שלום לכולן

זואילי

New member
גוד פור יו!

ולגבי מה שעולה לך בראש - הכל פתיר... וזה תלוי רק בך. ואת יודעת את זה. אבל לא ניכנס לזה כי שתינו מיצינו את הנושא

איתנים3

New member
מה כדי לכתוב ולמי??

תודה, אני בכללית, האולט' רקטאלי הוא ב- 14.06 הייתי בתל השומר אצל דר' שיינמן, הוא ממליץ על ניתוח, נמצא 2.5 ס"מ, אבחנה סופית בעזרת לפרסקופייה. ד"ר שיימן ביקש שאחזור על תוצאות של כל הבדיקות ב - 22/06. הבדיקות הן: US רקטאלי, US כליות ושלפוחית שתן, בדיקת רנטגן בטן תחתונה, ובדיקות דם, שתן , צואה, CA125. את כל התשובות יהיה לי בתחילת חודש יוני. אני כל כך רצה להמשיך בתל השומר... לפחות שם קיבלתי סוף סוף מענה ואיבחון אחרי כל כך הרבה שנים. .... : (

זואילי

New member
אוקיי אוקיי, אני בשוונג ../images/Emo98.gif

1. האם יש לך מכתב משיינמן שבו רשום מה שכתבת לנו? אם כן, תעשי ממנו עותקים שיהיו לך. 2. עם המכתב העצבני חכי לכל התשובות של הבדיקות קודם כל! 3. כל בדיקה/תוצאה צלמי לך 3 העתקים! 4. תגיעי עם תוצאות כל הבדיקות שוב לתה"ש להמשך מעקב. (נסי להוציא טופס 17 לבדיקת רופא. ונחכה לראות אם יאשרו לך את זה. בקשי מרופאת המשפחה שתכתוב לך בקשה/הפנייה כי זה ביקור חוזר לאחר שנתבקשת לבצע את כל הבדיקות. תכתיבי לה מה לרשום, בלי להתבייש). פרה פרה, נראה בהמשך לפי השתלשלות העניינים איך למוטט את המערכת. זה לא שיש לך עכשיו כבר תאריך לניתוח, נכון? אז בלי לחץ.

איתנים3

New member
כן,בהחלט שיש לי מכתב מד"ר שיינמן

שבו מפורט הכל, המכתב מיועד לרופא מטפל... אמתין לתוצאות ואעדכן.. תודה רבה, מנסה להוריד לחץ :)

אפשר לנצח במלחמה הזאת

אם כי קשה ומורט עצבים...הרבה בנות נתקלו פה באטימות של המערכת, אבל נלחמו וקיבלו לבסוף את מה שרצו.. אל תוותרי בשום אופן..

../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifמנהלות../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif

האם אפשר לעלות את הקישור לטאגליינס למען הצפוניות
בדיוק כמו שקיים בטאגליינס הקישור למרפאה בתה"ש.

galim29

New member
מייקי יקרה../images/Emo26.gif

לפני שאת ממהרת להכריז על המרפאה החדשה אולי כדאי שיהיה מי שתמליץ עליה? זה שיש לה שם זה לא אומר שהם יודעים מה הם עושים שם. יש מרפאה גם בבית חולים הילל יפה ושמענו מה הבנות אומרות על הרופאים שם, וגם בבלינסון טוענים שיש מרפאה וגם בסורוקה... זה שיודעים לאיית את המילה בצורה נכונה לא אומר כלום עד שלא נשמע מבנות שהיו שם.

גלים יקרה../images/Emo26.gif

אם המרפאה לא תפורסם אף אחת לא תדע על קיומה ואף אחת לא תפנה אליהם. אף אחד מבתי החולים שציינת לא פרסם שפתח מרפאה מיוחדת לאנדומטריוזיס, חיפשתי כרגע באתרים של אותם בתי-חולים, הכל שמועות. הפורום הזה הוא לא בלעדי ולא בבעלות תה"ש וחשוב לדעת, להזכיר ולפרסם את כל האופציות הקיימות. וגם בתה"ש לא תמיד יודעים מה עושים...

galim29

New member
מייקי

אני אישית פרסמתי כתבה על מחלקה בהילל יפה שמתיימרת להבין באנדו ובנות הגיבו על החוויות שלהן מהילל יפה.שלא היו משהו. כל השאר זה לא שמועות אבל אם את לא יודעת כנראה שזה לא קיים? חוץ מזה, אני לא מתכוונת להתחיל פה שום ויכוח חוזר ומאוס כי ממש אין לי סבלנות לזה יותר. כמה אפשר לטחון את אותו נושא? שלחתי לך מסר. בהצלחה לכולן בפורום הזה שכבר מזמן לא מה שהיה כשאני הגעתי אליו.

לפני שעניתי לך בהודעה הקודמת

נכנסתי לאתר של כל בי"ח שציינת ובאף אחד מהאתרים של אותם בתי חולים לא צויינה מילה אחת בנוגע למרפאה העוסקת אך ורק באנדומטריוזיס. זה שכל רופא נשים אומר על עצמו שהוא יודע לטפל באנדומטריוזיס את זה אנו יודעים ולא על זה אני מדברת. בבי"ח העמק נפתחה מרפאת אנדומטריוזיס, בדומה למרפאה בתה"ש, מרפאה שאומרת על עצמה שהיא מערבת גם רופאים מתחום הכירורגיה והאורולוגיה. ברגע שידוע שנפתחה מרפאה כזאת אז למה לא להודיע על כך בפורום? למה לא להפנות את תשומת ליבן של הבנות המתגוררות בצפון לכך? למה לא לתת צ'אנס לעוד מרפאה? מצד אחד את ואחרות אומרות שהמרפאה בתה"ש היא היחידה מסוגה ואין לנו מקום אחר לפנות אליו ומצד שני כאשר נפתחת עוד מרפאה כזאת וישנו עוד מקום שאפשר לפנות אליו אז למה לא לספר על כך? הרי גם המרפאה בתה"ש כשנפתחה אף אחד לא ידע מה היא טומנת בחובה, אני בטוחה שלא היית מעוניינת שלא יפרסמו אותה, נכון? אם לא ניידע את הבנות הצפוניות על המרפאה אז איך הן ידעו על כך אם כל מה שאומרים להן פה זה על תעיזו להתקרב למקום אחר ואומרים להן להגיע רק לתה"ש. צר לי לשמוע שברגע שלוקחים מהבלעדיות של תה"ש על הנושא את חשה שהפורום כבר לא מה שהיה פעם ומתעצבנת על כך, הפורום אינו מנוהל ע"י תה"ש ויש כאן מקום לשמוע גם על מקומות אחרים וביחוד על מרפאה נוספת שקמה ספציפית לטיפול באנדומטריוזיס.

galim29

New member
כרגיל את לא מבינה בכלל למה התכוונתי

ואין לי כוח להתחיל לענות לך שוב כדי שתביני למה התכוונתי. כנראה שיש לנו בעיה בהבנת הנקרא אחת את השנייה. מאחלת למרפאה החדשה המון הצלחה ומקווה שיהיו עליה המלצות. אני הולכת לקנות עוד מניות בתל השומר, אם כבר מאשימים אותי אז לפחות ליהנות מזה

galim29

New member
נמאס לשתינו. אנחנו סתם בקריז

חג שמח מייקוש. תקראי את המסר. מבטיחה ללכת איתך אם תרצי לתיקון החוויה ולדבר עם הרופא שיקבל אותך אם תרצי

ולשאלתך...

לא מכירה אותו כי אני ממרכז הארץ אבל בהחלט נשמע טוב ובמקומך הייתי הולכת להתרשם ממנו ומהמרפאה שם. לכי תשמעי ותתרשמי, יותר מעלות של טופס 17 זה לא יעלה לך
. אם הייתי מגלה שהוא מקבל גם במרכז הארץ בהחלט הייתי הולכת ולו רק לשמוע עוד דיעה של רופא נוסף.

לולי72

New member
מייקילולי

תקשיבי, אני מאזור הצפון, אני באמת לא יודעת האם המרפאה החדשה היא בסדר או לא, אני רק יכולה להגיד מנסיוני שברגע שהתחלתי להרגיש כאבים ועד שאבחנו אותי בתל השומר, בבית החולים עפולה לא ידעו מה יש לי וגם לא טרחו למען האמת לבדוק מה קורה איתי, אצלי התחילו הכאבים בשנת 2006 בסך הכל לפני 3 שנים וכשהייתי מגיעה לבית החולים עם כאבי תופת אף אחד כולל ד"ר בן דוד שהוא אחד ממנהלי מחלקת נשים לא חשב חלילה לאשפז אותי, לבדוק אותי, לבדוק אולי יש לי אנדו' ולבקש ממני לעשות את בדיקת CA-125, אז פתאום הם נהפכו להיות "מומחים" גדולים, ואני בכוונה אומרת את זה כך, כי יש לי הרבה מאוד כעס כלפי המחלקה הזו והרופאים,כי אני בעצמי איך שהוא בגלל שאני גולשת באינטרנט הגעתי לפורום תל השומר ואחד מהרופאים אמר לי לעשות את הבדיקה הנ"ל, עשיתי אותה והתוצאה הייתה 115 ואז הזמנתי תור לתל השומר לד"ר סוריאנו, בינתיים עד שהגעתי לתל השומר שוב היו לי כאבים והגעתי לעפולה ושאלתי אחת מהרופאות שם, בשם נועה, אולי זה אנדו', והיא הסתכלה עלי כאילו אני מדברת שטויות במיץ עגבניות. אז עם כל הכבוד למומחיות הגדולה שלהם, אני לא מוכנה להיכנס ולהיבדק במחלקה הזו. גם כלפי מחלקת IVF יש לי כעס גדול, כי מנהל המחלקה שם ד"ר גיסלביץ לא ממש טרח להיות נחמד ואמפתי ואמיתי כלפי ולדעתי לא ניסה לעשות כמיטב יכולתו ולעבוד עם ד"ר בוסתן לגבי באופן אישי. כך שאני מוכנה ממגדל העמק, כל פעם, להגיע לתל השומר גם אם זה אומר נסיעות באוטובוס הלוך וחזור, גם אם זה אומר שאני מוזמנת לשעה מסויימת ונכנסת רק אחרי שעה וחצי - שעתיים, כי אני מרגישה שבתל השומר הרבה יותר טוב לי והיחס הוא אחר.

חמודה

תלכי להיכן שאת מרגישה שמטפלים בך הכי טוב. סה"כ כתבתי שאם הייתי באזור הצפון אני חושבת שהייתי הולכת לשמוע מה יש להם להגיד וזאת מפני שאני אישית עדיין לא מצאתי לעצמי רופא. אני לא מכירה את הרופאים שם ולא מכירה את המקום. כל אחת שתחליט ותעשה מה שטוב לה.

לא מכירה את דר בוסתן

ולאור ההכרות שלי ושל הבטן (המצולקת) שלי אני חותמת על טופס ניתוח רק בתה"ש (או באופן פרטי). בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה! בהצלחה

למעלה