבזת זמן יקר ומתנהגת כמו ילדה קטנה... תודה מקרב לב.

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנחנו פה בדיוק בשביל זה! את יכולה לשאול הכל ולשפוך הכל. זה הכי חשוב בעולם שאת מבררת ושואלת ולא לוקחת הכל כמובן מאליו אלא חוקרת כדי לעשות את המקסימום עבורך. וכן, נראה שכבר היה לך איזה חשד לאנדו, אבל סביר להניח שלא ממש היו סגורים על זה אז.

הממממ ../images/Emo192.gif

רוצה לנצל את העצבים שלך... רק חושבת על/אל מי כדאי להפנות אותם

אבל כולם בסדר ../images/Emo12.gif

יש רק מקום אחד שעולה לי כל הזמן בראש... אבל הוא לא ימצא חן בעיניך
(פתאום נדלקתי על האייקון הזה
).

למעלה