שלום לכולם

שלום On it

וברוך הבא לפורומנו. אנא קרא את תקנון הפורום, הנמצא בטאגליינס. נשמח אם תשתתף בדיוני הפורום, בהתאם לקווים המנחים הכתובים בתקנון הנ"ל.

lilou2

New member
שטויות.. החומה הוא חומר שווטרס כתב

ללא שום השפעות מסחריות פשוט ישב וכתב היו לו גם חומרים לאלבום נוסף, מה שבא לאחר מכן האלבום היה יוצא כה וכה "לא בגלל שאהבה את הרעיון", מה לעשות שווטרס היה היוזם העיקרי ומי שטרח והחזיק את הלהקה באותה עת, היה גם זה שלקח על עצמו מאז ומתמיד את הליריקה(את רובה לפחות מכל הנמהרות הזו יצא רק טוב קיבלנו את הטוב ביותר

ImriSama

New member
אף פעם לא אמרתי שאני שונא את החומה

להפך, זה אחד האלבומים האהובים עליי, מה שכתבתי למעלה זה רק את מה שקרה, ולפי מה שידוע לי הלהקה אכן לא אהבה את הרעיון.

lilou2

New member
אף פעם לא כתבתי שאתה שונא את החומה

רשמתי לך תגובה

lilou2

New member
שטויות.. ווטרס ישב וכתב את האלבום

ללא שום השפעות מסחריות זה שהיו לו חומרים נוספים מפרוייקט נוסף שנעשה בהמשך(פיינל קט) לגיטימי לחלוטין "ולא בגלל שאהבה את הרעיון", מה לעשות שווטרס היה היזם העיקרי ומי שטרח והחזיק את הלהקה לקח גם סמכות על הכתיבה כמעט בכל שנותיה מי שלא אהב יכל רק לבקר, אבל מעבר לזה לנסות לכתוב משהו לא נראה ריאלי אז מכל הנמהרות הזו יצא רק טוב קיבלנו את הטוב ביותר יצירת המופת

תמונע

New member
../images/Emo13.gif

הכל התחיל כשהחלטתי ללמוד גיטרה. ואז המורה שלי הציע ללמד את "IS THERE ANYBODY OUT THER", שבטח כולכם יודעים לנגן, ואז התאהבתי, והתחלתי לשמוע אותם בקטנה, והגיע הלייב 8, ולמרות שלא ממש הכרתי את השירים, התרגשתי מאד, בעיקר מעצם העובדה שזו להקה ששנים לא נגנה יחד ופתאום הם על במה אחת. וזהו בערך, התחלתי להתעניין וזה. ואז גם רוג'ר הגיע לארץ, וזה עשה חשק לשמוע עוד, וקניתי ארבעה אלבומים שלהם... ומאז אני לא מפסיקה לשמוע אותם

שלום חן

New member
אני שלום ואני בן

31 והתחלתי לשמוע את פ"פ בגיל 21 מלימודי כסטונדט כשחבר שלי הביא לי את PULSE וגם אני שומע בעיקר באוטו את הפלויד, אוספים בעיקר, בביתי נמצאים כמעט כל התקליטים שלהם חסרים לי בודדים כדי להשלים את הקולקציה ואני שומע אותם בסבב מהתקליט הראשון עד לאחרון וחוזר חלילה.

Anuerysm

New member
קיי

אני גידי אני בן 15 ואני שומע פינק פלויד בערך שנה בהשראת קרובי משפחה שאפילו לא יודעים #:

DOCTOR ROBERT

New member
אני יפתח ואני בן 12.

והתחלתי לשמוע את הפלויד לפני שנה וקצת - בהתחלה הייתי שומע רק ביטלס, ויום אחד קצת נמאס לי ורציתי לעבור לכיוונים אחרים, אז ישר חשבתי על פינק פלויד. קניתי אז DSOTM ונדהמתי, ומיד אח"כ קניתי את החומה, WYWH, מדל, ועוד ועוד... מה שמזכיר לי, המווווון זמן לא הקשבתי למדל.

lilou2

New member
אני בן 9

יוו כולם פה ילדים בני גילי איזה כיף התחלתי לשמוע את פינקפלוייד לפני חודש משהו בגן אמר שהם טובים אז חיפשתי באינטרנט ומצאתי "פינקפלויד טובים פינקפלויד טובים" אז התחלתי לשמוע

חכמולוג...

אני בת 15 והתחלתי לשמוע פינק פלויד בכיתה ז' כשהתחלתי לנגן בגיטרה (היום אני בי') מה הבעיה עם זה שילדים בני 12 שומעים פינק פלויד וביטלס? לדעתי זה מקסים,כי רוב הדור הזה שומע רוני סופרסטאר וההראלים,זה עדיף?

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ילדות בנות 12 שולתות! ואני רצינית לגמרי.

RoieL

New member
../images/Emo31.gif

הראל השולת [את את את את את אתתתתתתת]

למעלה