אני מכירה!
בדיוק סיפרתי למעלה שעברתי אצלנו ניתוח
ונפלתי באחוז שלא הלך לו כל כך, הסתבכתי עד עמקי נשמתי. אני אומר בצניעות רבה שאני חושבת שהייתי חלק מהמקרים שם שהציפו את חומרת האנדו..כי כמו שסיפרתי איפשהו פה, במקרה נתפרה לי הכילייה, וגם אורולוגים היו מעורבים במקרה שלי. ומה שקרה זה שהאורולוג המקסים והמעולה ד"ר רוזנמן וד"ר בוסתן החליטו שאנדומטריוזיס זו מחלה שמחייבת מעקב רב תחומי לאורך זמן, ושבנות רבות מפוספסות כי אין הסתכלות רב תחומית ורב מערכתית על הבעיות של המחלה.והחליטו להקים מרפאה. בעיניי היוזמה היא מבורכת וראויה לציון, ואפילו מתוך ההבנה שצריך לייחס יותר חשיבות למחלה. לגבי ד"ר בוסתן- אישית הוא לא הרופא המטפל שלי, ד"ר בן דוד שמנהל את המחלקה בעפולה הוא הרופא שלי, רופא מקסים ואנושי, רק קשה להגיע אליו דרך הכללית. הם עובדים יחד, בוסתן נחשב אצלם במחלקה המומחה לאנדו'. עליי הוא השאיר הרבה צלקות, אבל נו..אם מישהי תרוויח מהלמידה עליי..אז בכבוד. שווה לנסות, להתרשם, לתת להם אולי את האופציה להבין על המחלה דרכנו, כי בסהכ הם בהתחלה, ואולי מהנוכחות שלנו שם אפשר לתרום להתפתחות של המרפאה הזאת. לגבי המרפאה בתל השומר- אני מניחה שאת הידע שלהם הם רכשו כי..הם עברו דרך מאות נשים עם אנדו ולמדו להכיר את המחלה יותר טוב, מקצועיות ומקצוענות יוצאים מלמידה והתנסות. (וכמובן עוד כמה דברים..אנושיות, פתיחות וכו'). חג שמח!
בדיוק סיפרתי למעלה שעברתי אצלנו ניתוח