מייקילולי
תקשיבי, אני מאזור הצפון, אני באמת לא יודעת האם המרפאה החדשה היא בסדר או לא, אני רק יכולה להגיד מנסיוני שברגע שהתחלתי להרגיש כאבים ועד שאבחנו אותי בתל השומר, בבית החולים עפולה לא ידעו מה יש לי וגם לא טרחו למען האמת לבדוק מה קורה איתי, אצלי התחילו הכאבים בשנת 2006 בסך הכל לפני 3 שנים וכשהייתי מגיעה לבית החולים עם כאבי תופת אף אחד כולל ד"ר בן דוד שהוא אחד ממנהלי מחלקת נשים לא חשב חלילה לאשפז אותי, לבדוק אותי, לבדוק אולי יש לי אנדו' ולבקש ממני לעשות את בדיקת CA-125, אז פתאום הם נהפכו להיות "מומחים" גדולים, ואני בכוונה אומרת את זה כך, כי יש לי הרבה מאוד כעס כלפי המחלקה הזו והרופאים,כי אני בעצמי איך שהוא בגלל שאני גולשת באינטרנט הגעתי לפורום תל השומר ואחד מהרופאים אמר לי לעשות את הבדיקה הנ"ל, עשיתי אותה והתוצאה הייתה 115 ואז הזמנתי תור לתל השומר לד"ר סוריאנו, בינתיים עד שהגעתי לתל השומר שוב היו לי כאבים והגעתי לעפולה ושאלתי אחת מהרופאות שם, בשם נועה, אולי זה אנדו', והיא הסתכלה עלי כאילו אני מדברת שטויות במיץ עגבניות. אז עם כל הכבוד למומחיות הגדולה שלהם, אני לא מוכנה להיכנס ולהיבדק במחלקה הזו. גם כלפי מחלקת IVF יש לי כעס גדול, כי מנהל המחלקה שם ד"ר גיסלביץ לא ממש טרח להיות נחמד ואמפתי ואמיתי כלפי ולדעתי לא ניסה לעשות כמיטב יכולתו ולעבוד עם ד"ר בוסתן לגבי באופן אישי. כך שאני מוכנה ממגדל העמק, כל פעם, להגיע לתל השומר גם אם זה אומר נסיעות באוטובוס הלוך וחזור, גם אם זה אומר שאני מוזמנת לשעה מסויימת ונכנסת רק אחרי שעה וחצי - שעתיים, כי אני מרגישה שבתל השומר הרבה יותר טוב לי והיחס הוא אחר.