שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

היי, אני שני, בת 15. לא אומר שאני מעריצה של האדם המהולל, אך אני בהחלט מעריכה אותו, מאוד. עקבתי אחריו עוד בימים שהוא השתתף בתוכנית הריאליטי שבחרה שחקן לטלנובלה "מיכאלה" (מישהו זוכר?) ומאז התלהבתי, בגמר הוא ביצע מונולוג של חיים אתגר קרת (אם אני לא טועה.) שהיה חזק כל כך, משחק משובח כמו של אורי לא רואים הרבה בטלוויזיה. אתמול הייתי עם המשפחה במחזמר הלהקה, אחת הסיבות העיקריות שהגעתי לשם הייתה בגללו, וכמובן התלהבתי (היה מאוד נחמד לקרוא בשמו בסוף ההופעה ולראות שהוא שהבחין... אולי, טוב זו רק אני והדמיון שלי, אולי יש תקווה? חה חה...) אגב (אני מקווה שלא תצחקו עליי.), אחד התחביבים שלי הוא לכתוב, והמחזמר נתן לי את ההשראה לכתוב סיפור קצר, שכולל במהותו מעט את אורי. אם יהיה לי נחמד כאן, אולי אעלה אותו גם לפורום. אז, השתלבות מהירה וטובה לי :) שני

היי שני

אם את בעלת רעמת תלתלים שחורים (או חומים) וישבת בערך בשורה 7 8 עם אחיך (או ידיד בגילך בערך) אז הבחנתי ...

כן :):) איזה כיף לי!

אז כן הבחנת בי, איזו שמחה! (ואני חשבתי שרק דמיינתי לי..) אז תודה על ערב מהנה, נהניתי מכל רגע.. אתה שחקן דגול. (אחי מוסר ד"ש.. :) ) שני

הפורום שומר כשרות?

כי יבש פה.. וזה נורא. אז שבת שלום לכולם (גם לך אורי שראה אותי בסוף ההופעה
) ותכתבו, כי משעמם לי ובא לי להכיר אתכם קצת. (מישהו רוצה לפתוח שרשור הכרויות מחודש, רק בשבילי? ראו זאת כשרשור התפקדות, אני צריכה את זה!) תודה, שני

אז בואי נחייה אותו..

נסי לחשוב על פעילויות, שאלונים, עדכונים על אורי.. אי אפשר להשאיר את הפורום כך. אחרת הוא באמת ייעלם, וחבל.. (חשבי על זה, "בלי מפגשי פורום? בלי לפגוש את אורי שוב.... לא!!!" ואני הראשונה שאמורה להגיד זאת, גם אני רוצה מפגש!) ורק שהצטרפתי? לא יודעת, חבל לוותר על כל זה..

m i r u s h i

New member
אממ..../images/Emo108.gif

בעוד שלושה שבועות בעזרת ה',אני אהיה בבית בכל יום [אמן ואמן.
] בינתיים אין לי זמן לזה [צבא וכאלה. :p] תרגישו חופשי להפריח את השממה,אני כבר אחשוב על משהו כשיהיה לי משעמם שם. :]

נו, נו.. שרשור היכרות ../images/Emo152.gif

שאלון היכרות ענק (נלקח מפורום "לימודים ושיעורי בית שמצאתי בגוגל..
) פרטים כללים 1. שם 2. תאריך לידה 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי) דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.) 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. (נמחק מחוסר רלוונטיות מוחלט!) 83. (גם...) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

עונה :)

פרטים כללים 1. שם - שני 2. תאריך לידה - 16.8.1991 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15 4. ארץ לידה - ישראל, צברית אמיתית 5. מקום מגורים נוכחי - מכירים את יבנה (-לא, מה זה?) אז שם.. 6. עיסוק - תלמידה 7. מספר אחים/אחיות - 2 8. רישיון -יש/אין ? - אין.. אני בת 15 god damn it 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית, קצת צרפתית וספרדית (?) 10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי) דברים שאתם אוהבים 11. שיר מממ.. יש כ"כ הרבה! אולי trouble - coldplay (?) להקה איכותית. 12. סרט - "איילנד", "אפקט הפרפר 1" 13. ספר - הכי הכי "שני ירחים" של שרון קריץ', ואולי גם "מישהו לרוץ איתו" של גרוסמן. 14. משחק וואלה כיף זה הכי אחי
15. אתר באינטרנט - תפוז (חנפנית.) 16. פורום באינרנט "אורי אומנותי" (!) , "דיסני" 17. מקצוע בבית ספר ואוו.. כרגע שום דבר אהוב, חוץ ממגמת מוזיקה שיעורי קומפוזיציה. 18. מקום בילוי - בית קפה נחמד, להזמין איזה שוקו באווירה חמימה חה חה 19. תוכנית טלויזיה לאחרונה CSI 20. תחנת רדיו. שום דבר מיוחד דברים שאתם שונאים 21. שיר שירים של רוני סופרסטאר למינהם.. לא בשבילי! 22. סרט ממממ.. אף פעם לא שנאתי סרט 23. ספר כנ"ל גם פה. 24. משחק כנ"ל 25. אתר באינטרנט כנ"ל 26. פורום באינרנט כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר היסטוריה! כי המורה קונפה, החומר מעניין.. 28. מקום בילוי מקומות של עז'ים וערסים למינהם.. לא בשבילי! 29. תוכנית טלויזיה התוכניות הפקאציות והאלימות שמשדרים בערוץ הילדים לאחרונה, בלעכס! 30. תחנת רדיו. "זהבי עצבני" הוא גורם לי להתעצבן על הקול המעצבן שלו! גרר.. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא! סתם מגעיל, לא מועיל, לא כיף.. 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן! אהבה גדולה! 33. לנהוג בלי רישיון לא, לא, לא מטורפים. 34. סמים לא.. סתם מגעיל, לא מועיל, לא כיף.. 35. לצרוח ברחוב כן! כל כך כיף.. 36. להתגייס לצה"ל כן.. אבל כי זה חובה. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן, למרות השחיתות בעמותות, אולי זה עוזר למישהו 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא ניסיתי, נשמע מצחיק! אני ניטרלית. 39. לשתות הרבה קולה לא, פשוט כי אני לא אוהבת מוגז. 40. להרוג ערבים לא דוגלת בלהרוג אף אחד. 41. להתנדב כן, טוב לנפש לדעת שאתה תורם למשהו (אני מתנדבת חה חה) 42. לגנוב מגנבים לא, מי גונב? 43. לפטר את לימור לבנת לא פוטרה כבר? 44. לחזור בתשובה לא בשבילי. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא, בשביל מה? מה זה מועיל? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא אוהבת תאילנד. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. איי דו נואו, השאלה היא עד כמה זה קיצוני ומה אצטרך לעשות. 48. לשרוף את התעודת בגרות לא, לא מועיל לכלום, אני סנטימנטאלית מאוד. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא, מיטה שלי = אהבה שלי :) 50. לחגור גם מאחור לא מתמידה, חסרת אחראיות שכמותי, אבל כדאי מאוד! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) אורי בשבילי הכי איכותי. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר ראנץ', השניצלונים שלהם גדולים. 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.) 55. אבטיח או מלון ? לא אוהבת את שניהם 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז, נענע משעמם אותי. 57. קולה או פפסי ? לא זה, ולא זה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? הא? 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטין, יהודי חכם וטוב. 60. לבן או שחור ? אין העדפה, שניהם נחמדים עד מאוד. 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים לבנים זה משהו מאוד מושך ,לדעתי. 62. חיים או מוות ? חיים, הרי מה העניין במוות אם אתה לא יודע מה הולך בו? 63. אוניברסיטה או מכללה ? אני בורה, עוד כמה שנים, כשאדע מה ההבדל, אחזור אליכם. 64. צבא או ש"ל ? ש"ל? 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? לא זה ולא זה. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 :) 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יד שניה שמורה היטב. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים (עוד אחת ממאדים.... שם נולדתי!) 75. חיידקים או וירוסים ? וירוס, קצר יותר.. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול, כתום הוא נחמד. 77. סטימצקי או צומת ספרים? ספרייה. 78. מנגו או קסטרו ? ?.... 79. פלאפון או סלקום ? אני בסלקום, אבל אני לא מעדיפה. 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מממ.. היום 82. (נמחק מחוסר רלוונטיות מוחלט!) 83. (גם...) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? אוו.. שאלה קשה! מממ.. טוב, צריך תשובה אחת לא? תל אביב. 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד עדיף, למרות שאני טיפוס של ישראלי ורוק אלטרנטיבי 89. טניס או כדור-עף ? לא זה ולא זה 90. כלב או חתול ? שניהם :)

המשך...

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? "אההה!!!
סוטה!!" 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? "אהההה!! קריפ אחד.. אמא, אני רוצה הביתה!" 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? "פדחן!" *צחוק סוער* (אני מרשעת..) 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? "בוא הנה חתיכת זנגביל! אתה לא חי יותר!" 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "מממ.. טוב." *בודקת את הצ'יפס היטב ומקווה שזה לא אקסטזי, לוקחת* 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? "OMFG!!" 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? *בוכה, בוכה, בוכה, בוכה* מחבקת את כל המשפוחה, כותבת סיפור אחרון, והולכת לישון. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפרסמת לכל אומות עולם ומחלקת את התרופה בחינם. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מחפשץ את כל הדרכים האפשריות לעזור לו. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא ממשיכה אותו, אבל הוא חביב, אז אמשיך
ועוד קצת עליך 101. תחביבים שירה, נגינה על גיטרה (שנתיים), כתיבה (עובדת על ספר
) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? מחובקת עם החבר שאין לי מול אח בצפון. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? גיטרה, דף ועט, מלאי עצום של שוקולד, תמונה של המשפחה, מוזיקה. 104. מה ממש מעצבן אותך ? אדישות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. נחמדה לנחמדים לי, יצירתית, מתוחכמת מעט. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. אנוכית, קיצונית, רגישה. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? שחקנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? תסריטאית (לא השתניתי הרבה.) 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה שלי, הידיעה שיום אחד יהיה לי מישהו. 110. ממה אתה הכי מפחד ? שירצחו אותי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? הלכתי להופעה בבארבי ללא ידיעת הוריי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אורי אומנותי קלט אותי בסוף הופעה וחייך
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? תרבות ובידור. 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? חושבת שכן (אני חכמה?) 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? נגינה על גיטרה, כתיבה, מחמאות על סיפורים או על שירים שלי. 119. אתה אוהב לטוס ? כן, כל המרבה הרי הוא משובח. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? יש המונים, לא זוכרת עכשיו. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? חשוב לי לא ללכת. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא זוכרת. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן כתבתי, לא נראה לי שאשתף בזמנים האלה. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? אין עליי ארנק 125. למפגש פורום- תבוא ? כן, כן, כן, כן!!! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? סרט עם חברים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? אין לי שמץ, אבל מבלה, ברור. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? תל אביב
129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן, זה נחמד 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > מקסים!

מצטערת על העצלנות

אבל אענה במתוקצר.. היי, קוראים לי דנית אני בת 16 מפ"ת. אוהבת את אורי מטב"ע, ומנהלת פורום יהודה לוי. נעים מאד
.

נעים גם לי ../images/Emo24.gif

לא נורא, העיקר הצגת את עצמך :) אני אוהבת את אורי, זאת אומרת, מכירה את העבודה שלו מהתוכנית ריאליטי של מיכל ינאי שהייתה לפני הטל' "מיכאלה". אגב, שוטטתי בפורום ושמתי לב שהוא הופיע גם ב"ערב אדיר" וב"שידורי המהפכה"... שזה מגניב ברמות, כי את כל המערכונית שהוא השתתף בהם אהבתי וצחקתי המון בזמנים שהם שודרו בטלוויזיה, לא יכולתי לנחש שהוא היה בהם גם.. שני

עונה../images/Emo13.gif

. שם כתוב בכינוי
2. תאריך לידה 24.3.86 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>20 וחצי 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי קריות 6. עיסוק לימודים 7. מספר אחים/אחיות אני בת יחידה 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? (אתם יכולים לא לענות, כי זה לא הכי רלוונטי)סורי לא נכנסת לזה. דברים שאתם אוהבים 11. שיר-מרגיש של אמיר פיי גוטמן,יום מעונן של היי פייב,ויש עוד המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 12. סרט-חותנת בהפרעה 13. ספר-צמרמורת חחחחח 14. משחק-פלייסטיישן וכל הקונסולות. 15. אתר באינטרנט-אמיר פיי גוטמן האתר הרשמי,הלהקה האתר הרשמי. 16. פורום באינרנט-אמיר פיי גוטמן,הלהקה,וכמובן אורי אומנותי
17. מקצוע בבית ספר-כשהייתי בבית ספר אז אהבתי יסטוריה. 18. מקום בילוי-תאטרון 19. תוכנית טלויזיה-כרגע השיר שלנו 20. תחנת רדיו.104.5 דברים שאתם שונאים 21. שיר-לא קיים אחד כזה 22. סרט-אין כזה כי אני לא צופה בסרטים שלא מעניינים אותי. 23. ספר- 24. משחק-מונופול כי אין לא סוף 25. אתר באינטרנט-נענע 26. פורום באינרנט-אין כזה 27. מקצוע בבית ספר-מטמתיקה 28. מקום בילוי-אין כזה 29. תוכנית טלויזיה-אורי גלר מחפש יורש 30. תחנת רדיו.לא שומעת הרבה רדיו כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון לא 33. לנהוג בלי רישיון לא 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב לפעמים חחחח 36. להתגייס לצה"ל כן אפילו שלא התגייסתי אבל עקב מחלה.אני מאוד אוהבת את צה"ל. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן בהחלט 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון ממש לא 39. לשתות הרבה קולה תלוי 41. להתנדב כן גם אני התנדבתי ב"אילן" חצי שנה לפני מ'ס שנים אין דבר יותר טוב ומקסים מלהתנדב. 43. לפטר את לימור לבנת דחוף 44. לחזור בתשובה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק תלוי 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד סבבה 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.סבבה 48. לשרוף את התעודת בגרות ממש לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? (אפשר לשנות ל- אורי אומנותי או נינט?) שניהם ושניהם
52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס 53. יאס או הוט ?יס יס יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? (לא רלוונטי, תענו אם תרצו.)רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ?לא זה ולא זה 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז שולט 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ?אינשטיין 60. לבן או שחור ? . לבן 61. משקפיים או עדשות ?תלוי 62. חיים או מוות ? חיים כמובן 63. אוניברסיטה או מכללה ?שניהם 64. צבא או ש"ל ?שניהם 65. עתיד או עבר ?שניהם 66. תות או פטל ?לא זה ולא זה 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 כי גם ככה זה מקצוע דוחה
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>לא משנה לי 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?שניהם 70. ספר או סרט ?תלוי 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?קלטת 73. תקליט או קלטת ?תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?ברור ששניהם לא חחח 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול כי אני חולה על הצבע הזה 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>סלקום 80. לב או ראש?כמובן ששניהם חחחח 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?'שומר מסך' 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?לפני 5 שנים 82. (נמחק מחוסר רלוונטיות מוחלט!) 83. (גם...) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון
85. תל אביב או ניו-יורק?שניהם 86. יום או לילה?שניהם 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ?טניס 90. כלב או חתול ?שניהם מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?אם הוא חתיך הורס אז אני אתקע בו מבטים חחחח 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?ממשיכה כרגיל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?כבר לא מצחיק כי זה די נדוש חחחחח 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?חבל לו על הזמן... 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא תודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?נשברת
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הולכת לאמיר ונותנת לו נשיקה וחיבוק. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מרפאה את כל הסובלים מהמחלה הארורה הזאת. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי עוזרת לו דחוף כי אני מתה לאח או אחות. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?ממש לא ועוד קצת עליך 101. תחביבים-אוהבת את אמיר פיי גוטמן מאוד מאוד מאוד,אוהבת מאוד מאוד את שחקני מרי לו והלהקה, תאטרון,משחקי קונסולות,אוספים,מטורפת על בעלי חיים. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?עם אמיר. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?תמונה של אמיר,פלייסטיישן נייד(PSP),הכלב שלי, 104. מה ממש מעצבן אותך ?שקרים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.אוהבת לעזור,רגישות,וכנות, 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.מתעצבנת די מהר,לחוצה, 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?וטרינרית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?הייטק או כל דבר שקשור לבעלי חיים. 109. מה ממש חשוב לך בחיים?המשפחה שלי,הכלב שלי,ואמיר 110. ממה אתה הכי מפחד ?מהמוות 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?לא היה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?תלוי 115. אתה אלים ?ממש לא. 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?תלוי 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>לשמוע את אמיר שר ולראות אותו רוקד. 119. אתה אוהב לטוס ?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?היו הרבה חחחח 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?כן 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לא היה כזה. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?כן חחח 125. למפגש פורום- תבוא ?ברור 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?תאטרון והופעות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?נוסעת לארה"ב 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?תל אביב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?מאוד 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ?<מי שכותב קצר מדי-מת > מדליק ונחמד מאוד

למעלה