שלום לכולם

liorp1000

New member
מגישה בקשה ללשכת הגיוס האיזורית שלך

לפירוט סעיפי הליקוי המרכיבים את הפרופיל הרפואי שלך.

caroline barina

New member
ועוד שאלה קטנה

מה זה קב''א ודפ''ר? למה אני לא יודעת על הנתונים האלו שלי? איך אפשר לברר את זה?

demoloc

New member
אז ככה

קב"א זה השכלול של כל הנתונים מהצו הראשון שלך. דפ"ר זה הציון רק מהשאלות על המחשב. את לא יודעת כי זה סודי בעקרון..אבל לא קשה לגלות בעזרת פרוטקציה הכי בסיסית מאיזה פקיד שם או קצין ג'ובניק שאת מכירה..או כמעט כל אחד עם גישה למחשבים אני חושב.

Tu Lus

New member
אז את רוצה לעשות צבא או לא../images/Emo35.gif

ממה שאני יודעת יש סעיפי ליקוי שקובעים את הפרופיל, תבררי אילו יש לך ו"תתקני את זה" אם אחד הוא על עודף משקל ואת באמת תרזי משמעותית תוכלי להעלות פרופיל.

caroline barina

New member
אני אגיד לך מה...

אני מאוד רוצה להתגייס ואני מאוד חושבת שזה חשוב, במיוחד בשבילי. אבל אני אסביר לך את הקטע. אני מתכוונת ללמוד באנגליה אחרי הצבא. בגלל שאני אזרחית בריטניה אני מקבלת את הלימודים בחינם (שאם לא ידעת הם עולים מלאאאאאאא כסף-שאין לי) אבל התנאי הוא לגור שם שנתיים קודם. עכשיו הקטע הוא שאני חושבת שזה נורא בזבוז זמן להיות בצבא בתפקיד פקידותי. בשבילי אני מדברת לא בשביל כולן. אני בחורה מאוד חכמה וכריזמטית ויש לי הרבה מאוד מה לתת בתפקידים קצת יותר משמעותיים מאשר לתייק ניירת או להכין קפה במשך שנתיים. אני יכולה לעבור לאנגליה, לעבוד שם.. ואת ה300 שקל העלובים שהצבא יתן לי בחודש, אני יכולה לעשות בכל יום שם. אני רואה חברים שלי שבצבא שמשקיעים את הנשמה שלהההםםםם.. חוזרים הביתה פעם בחודשיים.. בקושי נושמים.. לא ישנים כמה ימים.. נו.. ומה הם מקבלים מהצבא המדהים שלנו? 800 שקל בחודש.. שזה הולך בדיוק על סיגריות או לא יודעת מה.. כאילו.. איך אני אסביר לך? אין תמריץ להיות בצבא.. זה כזה עלוב שאני אשקיע כל כך הרבה בשביל לקבל 300 שקל בחודש.. מצטערת.. אבל נראה לי פשוט ביזבוז נוראי של זמן ושל האופי שלי.. אל תתפוס אותי בתור סנובית או לא יודעת מה.. פשוט אני חושבת שזה מאוד נכון.. אם הצבא לא רוצה אותי בתפקיד משמעותית שבאמת אני ארגיש שאני עושה משהו למען המדינה שלי שתמיד הגנה עליי עד עכשיו, אני באמת לא רוצה להתגייס... מקווה שהבנת אותי כמו שניסיתי להסביר את עצמי.. =)

מממ

הגיע הזמן להבין שכסף הוא לא הכל בחיים. וצבא זה משהו שצריך לעבור [וחובה במקרים מסויימים.....] אני לא חושבת שיש היגיון בדברייך, ואת גם בהמון מקרים סותרת את עצמך. ורק שתדעי, בכל מקום שלא תעבדי בו-לא משנה כלכך מה את עושה-הכי חשוב שאת אוהבת את מה שאת עושה-ושיש איתך אנשים שטוב לך להיות איתם. כי את יכולה לעבוד במקום שישלמו לך בו 20 אלף שקל בחודש-אבל יהיו שם חרא אנשים ועבודה משעממת-ולדעתי-זה ממש לא שווה את זה.

caroline barina

New member
מסכימה איתך

אבל אני חושבת שאני יכולה לתום הרבה יותר מלהיות פקידה בצבא ואם הצבא לא רוצה אותי לתפקיד שבאמת יוציא ממני את מה שיש בי אז לא חבל? אמרו לי גם שאני כנראה אהיה קרובה לבית שזה משהו שאני בכלללל לא רוצה אז כאילו מה? בשביל מה? ואני לא מדברת על הכסף פה.. אבל הוא בהחלט עיניין חשוב.. זה לפי דעתי יהיה בזבוז של שנתיים מהחיים שלי בלי שום תרומה לא למדינה ולא לי.. וחבל לי...

Tu Lus

New member
הבנתי אותך לגמרה אבל

אני חושבת שאת צריכה מראש עוד מהצו ראשון להשתדל להוציא נתונים כמה שיותר טובים ואני מדברת מנסיון בקטע הזה הרי המדינה הגנה עליך כל הזמן הזה שאת פה ונראה לי כל כך עלוב פתאום להיזכר שאת רוצה ללמוד במקום אחר ועוד לגור וככה לא לעשות צבא רק בגלל שלא נתנו לך תפקיד שלדעתך לא מתאים לך. לא תמיד מקבלים מה שרוצים בחיים אבל את התפקיד שלך את צריכה לעשות כי מה לעשות שצריך גם את זה. ובמלחמה אוטוטו תאמיני לי עושים יותר מבדרך כלל כך שכן כן כן צריך להתגייס כמה שאני מפחדת להיות אוטוטו במלחמה אני לא חושבת להוציא בעיות ת"ש או משהו כזה כדי להתחמק אני יודעת שאני יהיה בסיכון מאוד גבוה אבל אין בירה חובה לעשות את זה.

caroline barina

New member
ממש לא מפחדת להיות במלחמה

ומההתחלה אכן ניסיתי להוציא נתונים כמה שיותר טובים, כמובן.. הרי אני מאוד רוצה להיות בצבא! פשוט אני אומרת שאני לא רוצה להיות בצבא אם אני אהיה בתפקיד שלא יתאים לי ואני מכירה את עצמי אם אני אהיה פקידה או תפקיד מהסוג הזה אני מזה אשתעמם וזה מזה לא יתרום כלום רק בעיות... ואני אכן מבינה שגם התפקידים האלו מאוד חשובים.. תמיד התפקידים הקטנים לפי דעתי משמעותיים מאוד.. אבל זה לא מה שמתאים לי.. והצבא כנראה לא רואה את זה..

כמה דברים

נתחיל מזה שאין דבר כזה פרופיל 46, אלא רק 45. אם תורידי במשקל, והוא יהי בטווח של פרופיל גבוהה יותר-אז יעלו לך את הפרופיל. עד כמה שידוע לי מודיעין מגייסים עם פרופיל 45 רפואי [ללא ס.ל נפשי]. רשימת דרכים לא עעשות צבא?.......רשימה קצת לא הגיונית וזה לא המקום להעלות דברים כאלו פה.. שירות לאומי נעשה רק אחרי קבלת תעודת פטור מצהל... וזה ממש לא המקום לתת טיפים איך לצאת מהצבא על אי התאמה, "עודף בנות"..וכו'...

pandapple

New member
לי יש פרופיל 45 רפואי

אז ככה...הפרופיל הזה לא פוגע לך בשום דבר חשוב חוץ מהאפשרות להיות קרבית לי יש פרופיל 45 רפואי הייתי במיונים המוקדמים של המודעין לשלושה מסלולים שונים קיבלתי כמעט את כל האפשרויות של המודיעין במנילה קיבלתי כמעט את כל האפשרויות של קצונה יעודית קיבלתי דוברות ומידע בקיצור קיבלתי מנילה מלאת תפקידים מה שאני מנסה להגיד לך שאם את באמת מחוננת אז בטח יש לך קב"א גבוהה ואת אמורה לקבל מיונים לכל מה שאני קיבלתי

caroline barina

New member
אז בעצם..

מה אני אמורה לעשות כדי: א. לבדוק אם אני רפואי או נפשי? ב. במידה ואני רפואי, לעבור מיונים של המודיעין?

אבל

יפה שאת רוצה להיות במודיען... אבל האם קיבלת מיונים לחייל? אולי את לא מתאימה מבחינת נתוני איכות שנקבעו לך בצו הראשון.

pandapple

New member
תראי..

אני לא כ"כ יודעת איך 45 נפשי משפיע אולי אם זה נפשי אז אי אפשר מודיעין אין לי מושג מה שכן את יכולה לשלוח בקשה לאיתור חמ"ן ואולי יזמנו אותך למיונים

למעלה