שלום לכולם

caroline barina

New member
שלום לכולם

לפני חצי שנה הייתי בצו ראשון ובצו שני-בשיחה עם קב''ן כי אני לומדת בחינוך מיוחד (אני מחוננת) הקב''ן אמר שאין שום התנגדות בכלל שאני אתגייס לצה''ל מאז, לא קיבלתי פרופיל. שלחתי מלא מכתבים, אימיילים, פקסים וטלפונים. תמיד ענו לי שהנושא בטיפול. אתמול קיבלתי עדכון בקיוסק האישי פרופיל 45 ותאריך גיוס 16 בצדמבר 2007 יש לי עודף משקל גדול מאוד חברה שלי שוקלת כמוני וקיבלה פרופיל 46 רציתי לדעת כמה דברים: איזה תפקידים מקבלים אנשים עם פרופיל 45 ומה הוא אומר בכלל? אני בירידה במשקל עכשיו, האם אני יכולה להעלות את הפרופיל אם אני אהיה פחות במשקל ? בזמנו רציתי לעבור מיונים של חיל המודיעין. אמרו לי שעד שלא יהיה לי פרופיל אני לא יכולה לעבור מיונים. עם פרופיל שכזה, נראה לכם שיגייסו אותי למודיעין? לתפקיד טוב הכוונה, לא פקידה של המודיעין! ושאלה אחרונה אני צריכה רשימה של כל הדרכים הקיימות כדי לא לעשות צבא. כמו למשל שירות לאומי, אי התאמה לצה''ל, סעיף נפשי ועוד. מודה לכם מקרב לב!!!

kiss4limor

New member
אני חושבת שאת התשובה תוכלי למצוא

בפורום מתנדבים לצה"ל. יש שם מלא אנשים במצבך, אולי הם יוכלו לענות לך. בהצלחה

פעם ראשונה

שאני שומע שמחוננים צריכים לעבור שיחה עם הקב"ן. בכל מקרה: פרויפל 45, האמת שזה פרופיל מאוד מגביל. למודיעין את לא יכולה להתגייס. אני גם כמעט בטוח שתקבלי תפקיד של יומיות. בכל מקרה דברים שאת בטוח לא יכולה- קרבי, תומכת לחימה, מודיעין ומ"צ. אם תורידי משקל את בהחלט תוכלי לשפר את הפרופיל. אני לא אתן לך דרכים להשתמט מצה"ל, אני כן אומר לך ששירות לאומי זה לא "דרך להשתמט", זה מה שאפשר לעשות אחרי שמשתמטים.

ףרמיוםFm

New member
מחוננים לא צריכים לעבור שיחה עם

הקב"ן סביר להניח שהסיבה נעוצה במקום אחר

caroline barina

New member
אני מחוננת

בגלל זה אני נמצאת בחינוך מיוחד כי לא הסתדרתי בבצפר רגיל והייתי צריכה רמת לימודים גבוהה יותר זו הסיבה לקב''ן

ףרמיוםFm

New member
יכול להיות

שזה בגלל שלא הסתדרת בכיתה רגילה לא אני, ולא עשרות המחוננים האחרים שאני מכיר, היו אצל קב"ן

תתפלאי

אבל עם פרופיל 45 אפשר להתקבל רק לתפקידים פקידותיים בחמ"ן, כאלו שמגיעים אליהם דרך כל"צ. בשביל תפקידי מחקר, האזנות, מחשבים... צריך פרופיל 64+

demoloc

New member
מה הקשר?

אתה מבלבל בין סעיף 45 נפשי לרפואי. סעיף 45 על משקל לא פוסל אותה משום דבר במודיעין.

אז בוא תתפלא שוב...

אני פרופיל 45 בריאותי, וכן קיבלתי במנילה הרבה תפקידי מודיעין.... כך שאני מניחה שלא היו נותנים לי מיון מוקדם לתפקידי מודיעין אם הפרופיל שלי לא היה מתאים.

רז886

New member
תבדקי את הפרופיל

תבדקי אם הוא פרופיל 45 רפואי או 45 נפשי.. יש הבדל.. ואין פרופיל 46

מה קשור הבקום?

היא עוד לא חיילת. ואם היא תתקשר אל לשכת הגיוס-יגידו לה מה הפרופיל שלה אבל לא יגידו אם יש בו סעיף נפשי

למעלה