אני אגיד לך מה...
אני מאוד רוצה להתגייס ואני מאוד חושבת שזה חשוב, במיוחד בשבילי. אבל אני אסביר לך את הקטע. אני מתכוונת ללמוד באנגליה אחרי הצבא. בגלל שאני אזרחית בריטניה אני מקבלת את הלימודים בחינם (שאם לא ידעת הם עולים מלאאאאאאא כסף-שאין לי) אבל התנאי הוא לגור שם שנתיים קודם. עכשיו הקטע הוא שאני חושבת שזה נורא בזבוז זמן להיות בצבא בתפקיד פקידותי. בשבילי אני מדברת לא בשביל כולן. אני בחורה מאוד חכמה וכריזמטית ויש לי הרבה מאוד מה לתת בתפקידים קצת יותר משמעותיים מאשר לתייק ניירת או להכין קפה במשך שנתיים. אני יכולה לעבור לאנגליה, לעבוד שם.. ואת ה300 שקל העלובים שהצבא יתן לי בחודש, אני יכולה לעשות בכל יום שם. אני רואה חברים שלי שבצבא שמשקיעים את הנשמה שלהההםםםם.. חוזרים הביתה פעם בחודשיים.. בקושי נושמים.. לא ישנים כמה ימים.. נו.. ומה הם מקבלים מהצבא המדהים שלנו? 800 שקל בחודש.. שזה הולך בדיוק על סיגריות או לא יודעת מה.. כאילו.. איך אני אסביר לך? אין תמריץ להיות בצבא.. זה כזה עלוב שאני אשקיע כל כך הרבה בשביל לקבל 300 שקל בחודש.. מצטערת.. אבל נראה לי פשוט ביזבוז נוראי של זמן ושל האופי שלי.. אל תתפוס אותי בתור סנובית או לא יודעת מה.. פשוט אני חושבת שזה מאוד נכון.. אם הצבא לא רוצה אותי בתפקיד משמעותית שבאמת אני ארגיש שאני עושה משהו למען המדינה שלי שתמיד הגנה עליי עד עכשיו, אני באמת לא רוצה להתגייס... מקווה שהבנת אותי כמו שניסיתי להסביר את עצמי.. =)