שלום לכולם -

MARMELAD

New member
ואני לעומת זאת

בכל פעם שנכנס לארה"ב משתמש בפספורט האמריקאי... מסתכל על הישראלים שעומדים בתור הבלתי נגמר ומחייך אליהם בחיוך של סלבריטי בהתהוות

---רוני---

New member
לא מבולבל

א. נולדתי בארה"ב מכאן הדרכון האמריקאי ב. אבי נולד בגרמניה ולפי החוק הגרמני אני וילדי זכאים לדרכון גרמני ג. אזרחות ישראלית ברור. אנני יודע בת כמה את וכמה הסתובבת בעולם אבל אני נוסע בממוצע כל שלושה שבועות בדרך כלל מעבודתי ותמיד משתמש בדרכון ישראלי להוציא את נסיעתי האחרונה.

TheLostSoul

New member
../images/Emo51.gif וכמה מילים,

גם אני כמו תותי לא הבנתי את שני השורות האחרונות, וחוץ מזה מה הכוונה אר"הב של היום זה לא אר"הב של פעם? לא הבנתי את זה בכלל, פליזזזזז בקשה תסביר לי תודה שוב, דאק

---רוני---

New member
הסבר

תראו חבריה אם אתם חושבים שרק בישראל יש בעית אבטלה? אז טעות בידכם בארצות הברית יותר, דבר שלא היה לפני 20-15 שנה תראו אתם פשוט רואים את הפן היפה של המקום ולא את המציאות את כל ההומלסים שמסתובבים ברחובות את אחוזי הפשיעה והרצח כל אילו דברים שלא היו, לא בממדים של היום. ויש עוד הרבה

fantom

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה ../images/Emo47.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

fantom

New member
זאת היתה צעקה רועמת ../images/Emo47.gif

למה מי אתה שלא תעשה צבא???????? מה היהירות והשחצנות הזאת??????? מה ההשתמטות הזאת??????????????? אם היה לי מספיק כוח הייתי משפיע על הפורום להתעלם ממך ולא לסייע לך בכלל כמו שאמר מרמלד. אני עד היום עושה מילואים , אפילו שאני מתגורר בחול והכל מבחירה , אין את הלוקסוס היום במצב הבטחוני הזה לעשות חושבים אם מתגייסים או לא. אנחנו שאיבדנו חברים בצבא לא צריכים לשמוע כאן דברים כאלה ואתה מדבר על מה שקורה בצבא כאילו אתה כבר 10 שנים במערכת עוד נקודה של שאננות מורן ויניב אני מצטער על ההתפרצות הזאת אבל הוא הצליח להוציא אותי משלוותי

guri1

New member
פנטום

על מה ולמה אתה מתרעם ומשתגע משאית של צלשים לא מחכה לך בסוף המילואים כל הכבוד לך על הרצון והזמן שאתה משקיע במילואים מי הוא שלא יעשה צבא איש חכם שלא מוכן להפקיר את גופו למדינה שלא ראויה לכך אני בטוח שהרבה יקומו ויעשו רעש לאור דברים אלה אבל האמת שיצעקו אני מדבר מתוך כעס אישי שלי על המדינה והלוואי ויכולתי לחזור אחורה ולחשוב כמו הנל אבל אני לא בכל אופן אין כל קשר ליהירות

Gefen

New member
גורי, למה בלי סמני פיסוק?? ../images/Emo91.gif

אני ממליצה על פסיקים, נקודות, משפטים נפרדים.. לקרוא אותך כך זה כמו לאמר אתכלהמשפטבנשימהאחתללאהפסקה..... נכון שזה קשה? ותגובה על הדברים שכתבת.. "מי הוא שלא יעשה צבא? איש חכם..." האם זה על משקל "איזהו העשיר? השמח בחלקו..?" מדבריך משתמע שמי שכן עושה צבא=איש טיפש אוףף..זה הופך את כולנו פה לטפשים גמורים!! גפן

Gefen

New member
שמעתי עד פה.. ../images/Emo8.gif

את הצעקה....
נחמד לראות שישנם עוד אנשים כמוך, פנטום... פטריוט .. בנוסף לכל יתר המגרעות שלך ..
גפן

Yaniv-DC

New member
אמנם אני נהנה מכך

שכאן אני לא צריך לעשות מילואים, אבל אם הייית בארץ - הייתי עושה, וכבר עשיתי... ואת הצבא סיימתי אפילו כמצטיין, למרות שגם עלי דרכו, וגם לי היו רגעי משבר, ושאלתי את עצמי לא פעם למה אני לא אצל הקב"ן. לא כולם חייבים לחשוב כמוני, לא כולם חייבים לקבל את הדברים של פנטום, אני משוכנע שהוא גם לא מחפש אותות גבורה, ואני מכיר כל מיני ישראלים כאלו ואחרים שטוב להם יותר בחו"ל מאשר בארץ, אבל לעולם הם לא ישתלחו במדינה בצורה כזאת בוטה. כמו שהנשמה הכנראה באמת אבודה כבר אמר - המשפחה שלו בארץ, כנראה שבכל זאת יש בה משהו טוב... והעובדה שכולכם באים לפורום הזה היא שלמרות הצדדים הלכאורה "אנטי-ישאלים" שלנו, אנחנו מחפשים את הדברים שאנחנו מקבלים מישראלים ולא מהאחרים, כל אחד והחו"ל שלו. פנטום, אין לך מה להתנצל, גם לי יצא אההההההההההההההה גדול. מעצבן אותי לשמוע כאלה דברים על מקום שבעוד כמה שנים אני חוזר לגור בו.

mzungo

New member
דור הולך ופוחת

זה עצוב עוד יותר לקרוא את דבריך בפורום של ישראלים, עדיין ברוב חלקי העולם מעריצים אותנו הישראלים על עוצמתנו הצבאית וכוח עמידתנו לאורך השנים, גם לי יש אזרחות אמריקאית ומס´ לא קטן של שנים בחו"ל אבל מילאתי את חובתי למדינה שגדלתי בה למרות שלא תמיד הסכמתי עם מה שקורא בה

מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

לא מקובלת עלי בכלל התנהגות כזאת מה המדינה הזאת?????? אתה גר בה !!!!! אם לא טוב לך תעזוב מה זאת אומרת... אני בתור בחורה עושה מילואים..כן כן !!!!!!!!!!! אני עושה מילואים בדיוק...ואני שמחה שאני נוטלת חלק חשוב במערכת הזאת... ודע לך שאני כשהתגייסתי לא רצו לגייס אותי בגלל המשקל התעקשתי ונלחמתי ולבסוף התגייסתי...אין מה לעשות אי אפשר לברוח מזה אנחנו יהודים...אנחנו ישראלים...והצבא זה חלק מאיתנו אני חושבת שאם ולא תעשה...תתחרט.... 1. בגלל שצריך לתרום לצבא ולא משנה באיזה תפקיד. 2. בגלל שזאת חוויה מדהימה. לדעתי....כדאי שתחשוב שנית.. מקסימושששששששששששש

fervic

New member
אכן, עצוב מאוד...

עצוב מאוד שיש אנשים כאלה. אבל כפי שאתם בטח כבר הרגשתם, בן אדם פשוט לא שפוי והדבר היחידי הנכון הוא להתעלם ממנו. אני שירתתי 3 שנים בסדיר ושנה אחרי השחרור התחילו להקפיץ אותי למילואים בערך שלושה-ארבעה שבועות בשנה, גם באמצע הלימודים וגם באמצע הבחינות באוניברסיטה, אבל אין מה לעשות, וכפי נאמר כאן, אם אנחנו לא נשמור על ישראל, אז מי? לא משנה, הפורום הזה לא עוסק בפוליטיקה או בצה"ל כנושא עיקרי ואני בטוח שהנהלת הפורום יודעת "לטפל" בנשמות אבודות למיניהם במקרים כאלה. ויקטור.

TheLostSoul

New member
את לא חייבת לקבל...מסכים איתך.

ברור שלא. מדינה דמוקרטית. רק תזכרי זה שאת לא מקבלת זה לא אומר שאסור להתבטות. מדינה דמוקרטית לא? לפחות כך לימדה אותנו המורה לאזרחות בשעוריה . הייתי תלמיד טוב באזרחות יודע את החוקים. אומנם לא זוכר את כל הזכויות אבל יודע חלק. בקיצור לכל אלה שקמים וזועקים וצועקים "אההההההההההההההה" שתהיו בראים נשמותי שהגרון לא ילך. ובכן מה שגורי אמר זה נכון מאוד אבל מאוד מאוד נכון יותר נכון מה שאתם חושבים שנכון ב 100 אחוז. לא סתם. באמת זה נכון... בסיום הצבא אתם חושבים המדינה תדאג לך? המילים שתשמע "לך קיבינמט" כולם עושים צבא אתה עשית עכשיו תחפף אין תקציב לעזור לכולם למה מי אתה? יש אנשים שיש להם פחות כסף ממך ולא מקבלים סיוע. נראה לי שזה ככה... אבל בכל מקרה זה מפוברק. מה שבאמת נכון שזה לא מסתכלים עליך ולא עוזרים לך חוץ מהתקציב של השני גרוש ללימודים מסכנים. שאם אני אעבוד ב3 שנים אני אוכל לחסוך יותר ממה שהצבא יביא לי. וזה ברור שזה נכון כולם מסכימים. בכל מקרה את "מקסימה" אולי תגידי לי מה הצבא נתן לך? וד"א מה החוויה? חוויה אולי כמה חודשים א"חכ זה נהפך לסיוט,טוב אולי לא סיוט אבל זה נהפך לשיגרה שרוצים שתעבור,שיגרה לא רצויה. אה אה אולי את מדברת חוויה להיות בסוף העולם שמאלה(או ימינה תבחרו) בחום אש ולנקות את הגריז מהאצבעות?!? דווקא נשמע טוב אולי אני אלך על החוויה הזאות. בצחוק כמובן,(אני יודע שזה לא מצחיק כמה שזה עצוב) שיהיה לכולם לילה טוב. and happy halloween שלכם דאק נ.ב עדין אוהב את מורן ואת תותי

אממ רק רציתי להגיד

המדינה שלנו ישראל ואני רציני די דפוקה אבל יש בא גם דברים טובים לא צריך לרדת עליה כל כך חזק וגם אין פה חרא של אנשים לפי מה שראיתי כולם נחמדים בארץ הזאת... בכל מקרה ארץ ישראל היא שלנו אם לא הייתה היינו בלי הגנה וכנראה שבסוף היינו מתים אולי גם נמות בכל זאת בארץ הזאת לא יודע..... תיהיו בריאים ביי...

Yaniv-DC

New member
עכשיו באמת הרגזת אותי

רק תחשוב מה היה קורה אם כולם היו הולכים לעבוד כדי להרוויח יותר כסף במקום לעשות צבא. כנראה שלא היית כותב את ההבלים הללו, כי לא היו לך חיים. לא היה מי שיתן לך את החיים. כי לא היה מי שישמור להם על החיים. מעטים המקרים שמישהו מוציא את שלוותי, גם את פנטום טרם ראיתי עצבני (ויש לו כמה סיבות...), ואת מקסימוש????? אותה???? עצבנית??? ממש צריך לתת לך עיטור על ההצלחה האדירה בלהוציא אותה משלוותה. בקיצור, נשמה אבודה, כדאי שתעשה בדק בית של עצמך טוב טוב, ואם אלו הדברים שאתה באמת חושב, כאמור - יש לך את האופציה לקום וללכת ועוד באופן הכי חוקי שאפשר. אה, יש לך משפחה בארץ? לא תוותר על האזרחות הישראלית? זו בחירה שלך, תעשה את המוטל עליך, ותעשה את זה הכי טוב שרק אפשר. אם תביע את דעתך בתוך המסגרת הצבאית לא יהיו אלה המפקדים שיטפלו אליך, אלא החיילים מהשורה שנמאס להם מההתבכיינות הזאת שגורמת להם לעבוד קשה יותר. עוד אחד ממה שמכונה היום "חיילי כרמלה מנשה". קשה לי להגיד את זה בתור מנהל פורום, אבל אני חושב שנחצו כאן כמה גבולות, ועוד יותר קשה לי לראות דברים כאלה דווקא ב"פורום ישראלים בחו"ל", דברים שמצדיקים את הסטיגמות בהן אנו נלחמים כל כך. תמשיך לאהוב את מורן ותותי, אבל לפני כן, יש לך ללמוד עוד כמה דברים על אהבה, יניב.

guri1

New member
יניב מי מגדיר קו

אדום??אם היה לך כל כך טוב בארץ למה אתה שם ? ואם נשארו אידואולוגים שהם ישמרו עלינו החיילים - אתה מדבר על החיילים שהרוב הגדול שלהם ממורמר גם אני הייתי אידואולוג לא עיניין אותי כלום להיות קרבי ובכל מחיר אתה יודע מה עכשיו אני נלחם בצבא על מה שמגיע לי את החוויות של הצבא החלפו ברגים ומוט ארוך לאורך חוט השידרה ואני עוד צריך להוכיח למדינה שמשהו לא בסדר בי אז איפה החוויה בדיוק? איפה המדינה בדיוק? אני לא בא להכעיס אף אחד שכל אחד יחיה את החיים שלו אולי יהיה יותר טוב ויותר נחמד בארץ אבל אל תשפטו אף אחד ותקטלגו אותו בין אם הוא עשה צבא או לא

למעלה