שלום לכולם

מה בדיוק אתה מנסה להגיד?

מה עדיף, שהנוער (מה שאתה מכנה, "ילדים בני 9") ישמע כוכב נולד או פינק פלויד ומוזיקה איכותית אחרת? התגובה שלך לגמרי טיפשית וילדותית ואני לא באמת מבין מה אתה מנסה להגיד בזה. נשמע כאילו יש בזה משהו רע עפ"י צורת ההתנסחות שלך. התועיל להסביר לי מה הבעיה עם זה?

אביב גפן אחלה זמר

לא זמר אבל אחד היוצרים האהובים עליי ויש לו לחנים מדהימים וליריקה מצויינת ליריקה מצויינת שלא הייתי נותן לאחי הקטן לשמוע. המוזיקה שלו לא מתאימה לכל גיל

lilou2

New member
צריך לשנות את שם הפורום ל-מסיבת גן

אם עוד לא הבנתם הנה עוד רמז.. אףאחד כבר לא שם לב אליו, אבל מישהו פה כתב הודעה, שבעצם לא נגמרת, כל פעם צץ עוד ילדון, ולי אישית נדמה, שהוא כבר מזמן שקוע בהלם קרב, וכנראה שלא יחזור לכתוב פה לאחר ההודעה שהתחיל ומה שקרה בעקבותיה, ממש כולם קפצו מהארון, הבחור התמים הגיע ל"פורום", אך הסתבר לגלות אמת קצת שונה ממה שציפה לה בתור פורום, של פינקפלויד, אז אי אפשר לעשות סלקציה בכניסה, אז עכשיו רב המשתמשים הם ילדונים, ורובם המוחלט של הילדונים הם 'מושפעים' ודעותיהם לא רלוונטיות כלכך, בדר"כ מאופיינות בבסיס אינפנטילי, מה לעשות, זה הגיל אצל חלקם הגדול, חלקם ישארו עם זה לשארית חייהם, אמנם חלקם הקטן הקדימו, מספיק אינטלגנטים להביע דעות מחושבות מבוססות ושלא אופייניות לגילם, אך זה לא מספיק.. שיההיה לכם חג שמח ונסיים בציטוט I believe with the advent of acid, we discovered new ways to think and it has to do with piecing together new thoughts of mind. Why is it thatt people are so afraid of it? What is it about it that scares people so deeply? Because they are afraid that there is more to reality than they have ever confronted. That there are doors that they are afraid to go in and they dontt want us to go in there either because if we go in, there we might learn something that they don't know. And that makes us a littleout of their control ועוד אחד 'There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end theres insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity

אני ליאור ואני בת 15

התחלתי לשמוע פינק פלויד מלפני שנתיים בערך בהתחלה אהבתי את הביטלס ומטאליקה ואז בטעות שמעתי wish you were here מהמחשב של אח שלי.. והתאהבתי ומאז חקרתי עליהם המון והורדתי את כל השירים שלהם (כמעט) וניסיתי להכיר אותם טוב כי הם ממש כבשו אותי והשפיעו עליי מאוד. ששמעתי אותם ישר הבנתי שזאת המוסיקה הכי יפה ששמעתי.

שלום ליאור ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום
. אני מקווה שחוץ מלהוריד שירים, גם רכשת את האלבומים. בכל מקרה, אנו לא דנים בהורדות בפורום. נשמח, אבל, לשמוע את דעותייך על המוסיקה של הפלויד.

itaikuskus

New member
אני איתי

אני בן 20. אני שומע פינק פלויד בצורה נרחבת, בערך מגיל 13, עת התחלתי לפרוט עלי מיתר. האלבומים הראשונים שהאזנתי להם היו, באופן טבעי (אך מצער), WYWH,DSOTM,the wall , ואז התחלתי לחקור את הלהקה, והם מלווים אותי מאז. בשנתיים-שלוש האחרונות ההתמקדות שלי בפינק פלויד היא בעיקר על האלבומים שלהם בין 67-72, בשנים האלה אני מרגיש שהם העזו יותר, ניסו יותר, השירים היו יותר "פרועים", כל אחד חקר את הכלי שלו (בניגוד לתקופה אחר כך שהכל היה מדוד וכל אחד ידע בדיוק מה לעשות, וניק מייסון סורס, כמתופף). היום אני שומע הרבה פחות פינק פלויד מפעם, אולי בגלל שהכרתי המון להקות אחרות שלוקחות את הזמן שלי כרגע, אבל עדיין PATGOD עומד בראש הרשימה שלי כאלבום הכי טוב ששמעתי בחיי, ותמיד יש להם מקום בלב שלי.

nadavkrv

New member
אני..

נדב בן 24. התחלתי לשמוע טיפה פינק בצבא(לפני 4 שנים בערך) מחבר שהיה לי שם שהיה חולה פינק פלויד, DOORS וכאלה... מאז ועד לפני שנה הייתי שומע ממש טיפה אבל לפני שנה בערך חבר שלי מהעבודה הדביק אותי ואז נכנסתי לזה חזק יותר(ובכיף כמובן) ומאז...רק פינק פלויד מתנגן לי בחדר ובאוטו(כמעט)!

orata

New member
היי:)

אני אור, 14 וחצי. בגיל 11-12 בערך עשיתי עבודה על הביטלס, ואחרי תקופה ארוכה ששמעתי שירים שלהם החלטתי להיפתח קצת, והתחלתי לשמוע פינק פלויד לפני שנה, בערך. התחלתי עם Echoes שהיה אצל קרוב משפחה שלי, המשכתי עם The Wall וDark Side of the Moon שהיו לנו בבית , האהבה שלי ללהקה גדלה, וכל כמה זמן קניתי אלבום נוסף :)

holo

New member
שלום וחג שמח

אני גל, בן 16. אני שומע פינק פלויד בערך שנתיים וחצי. מהרגע שאבא שלי קנה את הDVD של גילמור במלטדאון 2002, התחלתי להתעניין בלהקה שתמיד נשמעה לי מסתורית, חקרתי ושמעתי, התאהבתי. מאז, נחשפתי לעולם שלם של מוזיקה שאני אוהב ולא מפסיק לחקור, ועדיין, הם הלהקה מספר אחת אצלי, ונקודת הקישור החשובה ביותר לכל מה שאני עושה שקשור למוזיקה.

CrazySheep1

New member
אני היום בן 15.5 ו....

את פינק פלויד התחלתי בכיתה ו'....שזה בשנים........4 שנים? הכל התחיל מזה שהתחלתי ללמוד גיטרה..והשיר שבדיוק עמדתי ללמוד היה is there anybody out there ובאותו שיעור המורה שלי כמעט חטפה דום לב ולא הבינה איך יכול להיות שאני לא מכיר את פינק פלויד! טוב, אז היא הביאה לי את 'החומה', שמעתי, אהבתי, בטח לא הערכתי מספיק וגם לא הבנתי הרבה....אבל אחרי כמה שמיעות והיתבגרות מוזיקלית והכל התחלתי להבין את הגאונות... מאז אני מכור לפינק פלויד...מידי כמה חודשים מוסיף לי דיסק/הופעה לאוסף...הייתי גם בהופעה של ווטרס..וזהו אני חושב, לא?

שלום שלום =]

אני בקושי כאן , אבל בכל זאת , גם בן 30 , גם חבר שלי נתן לי לשמוע את dark side of the moon , אבל זה היה לפני כמעט 6 שנים , האמת היא שחבר של אח שלי ניסה לעניין אותנו ב wish you were here כבר ב1997 . אבל לא שמתי לב לזה אז ...

למעלה