שלום לכולם :)

boopymylife

New member
איזה ארוךךך...

אני יעשה עד שימאס לי חח.. שם: ליאור תאריך לידה: 26/2/89 גיל: עודמעט 18 ארץ לידה: ישראל מקום מגורים נוכחי: חיפה עיסוק: לומדת... מספר אחים/אחיות: אח, ואחות רישיון: עודמעט יהיה.. טסט שבוע הבא.. (טפוו טפוו) באיזה שפות אתם שולטים: עברית.. אנגלית.. התנתקות בעד/נגד: בעד ונגד דברים שאני אוהבת: מוזיקה.. מועדונים.. פאבים.. ים.. שופינג.. (נו כמו כל בת 17-18) =] שיר: תמיד יש שיר שאני נדבקת אליו.. עכשיו זה "ונדמה שישוב" (של עידן יניב) סרט: 50 דייטים ראשונים (איזה קיטשית אני), דלתות מסתובבות.. ועוד הרבה ספר: מישהו לרוץ איתו משחק: סימס2 (מכורהה... ) אתר באינטרנט: שוקס פורום באינטרנט: הפורום הזה (למרות שבזמן האחרון בכלל אין לי זמן למחשב..) מקצוע בביצפר: קולנוע מקום בילוי: סיטי הול תוכנית טלויזיה: מועדון לילה תחנת רדיו: 91FM להשתכר:כן - אם יש מצברוח / סיבה, אבל עם גבול לעבוד על אנשים בטלפון: לא-עברתי את הגיל לנהוג בלי רישיון: לא- אפילו עם רישיון אני מפחדת! חחח סמים: לא. לצרוח ברחוב: -למה?! *_^ להתגייס לצה"ל: -אני עדיין לא החלטתי. אבל 99% שכן. לתרום לאגודה למען הסרטן: -כן! לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא.. לשתות הרבה קולה: YES! YES! YES! טוב אין לי כוח יותר חח

m i r u s h i

New member
תורי!../images/Emo108.gif

פרטים כללים
1. שםמיר'לה.
2. תאריך לידה22.7.88 [עוד חצי שנה+יומיים יום הולדת 19.
]
3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 18.5
4. ארץ לידה: ישראל
5. מקום מגורים נוכחי: ערסקלון סיטי
6. עיסוק חיילת.
7. מספר אחים/אחיות 2 אחים
8. רישיון -יש/אין ? יש. ב25 לחודש נגמר המלווה!
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית,אנגלית ואנגלית שאני ממציאה. סתם
10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי)
דברים שאתם אוהבים
11. שיר Iris
12. סרט אייס ונטורה 2
13. ספר מממ..
14. משחק טאקי? P:
15. אתר באינטרנט תפוז. דהה.
16. פורום באינרנט
17. מקצוע בבית ספר
18. מקום בילוי אין הרבה אופציות פה,המרינה.
19. תוכנית טלויזיה חברים
20. תחנת רדיו. 100FM
דברים שאתם שונאים
21. שיר 'חושב עליה','ליפה שלי' וכאלה
22. סרט לא עולה לי בראש עכשיו,אבל יש
23. ספר כנ"ל
24. משחק כנ"ל P:
25. אתר באינטרנט
26. פורום באינרנט
27. מקצוע בבית ספר
28. מקום בילוי
29. תוכנית טלויזיה
30. תחנת רדיו.
כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!!
31. להתשכר נע. לא אוהבת אלכוהול גם ככה.
32. לעבוד על אנשים בטלפון תלוי על מי P:
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב למה לעשות את זה? :|
36. להתגייס לצה"ל
.יש כאלו שלא מבינים עד כמה זה חשוב.
37. לתרום לאגודה למען הסרטן אם אפשר,אז רצוי.
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון סתם ככה? :|
39. לשתות הרבה קולה הורס ת'שיניים
40. להרוג ערבים סתם ככה? |:
41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת מאיפה?
44. לחזור בתשובה כפיה דתית מישהו? P:
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק אם רוצים ואפשר,למה לא?
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד אם רוצים ואפשר..
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. למה לעשות את זה לעצמינו
48. לשרוף את התעודת בגרות חבל,צריכים אותה.
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה :|
50. לחגור גם מאחור ברור!
א' או ב'
51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) אורי. דה.
52. מקדונלדס או בורגר קינג ? ממ..זה אותו דבר.
53. יאס או הוט ? יאס?
הוט!
54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.)
55. אבטיח או מלון ? שניהם!
56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז
57. קולה או פפסי ? דיאט-קולה.
58. רם אורן או ג'ון גרישם ? א
59. ניוטון או אינשטיין ? מה זה משנה. P:
60. לבן או שחור ? אפור!
61. משקפיים או עדשות ? מה שנוח
62. חיים או מוות ? חיים.
63. אוניברסיטה או מכללה ? א
64. צבא או ש"ל ? א! ! !
65. עתיד או עבר ? הווה
66. תות או פטל ? א
67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? כל אחד ומה שמתאים לו
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לפי בחירה,רק לא להשתמט!
70. ספר או סרט ? סרט
71. דיסקמן או MP3 ? ב
72. קלטת או דיסק ? ב
73. תקליט או קלטת ? א
74. כדור הארץ או מאדים ? א
75. חיידקים או וירוסים ?
76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> א. א. א. א.
77. סטימצקי או צומת ספרים? א
78. מנגו או קסטרו ? א
79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג'.
80. לב או ראש? א+ב
81. 'כלבוטק&#3

m i r u s h i

New member
עוד קצת :p../images/Emo108.gif

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו>
91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מסיטה מבט
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מזמינה אנשים שיביאו לו חלוק לבן?
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מצחקקת רק אם הוא לא נפגע. P:
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקללת בשקט וממשיכה לברוח מהפאדיחה?
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסרבת בנימוס. :p
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אומרת למשפחה והחברים שאני אוהבת אותם :<
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אמן.
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? :|
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? שולחת אותו
ועוד קצת עליך
101. תחביביםלישווווווווון [אמרתי כבר שזה חסר לי?!],מחשב,חברים..
102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? עוד שבועיים בבית. לא בבסיס :< רוצה להשלים שעות שינה לעזאזל!
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? המשפחה [נו,הכללתי.],החברים [כנ"ל
],שושו
,מחשב ומטוס לחזור כשיתחשק.
104. מה ממש מעצבן אותך ? תכונות מסויימות אצל אנשים.
105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אחרים יגידו
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. מפונקת לפעמים,בכיינית[הבכי בלתי נשלט] ולחוצה.
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? ממ..
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? עיצוב \ עיתונאות
109. מה ממש חשוב לך בחיים? בריאות&אושר
110. ממה אתה הכי מפחד ? 1. מוות 2.מחטים 3.עכבישים
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה.
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? רכבת הרים?
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?
115. אתה אלים ?
116. אתה חכם ? מממ...אני בלונדינית לעיתים.
117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה
118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> יש המון!
119. אתה אוהב לטוס ? לא
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אוהו. לבחור?
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? דווקא לא
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? ממ..
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 70 בשטרות ועוד כמה בכסף קטן למכונות עם השוקולטה החמה לבוקר
125. למפגש פורום- תבוא ? אם אני אוכל,בשמחה. :) [אורי,אני מתגעגעת! P:]
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? סתם בילוי רגוע עם חברים. לא מועדונים וכאלה \:
127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? הייתה לי,נגמרה ב13.12 P:
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מממ.. דירה נחמדה בת"א.
129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא ממש P:
130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > חביב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מוקימו

New member
עונה, ובבקשה תקראו עד הסוף

שאני לא ארגיש שכתבתי בחינם... חחחחחחח פרטים כללים 1. שם - מושקי 2. תאריך לידה - 8.2.89, ג' אדר א' תשמ"ט 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> - 17.5 4. ארץ לידה - ישראל 5. מקום מגורים נוכחי - קרית מלאכי 6. עיסוק - תלמידההההההההה שנה הבאה.... עוד פעם תלמידההההה רררררררררר נמאס לי. 7. מספר אחים/אחיות - אני ועוד 4 8. רישיון -יש/אין ? אין מצב 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית, אידיש 10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי) - נגד נגד נגד (אני דוסיתתתת) דברים שאתם אוהבים 11. שיר - the mos lonliest day in my life 12. סרט - טיטאניק 13. ספר - הדוכסית 14. משחק - מממממממממממ, חי צומח דומם 15. אתר באינטרנט - youtube 16. פורום באינרנט - פאדיחות, אבל קוראים לזה תמיכה נפשית בצעירים... 17. מקצוע בבית ספר - ביולוגיה 18. מקום בילוי - ים, 19. תוכנית טלויזיה - אין לי טמבלויזיה בבית...... 20. תחנת רדיו. - גלגלצ, 103 דברים שאתם שונאים 21. שיר - שירים של chimical romance הם פשוט מעצבנים וקרציות 22. סרט - סיפור סינדרלה (סיפור ארוך איך התחלתי לשנוא את זה.....) 23. ספר - לא עולה לי 24. משחק - משח ק זיכרון 25. אתר באינטרנט - שששששששששששששששששששששש 26. פורום באינרנט - בלה בלה בלה 27. מקצוע בבית ספר - הכללללללללללללללל 28. מקום בילוי - בית ספר 29. תוכנית טלויזיה - איןןןןןןןןןןןןןןן 30. תחנת רדיו. - 100 FM כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר - לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון - איכס, תינוקי 33. לנהוג בלי רישיון - עדיין לא ניסיתי, אבל יום אחד זה יקרה 34. סמים - אני מתה לנסות 35. לצרוח ברחוב - מגעיל, ילדותי 36. להתגייס לצה"ל - אני דוס דוס דוסית, אז עשיתי פטור כבר לפני שנתיים 37. לתרום לאגודה למען הסרטן - הלוואי, אין זמן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - עוד פעם, ז-ה י-ל-ד-ו-ת-י 39. לשתות הרבה קולה - מאגניב, אני מכורה לקולה 40. להרוג ערבים - אם הייתי יכולה, אבל בלי לראות את הגופה... 41. להתנדב- בטח. אני מתנדבת המון 42. לגנוב מגנבים - לא. אין לי סבלנות ואומץ וכוח לעשות את זה 43. לפטר את לימור לבנת - זה מיושן מידי השאלון הזה. 44. לחזור בתשובה - כל יום ויום, וזה אפפעם לא נגמר 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - אני מתעניינת בפלאפונים, יש לכם אולי רעיון?? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - בטח (אני רצינית) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- מה פתאום?? 48. לשרוף את התעודת בגרות- אממממממ עד שעבדנו עליה?? 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - לא 50. לחגור גם מאחור - SURE א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) - אומנותי בטוח. שונאים את נינה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? אני אוכלת רק כשר 53. יאס או הוט ? כנל 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.) - אני שונאת תוכניות ריאליטי 55. אבטיח או מלון ? - שווה בשווה 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> - תפוז 57. קולה או פפסי ? - קוקה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? - איינשטיין (הוא היה יהודי) 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? - יש לי משקפים 62. חיים או מוות ? ממממממממממ שאלה קשה... 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 64. צבא או ש"ל ? לא זה ולא זה 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 20, למי יש כוח להשקיע?? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניקית 70. ספר או סרט ? ספר....... וכשבא, אז גם סרט... 71. דיסקמן או MP3 ? MP4 72. קלטת או דיסק ? קלטת 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים (אפשר להרוג אותם...) 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים? ממממממ (אח שלי אומר שצומת ספרים יותר טוב...) 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> - סלקום?? 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ררררררררררררר 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?יעעללה אתם 82. (נמחק מחוסר רלוונטיות מוחלט!) 83. (גם...) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? - לישון (זה מה שעשיתי בבגרות שעברה- 83 סופי) 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? לא ידעת 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? דיייייייייייייייייי 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרת לו 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקללת אותו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסתכלת עליו מוזר והולכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מחבקת אותה עד שלא נשאר ממנה כלום 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מתאבדת... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? דיייייייייי 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? כןןןןןןןןןן ועוד קצת עליך 101. תחביבים - שיעמום. לדבר עם חברות. לישון. לחלום 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? תאילנד, הודו 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? לא עולה לי 104. מה ממש מעצבן אותך ? אתם. סתם, אחיין שלי, זה שלידי עכשיו 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. - ממממממממממ 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. - שנאה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לא ידעתי 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? - מממממממממממ אני לא יודעת מהחיים שלי 109. מה ממש חשוב לך בחיים? יעללללללללה 110. ממה אתה הכי מפחד ? להתחתן 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? אניד וסיתתתתת 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא יודעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? כן.ץ מאוד. חחחחחחחח 117. אתה אוהב ללמוד ? לא, אני אוהבת לדעת 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> - לגלוש. מוזיקה 119. אתה אוהב לטוס ? - כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אופס. סודי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? מן הסתם. אבל אני הרבבה פעמים לא הולכת לפי הזרם 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? - שכבתי על הרצפה וצרחתי 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> - לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 50 שח 125. למפגש פורום- תבוא ? לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? כלום 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? חולמת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? - אירופה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

אותך אני לא מכירה, אבל קראתי :)

ממ.. יש המון דברים שאני לא מסכימה איתך, ובקשר לשיר האהוב, הוא של system of a down ובכלל קוראים לו lonely day אבל לא נורא, נסלח לך..

מוקימו

New member
ווואיייייייי

תודה (וסליחה על האיחור........ פשוט אין לי נט בבית, אז אני בסופ"ש אצל אח שלי, ורק אז אני יכולה להכנס, אבל לא נורא......) איזה כיף לי. קראו. חחחחחחח אל תתיחסו אלי, משהו לא מאופס אצלי... אתם חייבים לשמוע איך עברה עלי השבת הזו שלי. השבת יצאתי לבית מלון עם אחיין שלי האוטיסט ביחד עם אגודה שקוראים לה רפואה וחיים. בית מלון בנתניה מול הים. היתה שבת מדהימה. קשה. מדוכאת. מהממת. מעייפת. אבל יצאתי עם רגש של עוד. עם רצון של עוד. הייתם חייבים לראות את זה. משהו כמו 100 מתנדבות על 100 ילדים מיוחדים. כל מדריכה כ"כ דואגת לחניך שלה. וכל חניך עם הבעיות שלו. אוטיסטים, תסמונת דאון, פיגור, אבל איזה ילדים מדהימים. מתוקים. דבש. דאגה ואהבה. מלא זמן לא ראיתי כזה דבר. משהו מדהים. פלנטה אחרת. לא העולם הזה. a difffrent world. אתם גם מתנדבים/ות איפשהוא??? כי אם לא אז ההפסד הוא שלכם. וסתם, יש לכם עצה איך מפסיקים מהברזות מבית הספר, אני כבר מתחילה להגזים, ואת ה20 אחוז עברתי כבר מממממזמן.

למעלה