עונה
פרטים כללים 1. שם - שני 2. תאריך לידה - 16.8.1991 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15 4. ארץ לידה - ישראל, צברית אמיתית 5. מקום מגורים נוכחי - מכירים את יבנה (-לא, מה זה?) אז שם.. 6. עיסוק - תלמידה 7. מספר אחים/אחיות - 2 8. רישיון -יש/אין ? - אין.. אני בת 15 god damn it 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית, קצת צרפתית וספרדית (?) 10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי) דברים שאתם אוהבים 11. שיר מממ.. יש כ"כ הרבה! אולי trouble - coldplay (?) להקה איכותית. 12. סרט - "איילנד", "אפקט הפרפר 1" 13. ספר - הכי הכי "שני ירחים" של שרון קריץ', ואולי גם "מישהו לרוץ איתו" של גרוסמן. 14. משחק וואלה כיף זה הכי אחי
15. אתר באינטרנט - תפוז (חנפנית.) 16. פורום באינרנט "אורי אומנותי" (!) , "דיסני" 17. מקצוע בבית ספר ואוו.. כרגע שום דבר אהוב, חוץ ממגמת מוזיקה שיעורי קומפוזיציה. 18. מקום בילוי - בית קפה נחמד, להזמין איזה שוקו באווירה חמימה חה חה 19. תוכנית טלויזיה לאחרונה CSI 20. תחנת רדיו. שום דבר מיוחד דברים שאתם שונאים 21. שיר שירים של רוני סופרסטאר למינהם.. לא בשבילי! 22. סרט ממממ.. אף פעם לא שנאתי סרט 23. ספר כנ"ל גם פה. 24. משחק כנ"ל 25. אתר באינטרנט כנ"ל 26. פורום באינרנט כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר היסטוריה! כי המורה קונפה, החומר מעניין.. 28. מקום בילוי מקומות של עז'ים וערסים למינהם.. לא בשבילי! 29. תוכנית טלויזיה התוכניות הפקאציות והאלימות שמשדרים בערוץ הילדים לאחרונה, בלעכס! 30. תחנת רדיו. "זהבי עצבני" הוא גורם לי להתעצבן על הקול המעצבן שלו! גרר.. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא! סתם מגעיל, לא מועיל, לא כיף.. 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן! אהבה גדולה! 33. לנהוג בלי רישיון לא, לא, לא מטורפים. 34. סמים לא.. סתם מגעיל, לא מועיל, לא כיף.. 35. לצרוח ברחוב כן! כל כך כיף.. 36. להתגייס לצה"ל כן.. אבל כי זה חובה. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן, למרות השחיתות בעמותות, אולי זה עוזר למישהו 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא ניסיתי, נשמע מצחיק! אני ניטרלית. 39. לשתות הרבה קולה לא, פשוט כי אני לא אוהבת מוגז. 40. להרוג ערבים לא דוגלת בלהרוג אף אחד. 41. להתנדב כן, טוב לנפש לדעת שאתה תורם למשהו (אני מתנדבת חה חה) 42. לגנוב מגנבים לא, מי גונב? 43. לפטר את לימור לבנת לא פוטרה כבר? 44. לחזור בתשובה לא בשבילי. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא, בשביל מה? מה זה מועיל? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא אוהבת תאילנד. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. איי דו נואו, השאלה היא עד כמה זה קיצוני ומה אצטרך לעשות. 48. לשרוף את התעודת בגרות לא, לא מועיל לכלום, אני סנטימנטאלית מאוד. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא, מיטה שלי = אהבה שלי

50. לחגור גם מאחור לא מתמידה, חסרת אחראיות שכמותי, אבל כדאי מאוד! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) אורי בשבילי הכי איכותי. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר ראנץ', השניצלונים שלהם גדולים. 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.) 55. אבטיח או מלון ? לא אוהבת את שניהם 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז, נענע משעמם אותי. 57. קולה או פפסי ? לא זה, ולא זה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? הא? 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטין, יהודי חכם וטוב. 60. לבן או שחור ? אין העדפה, שניהם נחמדים עד מאוד. 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים לבנים זה משהו מאוד מושך ,לדעתי. 62. חיים או מוות ? חיים, הרי מה העניין במוות אם אתה לא יודע מה הולך בו? 63. אוניברסיטה או מכללה ? אני בורה, עוד כמה שנים, כשאדע מה ההבדל, אחזור אליכם. 64. צבא או ש"ל ? ש"ל? 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? לא זה ולא זה. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4

68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יד שניה שמורה היטב. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים (עוד אחת ממאדים.... שם נולדתי!) 75. חיידקים או וירוסים ? וירוס, קצר יותר.. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול, כתום הוא נחמד. 77. סטימצקי או צומת ספרים? ספרייה. 78. מנגו או קסטרו ? ?.... 79. פלאפון או סלקום ? אני בסלקום, אבל אני לא מעדיפה. 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מממ.. היום 82. (נמחק מחוסר רלוונטיות מוחלט!) 83. (גם...) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? אוו.. שאלה קשה! מממ.. טוב, צריך תשובה אחת לא? תל אביב. 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד עדיף, למרות שאני טיפוס של ישראלי ורוק אלטרנטיבי 89. טניס או כדור-עף ? לא זה ולא זה 90. כלב או חתול ? שניהם