עונה, ובבקשה תקראו עד הסוף
שאני לא ארגיש שכתבתי בחינם... חחחחחחח פרטים כללים 1. שם - מושקי 2. תאריך לידה - 8.2.89, ג' אדר א' תשמ"ט 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> - 17.5 4. ארץ לידה - ישראל 5. מקום מגורים נוכחי - קרית מלאכי 6. עיסוק - תלמידההההההההה שנה הבאה.... עוד פעם תלמידההההה רררררררררר נמאס לי. 7. מספר אחים/אחיות - אני ועוד 4 8. רישיון -יש/אין ? אין מצב 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית, אידיש 10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי) - נגד נגד נגד (אני דוסיתתתת) דברים שאתם אוהבים 11. שיר - the mos lonliest day in my life 12. סרט - טיטאניק 13. ספר - הדוכסית 14. משחק - מממממממממממ, חי צומח דומם 15. אתר באינטרנט - youtube 16. פורום באינרנט - פאדיחות, אבל קוראים לזה תמיכה נפשית בצעירים... 17. מקצוע בבית ספר - ביולוגיה 18. מקום בילוי - ים, 19. תוכנית טלויזיה - אין לי טמבלויזיה בבית...... 20. תחנת רדיו. - גלגלצ, 103 דברים שאתם שונאים 21. שיר - שירים של chimical romance הם פשוט מעצבנים וקרציות 22. סרט - סיפור סינדרלה (סיפור ארוך איך התחלתי לשנוא את זה.....) 23. ספר - לא עולה לי 24. משחק - משח ק זיכרון 25. אתר באינטרנט - שששששששששששששששששששששש 26. פורום באינרנט - בלה בלה בלה 27. מקצוע בבית ספר - הכללללללללללללללל 28. מקום בילוי - בית ספר 29. תוכנית טלויזיה - איןןןןןןןןןןןןןןן 30. תחנת רדיו. - 100 FM כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר - לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון - איכס, תינוקי 33. לנהוג בלי רישיון - עדיין לא ניסיתי, אבל יום אחד זה יקרה 34. סמים - אני מתה לנסות 35. לצרוח ברחוב - מגעיל, ילדותי 36. להתגייס לצה"ל - אני דוס דוס דוסית, אז עשיתי פטור כבר לפני שנתיים 37. לתרום לאגודה למען הסרטן - הלוואי, אין זמן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - עוד פעם, ז-ה י-ל-ד-ו-ת-י 39. לשתות הרבה קולה - מאגניב, אני מכורה לקולה 40. להרוג ערבים - אם הייתי יכולה, אבל בלי לראות את הגופה... 41. להתנדב- בטח. אני מתנדבת המון 42. לגנוב מגנבים - לא. אין לי סבלנות ואומץ וכוח לעשות את זה 43. לפטר את לימור לבנת - זה מיושן מידי השאלון הזה. 44. לחזור בתשובה - כל יום ויום, וזה אפפעם לא נגמר 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - אני מתעניינת בפלאפונים, יש לכם אולי רעיון?? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - בטח (אני רצינית) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- מה פתאום?? 48. לשרוף את התעודת בגרות- אממממממ עד שעבדנו עליה?? 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - לא 50. לחגור גם מאחור - SURE א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) - אומנותי בטוח. שונאים את נינה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? אני אוכלת רק כשר 53. יאס או הוט ? כנל 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.) - אני שונאת תוכניות ריאליטי 55. אבטיח או מלון ? - שווה בשווה 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> - תפוז 57. קולה או פפסי ? - קוקה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? - איינשטיין (הוא היה יהודי) 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? - יש לי משקפים 62. חיים או מוות ? ממממממממממ שאלה קשה... 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 64. צבא או ש"ל ? לא זה ולא זה 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 20, למי יש כוח להשקיע?? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניקית 70. ספר או סרט ? ספר....... וכשבא, אז גם סרט... 71. דיסקמן או MP3 ? MP4 72. קלטת או דיסק ? קלטת 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים (אפשר להרוג אותם...) 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים? ממממממ (אח שלי אומר שצומת ספרים יותר טוב...) 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> - סלקום?? 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ררררררררררררר 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?יעעללה אתם 82. (נמחק מחוסר רלוונטיות מוחלט!) 83. (גם...) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? - לישון (זה מה שעשיתי בבגרות שעברה- 83 סופי) 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? לא ידעת 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? דיייייייייייייייייי 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרת לו 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקללת אותו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסתכלת עליו מוזר והולכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מחבקת אותה עד שלא נשאר ממנה כלום 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מתאבדת... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? דיייייייייי 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? כןןןןןןןןןן ועוד קצת עליך 101. תחביבים - שיעמום. לדבר עם חברות. לישון. לחלום 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? תאילנד, הודו 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? לא עולה לי 104. מה ממש מעצבן אותך ? אתם. סתם, אחיין שלי, זה שלידי עכשיו 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. - ממממממממממ 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. - שנאה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לא ידעתי 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? - מממממממממממ אני לא יודעת מהחיים שלי 109. מה ממש חשוב לך בחיים? יעללללללללה 110. ממה אתה הכי מפחד ? להתחתן 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? אניד וסיתתתתת 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא יודעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? כן.ץ מאוד. חחחחחחחח 117. אתה אוהב ללמוד ? לא, אני אוהבת לדעת 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> - לגלוש. מוזיקה 119. אתה אוהב לטוס ? - כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אופס. סודי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? מן הסתם. אבל אני הרבבה פעמים לא הולכת לפי הזרם 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? - שכבתי על הרצפה וצרחתי 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> - לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 50 שח 125. למפגש פורום- תבוא ? לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? כלום 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? חולמת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? - אירופה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >